GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

MG86

Member
Που ειπε οτι πήγε για δευτερη επέμβαση στον τυρκαλά; Ειχε πει οτι ειχε παρευρεθει στα δωρεάν ραντεβου της κλινικής να πάρει μια γνώμη., αφου ειχε έρθει απο θεσσαλονικη. Αυτο δεν λεει κατι για το αποτέλεσμα του αν παει κάποιος σε ενα δωρεάν cons που δεν ειχε τιποτα να χάσει.

δεν ειδα πουθενα να λεει οτι πηγε στον Τυρκαλα για δευτερη επέμβαση. Σε ενα cons ειχε παει από οτι θυμάμαι!!
Ναι, σωστό αυτο. Ε, και παλι ειναι κάπως περίεργο... να στο πω αλλιώς. Αν το δικό μου αποτελεσμα απο τον Αναστασακη ειναι εξαιρετικό, σιγά μην παω οπουδήποτε αλλού, ακομα και για con. Και σκεψου πως ειναι και ο πιο ακριβός. Αν ειχα παει καπου και με είχαν κανει μπόμπα με τιμή κατω απο 1 ευρω το τριχοθυλακιο, θα ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ το να μην κοιτάξω καν αλλού.

Δεν βγαζει κανενα νόημα τιποτα σε ολη την ιστορία παρα μόνο αν η επεμβαση δεν πηγε και τόσο καλα. Άποψη μου, προφανως και κανεις δεν ξερει στα σίγουρα, εκτός απο αυτόν και την κλινικη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Ναι, σωστό αυτο. Ε, και παλι ειναι κάπως περίεργο... να στο πω αλλιώς. Αν το δικό μου αποτελεσμα απο τον Αναστασακη ειναι εξαιρετικό, σιγά μην παω οπουδήποτε αλλού, ακομα και για con. Και σκεψου πως ειναι και ο πιο ακριβός. Αν ειχα παει καπου και με είχαν κανει μπόμπα με τιμή κατω απο 1 ευρω το τριχοθυλακιο, θα ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ το να μην κοιτάξω καν αλλού.

Δεν βγαζει κανενα νόημα τιποτα σε ολη την ιστορία παρα μόνο αν η επεμβαση δεν πηγε και τόσο καλα. Άποψη μου, προφανως και κανεις δεν ξερει στα σίγουρα, εκτός απο αυτόν και την κλινικη.
Το τι θα έκανες εσυ δεν σημαινει οτι ισχυει για αλλους. Και ξαναλέω δεν πηγε για καμια επέμβαση σε αλλον. Πολλοι μπορεί να πανε να ρωτήσουν σε αλλο γιατρό για να επιβεβαιώσουν οτι οντως πανε κλα. Το να παει να γνωρίσει κάποιος εναν γιατρο που δεν θα τον γνωριζε γιατι ηταν απο αλλη περιοχη και να δει τι θα πει και αυτος δεν λεει κατι. Δεν ειπε πουθενα οτι πήγε ή οτι θα πήγαινε σε αλλη κλινικη για τη δευτερη οπως ειπες πριν.

Εγω πιστευω οτι αν δεν ειχε πάει καλα θα εξαφανιζοταν δεν θα καθοταν εδω να τρολλάρει και να τσακώνεται με τα μελη. Ειναι σαν να το κανει επιτηδες...Ποτε δεν θα καθοταν καποιος εδώ αν ηθελε να αποφυγει τα μέλη και να κρυψει το αποτέλεσμα του. Η ολη συμπεριφορα του δειχνει οτι σκοπός του ηταν να μη κανει ποτέ παρουσιαση και οτι το κανει επιτηδες ολο αυτο για να τσακώνεται και να προκαλει τα μελη. Τώρα το πως πήγε κανεις δεν μπορει να κρινει χωρις φωτογραφίες. Οπότε ειναι αυθαιρετες απόψεις χωρις στοιχεια.

Μπλουζα