hair gel αφρος?

baldy

Member
ρε παιδια μπορει αυτο το ποστ να ειναι φαινεται χαζο.Αλλα σημερα πηγα να παρω αφρο regaine οπως μου ειχε πει η δερματολογος πριν 15 μερες θα κυκλοφορησει σε αφρο σε κανα μηνα και ετσι εγω πηγα απο τωρα καλου και κακου να ρωτησω μου ειπε να ξαναπερασω αργοτερα,οπως πηγαινα να φυγω μου ειπε με μια φωνη συνωμοτικη για τριχοπτωση δεν ειναι αυτο? (ασχετο αυτο που το γραφω αλλα ενιωσα λιγο περιεργα).Τελος παντων ξανα περναω regaine δεν εχουν σε αφρο,μηπως εννοουσες hair gel μου λεει? εγω αντανακλαστικα απαντησα οχι.Σκεφτηκα τι δουλεια εχουν τα gel εγω μινοξιδιλη θελω για τριχοπτωση που κολλαει αυτο.Μετα σκεφτηκα μηπως το hair gel ειναι αφρος με μινοξιδιλη? δηλαδη στην ουσια το ιδιο πραγμα λεγαμε :s γιατι δεν μπορει να μου πεταγε κατι τοσο ασχετο!

τι ειναι αυτο το hair gel αφρος τελος παντων.Τι να κανω εβαλα το σπρει σημερα.Το καλο με το κοντο ειναι οτι το κοντρολαρεις καλυτερα και δεν σου τρεχει τοσο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
μαλλον μπερδευτηκε και νομιζε αφρο που φτιαχνουν τα μαλλια και τζελ για το φτιαξιμο των μαλλιων που ξερουμε ολοι μαςς,αλλη φορ ανα διευκρινιζεις την εταιρια που θες αφρο ρεγκαιν για απρδειγμα που ειναι για την επανεκφυση των μαλλιων..........
 
Μπλουζα