H Merck είχε λίστα γιατρών προς "εξουδετέρωση"

Άκης

Administrator
Αντιγράφω από αλλού, αλλά το θεώρησα καλό να υπάρχει εδώ. Το θέμα είχε να κάνει με το φάρμακο της νέας γρίπης, αλλά το βάζω εδώ γιατί η Merck και οι ισχυρισμοί της μας "καίνε" και εμάς εδώ.
---------
Η Merck, γνωστή φαρμακοβιομηχανία, με το επίσης γνωστό propecia, είχε εμπλακεί τον Απρίλιο σε μία δίκη για το φάρμακο Vioxx, το οποίο προκαλούσε καρδιοπάθειες. Η Merck επίσης, σύμφωνα με έγγραφα τα οποία έδειχναν ότι η Merck, είχε κάνει μια λίστα με γιατρούς, τους οποίους είχε προς εξόντωση.

Οι γιατροί αυτοί λοιπόν, ήταν οι "επικίνδυνοι" για την εταιρία, οι οποίοι και έλεγαν τα χειρότερα (και την αλήθεια δηλαδή), για το Vixx της.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στην δίκη, στέλεχος της εταιρίας ανέφερε ότι "θα πρέπει να τους βρούμε και να τους εξοντώσουμε", εννοώντας τους γιατρούς της λίστας.

Πάντως η Merck δεν είναι μόνο για να στέλνει απειλές. Παλιότερα είχε κατηγορηθεί και για άλλα φάρμακα της, όπως το φάρμακο για την χοληστερίνη που προκαλούσε ζημιά στο συκώτι, κατηγορήθηκε επειδή πετούσε φάρμακα της και άλλα χημικά στο νερό, ενώ πολλοί αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη γνωστό το τι κρύβει η Merck για το φάρμακο της τριχόπτωσης.

Αφού λοιπόν είδαμε μια μικρή εισαγωγή για την εταιρία, το post έγινε με θέμα την εμπλοκή της Merck σε παλιό της φάρμακο το οποίο αναφέρει ότι κάνει κατά της νέας γρίπης, αλλά και την προώθηση του νέου φαρμάκου της Αυστραλέζικης CSL για την Αμερική.

Το θέμα είναι ότι κατά πόσο μπορεί κανείς να λάβει στα σοβαρά τους (θετικούς) ισχυρισμούς της Merck για το νέο φάρμακο και γιατί επίσης καμία μεγάλη φαρμακοβιομηχανία δεν έχει αναφέρει κάτι αρνητικό για τα φάρμακα αυτά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member
Απ: H Merck είχε λίστα γιατρών προς "εξουδετέρωση"

Δεν μου κανει εντυπωση αυτο Ακη...σιγα μην αφηναν τους λιγους φιλοτιμους και αχρημάτιστους γιατρους να της χαλασουν τη μοστρα και τις buisness...σιγουρα δεν ειναι μονον η Merck που εχει τετοιου είδους...λίστες... :mad:
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: H Merck είχε λίστα γιατρών προς "εξουδετέρωση"

οταν θίγονται συμφεροντα κολλοσων αστα να πανε

και φυσικα ολοι αυτοι το κανουν και καλα για καλο των καταναλωτων
 
Μπλουζα