H πικρη αληθεια

lydios__

New Member
Κανεις μα κανεις δεν ξερει πως λειτουργει
ο ανθρωπινος οργανισμος!!!!!

Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.

Ουτε ενας επιστημονας δεν εχει κατορθωσει μεχρι σημερα να καταβαλει
τι του γινεται αναφορικα με τον ιδιο του τον οργανισμο.

Γι αυτο εχω καταλήξει στο να ακολουθω μια φυσικη ζωη.Ολα τα συμπληρωματα,τα επεξεργασμενα τροφιμα,τα καλλυντικα,τα σαμπουαν
μονο κακο εχουν αποδειχθει οτι κανουν .

Και βεβαια κανουν κακο.Γιατι κανεις δεν μπορει να δει το ολοφανερο!!!
Οτι δηλαδη το σωμα παντα θα προσπαθει να τα απορριψει!!!!

Ομως ενας τετοιος απλος τροπος ζωης χωρις κολληματα και ιδεοψυχααναγκαστικες συμπεριφορες οπως ειναι το να τρωμε 3.000 θερμιδες την ημερα με ολες τις βιταμινες ,ωμεγα και ιχνοστοιχεια,ή το να μην χρησιμοποιουμε τιποτα στο δερμα μας αφηνοντας το να αναπνευσει,συνεπαγεται μια τεραστια δοση ελευθεριας που αμφιβαλλω αν οι πολλοι μπορουν να την αντεξουν.

Δες τη συμβαινει εκει εξω!Δες τα ζωα.Ολα πεθαινουν νεα.Χωρις να δειχνουν σαν τη μουμια του Τουταγχαμων οπως συμβαινει με τον ανθρωπο.
Η φθορα φαινεται να τα πιανει μονο σε ενα μικρο σταδιο της τελικης ζωης του.
Κι αυτο γιατι να μην συμβαινει με τον ανθρωπο.?
Γιατι να χανει τα μαλλια του και μαλιστα σε μικρη ηλικια.?

Η απαντηση ειναι απλη?Γιατι ειναι το μονο ζωο που ερχεται σε αντιθεση με τη φυση του.Και αυτο γιατι το μπορει.
Και μαλλον ετσι μονο μαθαινει.

Η λυση ειναι απλη.
Βγες εκει εξω και απολαυσε τη ζωη σου.
Η ευτυχια φερνει πισω τα μαλλια.Γιατι μονο οταν ζεις
η φθορα δεν ερχεται.
Η φθορα δεν ελκυεται απο τη ζωη.

Τι καθομαστε και γραφουμε ?Αφου τιποτα δεν λειτουργει εκτος απο το να αποφευγεις εκεινα που σε σκοτωνουν δηλαδη εκεινα που αναγραφονται ως θεραπειες στο φορουμ!!!
Και οσοι ειδαν αποτελεσματα απο ''εξεζητημενες θεραπειες''
ειναι επειδη το πιστεψαν!!!!Τοσο απλα.

Ολες οι θεραπειες ειναι ψεματα.Ειναι απλα μεθοδοι ωστε να πιστεψεις
οτι θεραπευσαι.Και με το που το πιστευεις ,τοτε το βλεπεις να γινεται μπροστα στα ματια σου.
Και για να ειναι πιστευτη η θεραπεια(το ψεμα) πρεπει να ειναι εξεζητημενη ,να εχει περιεργα γραμματα και αριθμους το σκευασμα.
Αυτη ειναι η αληθεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Τότε γιατί ο μέσος όρος ζωής έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια σε σχέση με πριν απο 500 ή 1000 χρόνια που δεν είχαν τα σημερινά φάρμακα?

lydios__

New Member
athenian είπε:
Τότε γιατί ο μέσος όρος ζωής έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια σε σχέση με πριν απο 500 ή 1000 χρόνια που δεν είχαν τα σημερινά φάρμακα?

Αρα με τη λογικη σου τα φαρμακα επεκτεινουν το χρονο ζωης,αρα
καποιοι παππουδες σε απομακρυσμενα χωρια που πεθαινουν στα 80-90-100 και δεν εχουν παρει ποτε φαρμακο ,θα επρεπε να πεθαινουν οσο και τα ατομα πριν απο 500 χρονια.

Δεν βγαζει λογικη αυτο που λες ,αλλα εν συντομια θα πω υγιεστερες εγκαταστασεις(νερο στα σπιτια),θεση της Γης στο συμπαν και αποσταση απο τον ηλιο που επηρεαζουν το χρονο ζωης των εμβιων οντων και πολλα αλλα που δεν ξερω.Αλλα με τιποτα τα φαρμακα.
Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να με καρφωσουν με εναν ιο(δηλαδη εμβολιο).

Δεν πιστευω σε τιποτα απο φαρμακα και εμβολια γιατι οπως προειπα κανεις δεν ξερει πως λειτουργει το ανθρωπινο σωμα ενω απο την αλλη υπαρχουν βασιμες αποδειξεις οτι υπαρχουν σοβαρες παρενεργειες απο το ανωτερω που θα δικαιολογουσαν την αποφυγη τους περισσοτερο απο τη ληψη τους.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Lydie, δεν θα διαφωνήσω πως το σύνολο των επιστημόνων δεν έχουν ιδέα για πολλά πράγματα, αλλά πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Ούτε αυτοί μπορούν να βγάλουν άκρη, αλλά ούτε και εμείς.

Τα ζώα ακολουθούν το ένστικτό τους και τρέφονται σε φυσικό περιβάλλον και με φυσική τροφή. Επίσης με κάποιο μηχανισμό (δεν τον θυμάμαι ακριβώς) παράγουν φυσιολογική έκκριση ενδογενής βιταμίνης C σε μεγάλες ποσότητες. Σε εμάς εδώ, βλέπεις να έχει μείνει κάτι φυσικό? Μέχρι και το νερό είναι δηλητηριασμένο. Η ισορροπία στον οργανισμό μας έχει χαθεί πολύ καιρό πριν το πάρουμε χαμπάρι. Ακόμα και από μικρά παιδιά. Τι να φτιάξουμε τώρα και πως?
Προσπαθείς να φτιάξεις κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Το έχω βιώσει σε πολλούς παράγοντες τον τελευταίο χρόνο. Ότι κάνω, κάτι μου φτιάχνει και χαλάει κάτι άλλο.

Νομίζω ότι λίγο πολύ όλα οφείλονται στο οξειδωτικό στρες. Σε επιπλέον τροφή που ο οργανισμός δεν προλαβαίνει ή δεν μπορεί να μεταβολίσει σωστά.

Αν για παράδειγμα φας ένα γεύμα 800 θερμίδων, αυτό θα κάνει ζημιά. Αν αυτό το χωρίσεις σε 2 γεύματα των 400 θερμίδων με απόσταση 2.5 - 3 ωρών το ένα από το άλλο, θα το διαχειριστείς καλύτερα και η οξείδωση θα είναι υπό έλεγχο. Μερικά συμπληρώματα εδώ θα μπορούσε να είναι ευεργετικά. Όπως πχ η βιταμίνη Ε ή καθαρά ω-3

Κάπου είχα ανεβάσει μια έρευνα που έδειχνε πως η αγελάδα που τρέφεται σωστά με χορτάρι, το κρέας της έχει περισσότερα ω-3 από οποιοδήποτε ψάρι. Αντίθετα με τα σιτηρά που τα θρέφουν είναι γεμάτη ω6.
Υπό αυτή τη λογική, έχει νόημα να αποφεύγουμε το κρέας. Αν ήταν όμως σωστό κρέας, για μένα όχι.

Στη ίδια λογική κινούνται όλα όσα καταναλώνουμε.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Λυδιε ειλικρινά.
Αν ειχες μια ασθενεια που θα σε σκοτωνε σε εναν μηνα
θα επαιρνες το φαρμακο σου και θα εβγαζες αλλα 10 η 20 χρονια η θα διαλεγες τον θανατο?
Εγω θα επαιρνα το φαρμακο και θα ευχαρηστουσα και τον θεο που δεν γεννήθηκα εναν αιωνα πριν.(που το κανω ετσι και αλλιως για αλλα θεματα υγειας)

lydios__

New Member
Καπα δεν σου μιλαω για περιπτωσεις ζωης και θανατου .Εκει τα πραγματα
ειναι διαφορετικα.Ομως και παλι κανεις δεν ξερει την αιτια του προβληματος και απλα
το φαρμακο σε κραταει σε ζωη χωρις ομως να σου την εξασφαλιζει.Γιατι πολυ απλα δεν ειναι πραγματικο φαρμακο.Γιατι αν ηταν δεν θα ειχε παρενεργειες και θα στοχευε στην αιτια.

Π.χ. εχεις τρελη διαθεση για εμετο (το πιο απλο πραγμα) και παιρνεις τζιντζερ που εχει τα ισχυροτερα πεπτικα ενζυμα απο ολα τα βοτανα,και σου περναει μαχαιρι.Ναι τοτε το τζιντζερ ειναι το φαρμακο για τον εμετο.
Απο την αλλη παιρνεις ενα φαρμακο απο το φαρμακειο που επισης κανει δουλεια για τον εμετο.Ομως διαπιστωνεις απο πολλαπλη χρηση οτι σου φερνει παρενεργειες(εντονους πονοκεφαλους,ζαλαδες,πτωση λιμπιντο,ακομη και τριχοφυια!!!).Τοτε αυτο δεν ειναι φαρμακο ,ειναι δηλητηριο.
Αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα σε φαρμακα και δηλητηρια.
Και η κοινωνια πουλαει δηλητηρια ,οχι φαρμακα.

Γκομι,η διατροφη ειναι παραξενο πραγμα.
To κρεας εχει παρα πολλα αρνητικα.Ακομη και το βιολογικο.
Μιας και ανεβαζει την αναγκη του οργανισμου να λαβει ασβεστιο και φωσφορο.
Το κρεας δημιουργει αρκετα στομαχικα οξεα που για να τα αντιμετωπισει ο οργανισμος πρεπει να δανειστει ασβεστιο και φωσφορο απο τα κοκκαλα.Αρα διατροφη πλουσια σε κρεατα αναγκαστικα μας κανει να κατουραμε κυριολεκτικα τα κοκκαλα μας.Θελουμε πιο πολυ ασβεστιο
απο εναν χορτοφαγο.
Αλλα και η χορτοφαγικη διατροφη εχει προβληματα,οπως προβλημα στο να βρεις καλα προιοντα αν ζεις σε πολη, τα χημικα που ριχνουν στα φρουτα και τα λαχανικα ειναι παμπολλα,ενω το αληθινο ψωμι ειναι πραγματικα σπανιο.

Δεν πιστευω σε διατροφες πλεον,αλλα πιστευω στο οτι οταν ενας ανθρωπος τρωει κρεας ειναι ασυνειδητοποιητος σε κατι πολυ απλο που λεγεται ζωη.Και με νοιαζει πως αντιλαμβανομαστε τα απλα πραγματα.

Αν θελεις βιταμινη Ε ,την παιρνεις απο αβοκαντο,ελαιολαδο,αμυγδαλα ,κολοκυθια,σπανακι και κολοκυθοσπορους.Και το μπροκολο εχει ομως ποτε ωμο γιατι φερνει βαρος στο θυρεοειδη .
Τα σταυρανθη λαχανικα καλο θα ηταν να τα κανουμε για λιηγη ωρα στον ατμο,αν και προφανως αυτο θα το γνωριζεις.

Αν θες (και μαλλον θα θες,γιατι σαν και μενα εχεις κολλημα με τη διατροφη)
τσεκαρε τη παιρνεις και τη δεν παιρνεις απο εδω( www.cronometer.com ).
To μονο που δεν παιρνω απο την πολυ απλη χορτοφαγικη διατροφη μου (ειμαι vegan εδω και 10-11 μηνες) ειναι b12 ,βιταμινη d(αρα αναγκαστικα πρεπει να βγαινω στον ηλιο-που με κανει να πιστευω ακομη περισσοτερο σε vegan διατροφη) και λιγο σεληνιο και ψευδαργυρο.Ισως να υπαρχει λιγο προβλημα με τη βιταμινη ε αλλα δεν θελω να τρωω πολλους ξηρους καρπους.
Πιστευω στο οτι οταν δεν δημιουργεις αρκετο οξειδωτικο στρες με τα βαρια φαγητα,τοτε οι αναγκες του οργανισμου σε ιχνοστοιχεια μειωνονται δραματικα.

Τελειωνοντας,θελω να σου πω οτι δεν συμφωνω περι καταστροφολογιας στο θεμα της υγειας μας.Και αυτο γιατι πραγματικα ειναι στο χερι μας να φτιαξουμε το περιβαλλον μας.Ποιος εχει τα αρχιδια να πει οτι δεν θα χρησιμοποιησει το αυτοκινητο του ποτε στην πολη παρα μονο για μεγαλες διαδρομες(οπως στις διακοπες)?
Εγ δεν θελω καν να αγορασω αυτοκινητο.
Φαντασου εαν το εκανε η πλειοψηφια των ανθρωπων θα ειχαμε καθαρο αερα και μεσα μαζικης μεταφορα που θα μας πηγαιναν παντου.

Αν επισης μποικοταραμε τα χημικα προιοντα ,δεν στηριζαμε τις πολυεθνικες και τα τεραστια σουπερ μαρκετ παρα μονο αγοραζαμε απο το μπακαλη της γειτονιας που παιρνει τα κρεατα του απο χωριο που τρεφονται με χορτα,το μαναβη της γειτονιας που εχει βιολογικα τοπικα προιοντα,θα καναμε αλλα ενα βημα μπροστα.
Εχω βρει επισης μια βιοτεχνια στη γειτονια μου που φτιαχνει σαπουνια και σαμπουαν.Απο εκει ειναι καλυτερα να παιρνουμε απο το να ενισχυουμε τη head n shoulders και τη dove.Και ετσι κανουμε και την εσωτερικη αγορα να κινειται.Αλλα οχι μας αρεσει να καταστροφολογουμε αν και την ιδια ωρα θα αγορασουμε οραλ τσουκνιδα απο ebay αντι να παμε στο μαγαζι με τα βοτανα στην περιοχη μας και να γορασουμε ελληνικη αποξηραμενη τσουκνιδα.

Γι αυτο λεω ειναι ολα θεμα συνειδησης.Με το που φτανεις ενα αλλο επιπεδο συνειδησης ,τοτε θελεις να αλλαξεις.Αλλα γυρω δεν βλεπω διαθεση για αλλαγη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
lydios__ είπε:
Καπα δεν σου μιλαω για περιπτωσεις ζωης και θανατου .Εκει τα πραγματα
ειναι διαφορετικα.Ομως και παλι κανεις δεν ξερει την αιτια του προβληματος και απλα
το φαρμακο σε κραταει σε ζωη χωρις ομως να σου την εξασφαλιζει.Γιατι πολυ απλα δεν ειναι πραγματικο φαρμακο.Γιατι αν ηταν δεν θα ειχε παρενεργειες και θα στοχευε στην αιτια.

Π.χ. εχεις τρελη διαθεση για εμετο (το πιο απλο πραγμα) και παιρνεις τζιντζερ που εχει τα ισχυροτερα πεπτικα ενζυμα απο ολα τα βοτανα,και σου περναει μαχαιρι.Ναι τοτε το τζιντζερ ειναι το φαρμακο για τον εμετο.
Απο την αλλη παιρνεις ενα φαρμακο απο το φαρμακειο που επισης κανει δουλεια για τον εμετο.Ομως διαπιστωνεις απο πολλαπλη χρηση οτι σου φερνει παρενεργειες(εντονους πονοκεφαλους,ζαλαδες,πτωση λιμπιντο,ακομη και τριχοφυια!!!).Τοτε αυτο δεν ειναι φαρμακο ,ειναι δηλητηριο.
Αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα σε φαρμακα και δηλητηρια.
Και η κοινωνια πουλαει δηλητηρια ,οχι φαρμακα.

Το κρεας δημιουργει αρκετα στομαχικα οξεα που για να τα αντιμετωπισει ο οργανισμος πρεπει να δανειστει ασβεστιο και φωσφορο απο τα κοκκαλα.Αρα διατροφη πλουσια σε κρεατα αναγκαστικα μας κανει να κατουραμε κυριολεκτικα τα κοκκαλα μας.Θελουμε πιο πολυ ασβεστιο
απο εναν χορτοφαγο.
Αλλα και η χορτοφαγικη διατροφη εχει προβληματα,οπως προβλημα στο να βρεις καλα προιοντα αν ζεις σε πολη, τα χημικα που ριχνουν στα φρουτα και τα λαχανικα ειναι παμπολλα,ενω το αληθινο ψωμι ειναι πραγματικα σπανιο.

Δεν πιστευω σε διατροφες πλεον,αλλα πιστευω στο οτι οταν ενας ανθρωπος τρωει κρεας ειναι ασυνειδητοποιητος σε κατι πολυ απλο που λεγεται ζωη.Και με νοιαζει πως αντιλαμβανομαστε τα απλα πραγματα.

Αν θελεις βιταμινη Ε ,την παιρνεις απο αβοκαντο,ελαιολαδο,αμυγδαλα ,κολοκυθια,σπανακι και κολοκυθοσπορους.Και το μπροκολο εχει ομως ποτε ωμο γιατι φερνει βαρος στο θυρεοειδη .
Τα σταυρανθη λαχανικα καλο θα ηταν να τα κανουμε για λιηγη ωρα στον ατμο,αν και προφανως αυτο θα το γνωριζεις.

Αν θες (και μαλλον θα θες,γιατι σαν και μενα εχεις κολλημα με τη διατροφη)
τσεκαρε τη παιρνεις και τη δεν παιρνεις απο εδω( www.cronometer.com ).
To μονο που δεν παιρνω απο την πολυ απλη χορτοφαγικη διατροφη μου (ειμαι vegan εδω και 10-11 μηνες) ειναι b12 ,βιταμινη d(αρα αναγκαστικα πρεπει να βγαινω στον ηλιο-που με κανει να πιστευω ακομη περισσοτερο σε vegan διατροφη) και λιγο σεληνιο και ψευδαργυρο.Ισως να υπαρχει λιγο προβλημα με τη βιταμινη ε αλλα δεν θελω να τρωω πολλους ξηρους καρπους.
Πιστευω στο οτι οταν δεν δημιουργεις αρκετο οξειδωτικο στρες με τα βαρια φαγητα,τοτε οι αναγκες του οργανισμου σε ιχνοστοιχεια μειωνονται δραματικα.

Τελειωνοντας,θελω να σου πω οτι δεν συμφωνω περι καταστροφολογιας στο θεμα της υγειας μας.Και αυτο γιατι πραγματικα ειναι στο χερι μας να φτιαξουμε το περιβαλλον μας.Ποιος εχει τα αρχιδια να πει οτι δεν θα χρησιμοποιησει το αυτοκινητο του ποτε στην πολη παρα μονο για μεγαλες διαδρομες(οπως στις διακοπες)?
Εγ δεν θελω καν να αγορασω αυτοκινητο.
Φαντασου εαν το εκανε η πλειοψηφια των ανθρωπων θα ειχαμε καθαρο αερα και μεσα μαζικης μεταφορα που θα μας πηγαιναν παντου.

Αν επισης μποικοταραμε τα χημικα προιοντα ,δεν στηριζαμε τις πολυεθνικες και τα τεραστια σουπερ μαρκετ παρα μονο αγοραζαμε απο το μπακαλη της γειτονιας που παιρνει τα κρεατα του απο χωριο που τρεφονται με χορτα,το μαναβη της γειτονιας που εχει βιολογικα τοπικα προιοντα,θα καναμε αλλα ενα βημα μπροστα.
Εχω βρει επισης μια βιοτεχνια στη γειτονια μου που φτιαχνει σαπουνια και σαμπουαν.Απο εκει ειναι καλυτερα να παιρνουμε απο το να ενισχυουμε τη head n shoulders και τη dove.Και ετσι κανουμε και την εσωτερικη αγορα να κινειται.Αλλα οχι μας αρεσει να καταστροφολογουμε αν και την ιδια ωρα θα αγορασουμε οραλ τσουκνιδα απο ebay αντι να παμε στο μαγαζι με τα βοτανα στην περιοχη μας και να γορασουμε ελληνικη αποξηραμενη τσουκνιδα.

Γι αυτο λεω ειναι ολα θεμα συνειδησης.Με το που φτανεις ενα αλλο επιπεδο συνειδησης ,τοτε θελεις να αλλαξεις.Αλλα γυρω δεν βλεπω διαθεση για αλλαγη.
με αυτο που λες ομως ειναι να απαρνηθουμε τον πολιτισμο και να ζησουμε μεσα σε μια σπηλια.
ειναι και αυτο επιλογη και σιγουρα μπορει καποιος να το κανει.
εγω ομως θελω το αμαξι μου για να παω στην δουλεια μου γιατι ειναι 5 χιλιομετρα μακρια και αλλα τοσα να γυρισω.
στην δουλεια μου 9 ωρες θα ειμαι ορθιος με 20 λεπτα συνολικα διαλειμα οποτε το σεναριο με τα ποδια το εχω αποριψει.
δεν εχω την επιλογη να εχω κηπο γιατι θα δουλεψω στην πολη γι αυτο θα παρω την τσουκνιδα μου σε χαπι.
δεν εχω και την επιλογη να εχω ιχθυοτροφειο γι αυτο θα παρω και την καψουλα μου.
η αλλη επιλογη ειναι να παραιτηθω να παω να ζησω στο χωριο μου.
να πεταξω οτι ηλεκτρικο,ηλεκτρονικο εχω,ετσι και αλλιως δεν θα εχω λεφτα να πληρωσω το ρευμα.
να πουλησω το αμαξι μου.δεν θα εχω λεφτα για ασφαλεια και τελη.
να πουλησω και το σπιτι στο χωριο μου,δεν θα εχω λεφτα για το χαρατσι.

gianniskritikos2

Active Member
θα στο πω οσο ποιο ομα γινεται μπας και ξυπνισεις δεν ζουμε στην εποχη των νεατερνταλ... πλεων με οσα εχουν συμβει ο πλανιτης ο αερας τα παντα γυρο μας δεν ειναι ιδια.. ο ανθρωπος εχει την αναγκη να ζρισιμοποιει αυτα τα πραμματα για να ζησει.. πριν πολα χρονια εν υπηρχε το aids με τα χρονια εμφανιζονται ασθενιες που πριν δεν υπηρχαν και αρα πλεων πρεπει να ακολουθουμε εναν αλλο τροπο ζωης για να αρμοζει με οσα συμβαινουν γυρο μας ξυπνα λυδιε

lydios__

New Member
Kαλα ρε παιδια ,αυτο καταλαβατε?????
Να γυρισουμε πισω σε σπηλιες???

Αδικα χαραμιζουμε χρονο εδω περα.

Μπορεις να ζησεις φυσικο τροπο ζωης και μεσα στην πολη.
Αρκει να μην εισαι παρτακιας αλλα ασχολεισαι και ενημερωνεσαι.
Δεν θα μπορουσαμε να ειχαμε περισσοτερα δεντρα μεσα στις πολεις.?
Να απαγορευοταν ολικα η κυκλοφορια με αμαξια στο κεντρο,και να υπηρχαν μονο μεσα μαζικης μεταφορας.

Να υπηρχε νομος απαγορευσης εισαγωγης προιοντων με επικινδυνα χημικα?
Η κυβερνηση να υπερ-ευνοουσε τον απλο αγροτη και πωλητη οργανικων
προιοντων?Αλλωστε αυτο δεν ειναι δικαιοσυνη?

Νομος για υπερ-καθαρο νερο στα σπιτια των ανθρωπων.

Εγω προσπαθω να πολεμησω την παγκοσμιοποιηση με το μικρο μου μεριδιακι.
Αγοραζοντας ποιοτικα προιοντα απο τοπικους πωλητες.
Και το γαμωτο ειναι οτι αυτα τα προιοντα ειναι πολυ ανωτερα των πολυεθνικων
και μεγαλων εταιριων.

Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα και ο καθενας μπορει να τα κανει το επομενο λεπτο της ζωης του.

Οταν διαμαρτυρεσαι για την κατασταση που υπαρχει,τουλαχιστον
σταματησε να την ενισχυεις.Εαν πιστευεις οτι η ζωη ειναι σημαντικη
.

kapa

Μέλος του προσωπικού
lydios__ είπε:
Kαλα ρε παιδια ,αυτο καταλαβατε?????
Να γυρισουμε πισω σε σπηλιες???

Αδικα χαραμιζουμε χρονο εδω περα.

Μπορεις να ζησεις φυσικο τροπο ζωης και μεσα στην πολη.
Αρκει να μην εισαι παρτακιας αλλα ασχολεισαι και ενημερωνεσαι.
Δεν θα μπορουσαμε να ειχαμε περισσοτερα δεντρα μεσα στις πολεις.?
Να απαγορευοταν ολικα η κυκλοφορια με αμαξια στο κεντρο,και να υπηρχαν μονο μεσα μαζικης μεταφορας.

Να υπηρχε νομος απαγορευσης εισαγωγης προιοντων με επικινδυνα χημικα?
Η κυβερνηση να υπερ-ευνοουσε τον απλο αγροτη και πωλητη οργανικων
προιοντων?Αλλωστε αυτο δεν ειναι δικαιοσυνη?

Νομος για υπερ-καθαρο νερο στα σπιτια των ανθρωπων.

Εγω προσπαθω να πολεμησω την παγκοσμιοποιηση με το μικρο μου μεριδιακι.
Αγοραζοντας ποιοτικα προιοντα απο τοπικους πωλητες.
Και το γαμωτο ειναι οτι αυτα τα προιοντα ειναι πολυ ανωτερα των πολυεθνικων
και μεγαλων εταιριων.

Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα και ο καθενας μπορει να τα κανει το επομενο λεπτο της ζωης του.

Οταν διαμαρτυρεσαι για την κατασταση που υπαρχει,τουλαχιστον
σταματησε να την ενισχυεις.Εαν πιστευεις οτι η ζωη ειναι σημαντικη
.
θα μπορουσαμε να γραψουμε σελιδες με αντιπαραθεση.
σε ενα απλο θα σταθω.
αν η συγγοινωνια γινοταν μονο με αστικα ξερεις που θα εφτανε το εισητηριο?
ο ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες.
το μονοπολιο μπορει να γινει τρελη εκμεταλευση.
για τον υγιεινο τροπο ζωης ο καθε ενας ενηλικας μπορει να κρινει τι ειναι καλο για τον εαυτο του.σε αυτο πες την γνωμη σου χωρις να προσπαθεις να επιβαλεις,ακου και τους αλλους και δεν θα σε πειραξει ο αλητης που μπαναρει ;D

lydios__

New Member
Το εισητηριο θα ηταν φτηνο γιατι ΟΛΟΙ θα χρησιμοποιουσαν τα μεσα μαζικης.
Ο ανταγωνισμος δημιουργει μονοπωλια συνηθως .
Οντως ριχνει τις τιμες κατι που δημιουργει αναγκαστικα
αδικια και εκμεταλλευση .

Οσο για τον Chs του εχω πει να απεκδυθει της εξουσιας του αλλα δεν με καταλαβαινει.
Παλια μου ελεγε να κοψω τη μαλακια αλλα ουτε αυτο τωρα μπορει να
το χρησιμοποιησει εναντιον μου. :D (79 η μερα,btw κανει επανεκφυση αλλα δεν ξερω που βγαζει αυτο το πραγμα...η μαλακια κανει σιγουρα κακο στα μαλλια αλλα απο την αλλη το σεξ εχει πανω κατω το ιδιο αποτελεσμα-ισως απλα ζουμε σε μια κοινωνια που ειναι υπερβολικα κολλημενη με το σεξ και το φαγητο ...βασικα αρρωστα κολλημενη με αυτα τα δυο).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
lydios__ είπε:
απο εναν χορτοφαγο.

Ισχύει αυτό για το ασβέστιο, όπως επίσης και η αύξηση του σιδήρου στον οργανισμό γι αυτό και όσοι τρώνε κρέας ή γενικά πολύ ζωική πρωτείνη είναι πάρα πολύ σημαντικό να δίνουν αίμα 2 φορές το χρόνο.

Το cronometer το συμβουλευόμουν κάποτε αρκετά, αλλά το άφησα και αυτό όταν διαπίστωσα πως οι δείκτες που αναφέρει, αφορούν καθαρά προϊόντα που τηρούν όλες τις προδιαγραφές παραγωγής τους.

Ακόμα για παράδειγμα και το μαρούλι το οποίο είναι γεμάτο φυτοφάρμακα, δεν έχει ούτε το 1/3 από τις ιδιότητές του.

pazuzu

New Member
lydios__ είπε:
Κανεις μα κανεις δεν ξερει πως λειτουργει
ο ανθρωπινος οργανισμος!!!!!

Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι είσαι υπερβολικά αστοιχείωτος. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός στο 100%, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και κάνουν συνεχώς έρευνες. Αυτό σημαίνει "έρευνα": να κατανοήσεις πώς λειτουργεί ένα φαινόμενο βασιζόμενος σε κάποιους νόμους και σταθερές, κάτι που εσένα προφανώς δε σε αφορά -εσύ είσαι ο θεός και τα ξέρεις όλα.

Παράδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=RO8MP3wMvqg

lydios__ είπε:
Δες τη συμβαινει εκει εξω!Δες τα ζωα.Ολα πεθαινουν νεα.Χωρις να δειχνουν σαν τη μουμια του Τουταγχαμων οπως συμβαινει με τον ανθρωπο.

Τα ζώα δεν αρρωσταίνουν, απλώς πεθαίνουν νέα. Το καλαζάρ που παθαίνουν τα σκυλιά δεν υπάρχει. Η λοιμώδης περιτονίτιδα που προσβάλει τις γάτες επίσης δεν υπάρχει. Εδώ πέρα δεν εξετάζουμε το αν ο Λύδιος είναι αμόρφωτος και δεν έχει ανοίξει βιβλίο (ή ίντερνετ) στη ζωή του, εδώ απλώς έχουμε τη χαρά να μοιραζόμαστε τις ανύπαρκτες γνώσεις του.

lydios__ είπε:
Η λυση ειναι απλη.
Βγες εκει εξω και απολαυσε τη ζωη σου.

Έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου;

kapa

Μέλος του προσωπικού
διαβητης,ινσουλινη,θανατος.
ακραιο παραδειγμα.
ευχομαι σε κανεναν να μην τυχει αλλα αν τυχει τοτε το δηλητηριο της επιστημης θα ειναι το μοναδικο πραγμα που θα τον κραταει ζωντανο.και εχει και παρενεργεια να βγαζει και μαλλια.
ειναι κριμα να κατηγορουμε την επιστημη και τα φαρμακα γενικα...
και μετα να τυχει να χρησιμοποιουμε αυτα που κατηγορουμε.
θελω να πω, καλα ειναι και τα δηλητηρια στην ζωη

lydios__

New Member
Pazuzu ,η αυθεντικη γνωση ερχεται μεσα απο την εμπειρια.
Τι να τα κανω τα βιβλια.
Εγω κανω και παρατηρω.Ετσι νομιζω οτι μαθαινω.

Ξερω οτι το καστορελαιο με το λαδι καγιεν ειναι το δυνατοτερο τοπικο που υπαρχει
και που βγαζει τριχες και μεσα απο ουλες.ΤΟ βλεπω μπορστα στα ματια μου.
Στα τετοια μουν αν υπαρχει ενας επιστημονας που να εχει καταλαβει τους ακριβεις μηχανισμους.

Το καγιεν αιματωνει και το καστορελαιο ειναι πρωτεινολυτικο σπαζοντας την ασβεστοποιηση
που εμποδιζει το θυλακα να παρει το φαγητο του απο το αιμα.

Οι αρρωστιες με τα ζωα που μου περιγραφεις,υποθετω χωρις καν να κοιταξω οτι προερχονται
απο το οτι ζουν σε μη φυσικο για αυτα περιβαλλον οπως το ανθρωπινο.

Η μονη λυση ειναι να αμφισβητουσε τα παντα.
Αμφιβησβητησε επιστημονες,θεωριες,κατεστημενα.
Γελοιοποιησε τα .Ας κανουμε λες και ειμαστε
ο ιπρωτοι ανθρωποι πανω στη Γη.Τιποτα
δεν υπαρχει που να μας λεει πως και γιατι να κανουμε κατι.
Μονο ετσι μαθαινουμε.

Καπα καταλαβαινω απολυτως αυτο που λες,
και το θεμα ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο για καποιον παθοντα.

Ομως δεν μπορω να μεινω μονο σε αυτο που προσφερει η
κοινωνια σα θεραπεια.Μου φαινεται κοροιδια.
Θελω να ξερω το γιατι και το πως.
Και δεν επαναπαυομαι με αρθρα του Τυπου
''οι επιστημονες βρηκαν το γονιδιο που ευθυνεται για... και
προβλεπουν θεραπεια σε 5 χρονια''.

Το παρακανανε με την κοροιδια τους.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε το ένα άκρο ούτε το άλλο. Το θέμα που μας ενδιαφέρει βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τις 2 τελευταίες εβδομάδες ψάχνω πράγματα που αφορούν την προγεστερόνη. Ενδεχομένως να είναι μια από τις ορμόνες κλειδί για την τριχόπτωση. Παρόλο αυτά, δείτε εδώ, ένα άρθρο από Γιατρό ο οποίος αναφέρει πολύ σημαντικά πράγματα για την ίδια την επιστήμη. Δεν λέω ότι έχει δίκαιο ή άδικο, αλλά το σκεπτικό του είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και είναι κάτι που έχουμε δει πάρα πολλές φορές να αναφέρεται εδώ κυρίως από τις γυναίκες με πολυκυστικές και χρήση αντισυλληπτικών.

http://www.alternativementalhealth.com/articles/estogen.htm

Στις σημερινές εξετάσεις αίματος που έκανα πρωί πρωί πρόσθεσα και προγεστερόνη.

http://www.hopeforyourhormones.com/browse-17510/Weight-Gain.html

http://www.womhoo.com/progesteronehelpshairthinningandhairloss.aspx

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9557785

Ίσως στην πορεία να χρειάζεται ξεχωριστό θέμα να την αναλύσουμε περισσότερο μιας και είναι το καλύτερο φυσικό 5ar blocker και ταυτόχρονα αντι-οιστρογόνο ενώ βοηθάει επίσης και στην ινσουλινοαντίσταση όπως και στην αύξηση της ελεύθερης τέστο.

Atermon

Member
Λύδιε, για να επαναφέρω το θέμα στη ρίζα του:

η ανδρογενετική αλωπεκία που απασχολεί σχεδόν όλους εδώ μέσα, δεν οφείλεται στο μολυσμένο περιβάλλον, ούτε στη κακή διατροφή (αν και αυτά επιδεινώνουν το πρόβλημα). Οφείλεται σε "κακά" γονίδια. Αν πάρεις ένα μωρό και το μεγαλώσεις στο υγεινότερο περιβάλλον με τον υγιεινότερο τρόπο ζωής, αυτό όταν μεγαλώσει θα καραφλιάσει αν έχει τα αντίστοιχα γονίδια.

pazuzu

New Member
lydios__ είπε:
Τι να τα κανω τα βιβλια.
Εγω κανω και παρατηρω.Ετσι νομιζω οτι μαθαινω.

Έλα ντε, τι να τα κάνεις τα βιβλία. Τσάμπα χαμένος χρόνος. Δεν υπάρχει λόγος να μάθουμε πράγματα τα οποία έχουν ήδη ανακαλυφθεί, καλύτερα να λες ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα και ότι η ανθρώπινη γνώση είναι ανύπαρκτη βασιζόμενος στη δική σου αμάθεια και αμορφωσιά. Εφόσον εσύ το στουρνάρι δεν έχεις ιδέα πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός, άρα δεν γνωρίζει κανείς.

lydios__ είπε:
Ομως δεν μπορω να μεινω μονο σε αυτο που προσφερει η
κοινωνια σα θεραπεια.Μου φαινεται κοροιδια.
Θελω να ξερω το γιατι και το πως.

Το "γιατί" και το "πώς" θα τα μάθεις χωρίς να ανοίξεις βιβλίο και χωρίς να αποδέχεσαι την ορθότητα της επιστημονικής μεθοδολογίας, αλλά μασώντας φύλλα δάφνης. Λύδιε, έχεις σκεφτεί όλες αυτές τις ωραίες μαλακίες που λες εδώ μέσα να πας και να τις πεις μέσα σε ένα νοσοκομείο; Σε μια γυναίκα που περιμένει να καυτηριάσει τα κονδυλώματα στο αιδοίο της για να μην πάθει καρκίνο στη μήτρα; Σε ένα παιδάκι που έχει ήδη καρκίνο και περιμένει να κάνει τη θεραπεία του; Σε κάποιον που περιμένει να λάβει μόσχευμα και φάρμακα για να ζήσει;

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Παιδιά, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε το ένα άκρο ούτε το άλλο. Το θέμα που μας ενδιαφέρει βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τις 2 τελευταίες εβδομάδες ψάχνω πράγματα που αφορούν την προγεστερόνη. Ενδεχομένως να είναι μια από τις ορμόνες κλειδί για την τριχόπτωση. Παρόλο αυτά, δείτε εδώ, ένα άρθρο από Γιατρό ο οποίος αναφέρει πολύ σημαντικά πράγματα για την ίδια την επιστήμη. Δεν λέω ότι έχει δίκαιο ή άδικο, αλλά το σκεπτικό του είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και είναι κάτι που έχουμε δει πάρα πολλές φορές να αναφέρεται εδώ κυρίως από τις γυναίκες με πολυκυστικές και χρήση αντισυλληπτικών.

http://www.alternativementalhealth.com/articles/estogen.htm

Στις σημερινές εξετάσεις αίματος που έκανα πρωί πρωί πρόσθεσα και προγεστερόνη.

http://www.hopeforyourhormones.com/browse-17510/Weight-Gain.html

http://www.womhoo.com/progesteronehelpshairthinningandhairloss.aspx

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9557785

Ίσως στην πορεία να χρειάζεται ξεχωριστό θέμα να την αναλύσουμε περισσότερο μιας και είναι το καλύτερο φυσικό 5ar blocker και ταυτόχρονα αντι-οιστρογόνο ενώ βοηθάει επίσης και στην ινσουλινοαντίσταση όπως και στην αύξηση της ελεύθερης τέστο.
ξεκινα θεμα...:rolleyes:

Μπλουζα