H*C 3050 GRAFS FUE 6-7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Theo1979

New Member
[attachment=6385][attachment=6386]
Επειδή δεν έχω 10 posts δεν μπορώ να γράψω στο thread παρουσίασης οπότε αν θέλει ο admin μπορεί να το μεταφέρει .

Μετά από αρκετό ψάξιμο και έχοντας επικοινωνησει με μερικούς από τους καλλιτερους γιατρούς τους οποίους είχα μάθει μέσω του site αποφάσισα να επιλέξω την H*C λόγω χαμηλότερης τιμής . Η προσφορά που μου έγινε ήταν 2,5 € / graf . Δεν το έψαξα καθόλου για Ελλάδα . Βέβαια είχα ψάξει και άλλα forums στο εξωτερικό .
Βάζω κάποιες φωτογραφίες τις οποίες θα ανανεώνω ανά μήνα και θέλω να ακούσω γνώμες και κριτικές για το αποτέλεσμα .
Είπα στο Κυργιακο να κάνει ότι καλλιτερο μπορεί και μου είπε ότι θα πάμε με πυκνότητα 60 στη hairline και 40 μέχρι πίσω . Τα πλάγια μαλλιά ήταν στο 65 μ.ο .
Σχετικά με εμένα , είμαι στα 34 με καράφλα δείκτη 4 προς αρχή 5 . Τα τελευταία 6 χρόνια ξυρίζω το κεφάλι μου και τελευταία φορά που είχα ένα αξιοπρεπές αραιό μαλλί ήταν το 2004 .
Την άλλη εβδομάδα κλείνω 1 μήνα και θα αρχίσω μινοξιδιλη και το γυμναστήριο . Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του γιατρού και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να έχω υπομονή 6-9 μήνες για το τελικό αποτέλεσμα .

και μετά από 1 εβδομάδα δηλαδή στις 15 Μαρτιου

Δε με αφήνει να ανεβάσω άλλες photo γιατί έχει όριο 2 MB .

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
RE: H*C 3050 GRAFS 6-7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Καλή επιτυχία.

Δεν βλέπω ουλή άρα με FUE έγινε η δουλειά σωστά ;
Επίσης , αν βλέπω καλά πήγες μέχρι τη μέση της ζώνης 3.
Δεν είμαι σίγουρος σε τι κατάσταση βρίσκεται το crown έχεις καμια φωτογραφία πρό της επέμβασης ;
Η τριχόπτωση έχει σταθεροποιηθεί ;

geo21

New Member

Ωραιος φιλε μου!! Με το ν φιλο εδω βρεθηκαμε εκεινες τις μερες για λουσικο στην κλινικη (αν θυμασαι). Μας ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!

prowler3

Member

Ωραίος φίλε!
Εύχομαι να δεις τα καλύτερα!
Δώσε μας αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες..

Theo1979

New Member

giannis25 είπε:
2,5 ευρω/graft με strip η fue?
Ειναι με FUE

nucky είπε:
Καλή επιτυχία.

Δεν βλέπω ουλή άρα με FUE έγινε η δουλειά σωστά ;
Επίσης , αν βλέπω καλά πήγες μέχρι τη μέση της ζώνης 3.
Δεν είμαι σίγουρος σε τι κατάσταση βρίσκεται το crown έχεις καμια φωτογραφία πρό της επέμβασης ;
Η τριχόπτωση έχει σταθεροποιηθεί ;
Είναι με FUE . Για το crown θα βάλω μινοξιδιλη και θα χρειαστώ και άλλη μεταμόσχευση σε μερικά χρόνια. Υπάρχουν 2 photo με το πριν και νομίζω ότι φαίνεται η αραίωση καθαρά . Η τριχόπτωση είχε ελαττωθεί σημαντικά αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν 100% σταθεροποιημενη .

geo21 είπε:
Ωραιος φιλε μου!! Με το ν φιλο εδω βρεθηκαμε εκεινες τις μερες για λουσικο στην κλινικη (αν θυμασαι). Μας ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!
Σε θυμάμαι . Και εγώ μας εύχομαι τα καλλίτερα .

Flosk

Well-Known Member

Τα 2,5 ευρω πολυ καλη τιμη παντως. Καλη επιτυχια φιλε μου!

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλή επιτυχία φιλαράκο. Ρίξε όμως και άλλες φωτογραφίες, πριν την επέμβαση, κατα την διάρκεια, μετά κτλ. Ανέβασε τα σε εξωτερικό host οπως το flickr, να δούμε αναλυτικότερα την δουλίτσα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλη επυτιχια.Πριν επεμβασεως εχεις καμια φωτο με μακρυτερο μαλλι?

Bouklas

Well-Known Member
Καλή επιτυχία και από μένα φιλε να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς!
Παρα πολύ καλή τιμή τα 2.5 ευρώ το graft!!! Άντε σιγά σιγά να έρχεται η αλλαγή που θέλουμε και να πέσει και ακόμα πιο πολύ αν γίνετε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
καλη επιτυχια φιλε . σίγουρα αλλη μια πισω θα χρειαστείς . και καμια θεραπεια θα βοηθηση να κρατησεις οτι δικο σου μαλι έχεις. παντος η τιμή για fue ειναι πολυ καλη . ποιος γιατρος στην εκανε? η τιμη που πηρες ητανε χαμηλη λογο του μεγαλου αριθμου των γκραφτς που εβαλες?

Theo1979

New Member
John_John1 είπε:
Καλη επυτιχια.Πριν επεμβασεως εχεις καμια φωτο με μακρυτερο μαλλι?

Ευχαριστώ. Η τελευταία φωτο με μακρύτερο μαλλί είναι 7 χρόνων . Δεν έχει νόημα να την ανεβάσω . Στις 2 πρώτες που έβαλα το έχω αφήσει επίτηδες για να το δούνε οι γιατροί .

kouklos10 είπε:
καλη επιτυχια φιλε . σίγουρα αλλη μια πισω θα χρειαστείς . και καμια θεραπεια θα βοηθηση να κρατησεις οτι δικο σου μαλι έχεις. παντος η τιμή για fue ειναι πολυ καλη . ποιος γιατρος στην εκανε? η τιμη που πηρες ητανε χαμηλη λογο του μεγαλου αριθμου των γκραφτς που εβαλες?

Ευχαριστώ. Ο γιατρός είναι ο Μα*ας . Η τιμή αποτι μου είπανε είναι ειδική για Ελληνες αλλα υπάρχει βέβαια και ο ανταγωνισμός με την άλλη κλινική της Κύπρου.

Θα ανεβάσω σύντομα αναλυτικές φωτογραφίες μεσω image hosting site .

έχει περάσει 1 μήνας και έχουν πέσει οι περισσότερες τρίχες από τις οποίες οι περισσότερες είναι σπασμένες στην άκρη ( το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ? ) Βλέπω βέβαια μυτούλες από καινούργιες που φυτρώνουν .

έχω αρχίσει θεραπεία με μινοξιδιλη ακριβώς στις 4 εβδομάδες . 2% τον πρώτο μήνα και μετά θα συνεχίσω με 5% αφρό και θα κάνω υπομονή .

Physio40

Member
Καλη επιτυχία φιλαράκι! Μην αγχώνεσαι φυσιολογικό είναι. Η ρίζα είναι αυτή που δένει με το δέρμα και μεγαλώνει η τρίχα.

geroksouras

Active Member
καλη επιτυχια
εκανες σωστη επιλογη και με πολυ καλη τιμη
θα χρειαστεις αλλη μια για να δεσει

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μπορουσες να βαλεις και περισσοτερα grafts? Η αυτα εδινε η δοτρια μονο?

Μπλουζα