Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εν τω μεταξυ ο Πάνος, αν και πήρε εξαιρετικό αποτελεσμα, δεν εχει πει για τον Αναστασακη ουτε το 1/10 οσων εχεις πει για την γιατρο που σου έκανε την πρωτη αλλα εχει ανεβάσει μερικες δεκάδες φωτογραφίες ενω εσυ ουτε μισή.μην περιμένεις τπτ, είναι φραγκοκίλερ... αφού τα έσταξες χοντρά, μη τον είδατε τον παναή τώρα
Γιώργο για ποιό λόγο δεν ανεβάζεις το αποτέλεσμα σου? και γιατί ξεκίνησες παρουσίαση εφόσον δεν ανέβασες τπτ?μην περιμένεις τπτ, είναι φραγκοκίλερ... αφού τα έσταξες χοντρά, μη τον είδατε τον παναή τώρα
Δηλαδή σε απείλησε ο Αναστασακης πως αν ανεβάσεις το αποτέλεσμά σου θα σου κανει μήνυση, σε πουμε; επος.Διότι έχω απειληθεί ευθέως από γνωστό καρφομαλλιά γιατρό αλλά και έχω κατ' επανάληψη λοιδωρηθεί από τους κλώνους του εδώ στο φόρουμ, ως εκ τούτου ουδεμία φωτό ή άλλο ταυτοποιητικό στοιχείο δεν θα ανέβει
Διότι έχω απειληθεί ευθέως από γνωστό καρφομαλλιά γιατρό αλλά και έχω κατ' επανάληψη λοιδωρηθεί από τους κλώνους του εδώ στο φόρουμ, ως εκ τούτου ουδεμία φωτό ή άλλο ταυτοποιητικό στοιχείο δεν θα ανέβει
Αυτό λογίζεται ως επιχείρημα ενήλικα;Διότι έχω απειληθεί ευθέως από γνωστό καρφομαλλιά γιατρό αλλά και έχω κατ' επανάληψη λοιδωρηθεί από τους κλώνους του εδώ στο φόρουμ, ως εκ τούτου ουδεμία φωτό ή άλλο ταυτοποιητικό στοιχείο δεν θα ανέβει
δεν πρέπει να πολυστροφάρεις γενικά, ε?Δηλαδή σε απείλησε ο Αναστασακης πως αν ανεβάσεις το αποτέλεσμά σου θα σου κανει μήνυση, σε πουμε; επος.
Περι της λοιδορίας, ποιος καλύτερος τρόπος να βουλωσεις στόματα από το να αποκαλύψεις το φοβερό και τρομερό αποτέλεσμά σου;
Όλοι με κυνηγάνε, όλοι μου φταίνε. Ποτέ δεν φταίω εγώ.Διότι έχω απειληθεί ευθέως από γνωστό καρφομαλλιά γιατρό αλλά και έχω κατ' επανάληψη λοιδωρηθεί από τους κλώνους του εδώ στο φόρουμ, ως εκ τούτου ουδεμία φωτό ή άλλο ταυτοποιητικό στοιχείο δεν θα ανέβει
Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.μάθε πρώτα ορθογραφία φέικ μακρυμάλλη κ μετά πιάσε στο στόμα σου την Αθήνα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι, δεν παίζει αυτο. Ξέρει πως σε παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων οπου ανεβαίνουν φωτογραφίες στην αρχη αλλα υστερα πέφτει σιγή, το συμπέρασμα ειναι πως η μεταμόσχευση κατά πάσα πιθανότητα δεν πηγε καλα και το μέλος είτε απογοητευτηκε και παράτησε το νήμα, είτε πιέστηκε απο την κλινικη ή ήρθε σε καποια συμφωνία για επιδιόρθωση δίχως κοστος, με όρο να μην δείξει το αποτελεσμα.Εγω πιστευω απο την αρχη δεν ειχε σκοπο ποτε να κανει κανονικη παρουσιαση, αφου αμα δειτε δεν ειχε ανεβάσει ποτε καμια φωτογραφια του. Ουτε καν αρχικές δηλαδη. Άνοιξε ετσι ενα νημα για πλάκα δηλαδη που δεν ειχε ποτέ σκοπο να κανει παρουσιαση...απλα να γράφει ετσι σε ενα νημα...
Δεν ισχυει αυτο που λες. Καταρχην υπήρχε ηδη ενας πελάτης που ειχε παει σε αυτη την κλινική και ειχε παρει πολυ καλο αποτέλεσμα 2 φορές που πηγε και τώρα ξαναπήγε για τριτη φορά. Το αν ηταν και οικονομικη επιλογή δεν λεει οτι δεν ειναι καλη. Οπως και το αν ειναι ακριβη οτι θα ειναι καλη. Υπάρχουν αρκετοι που πουλάνε φυκια για μεταξωτές κορδέλες, χρεώνοντας ακριβά και κοροιδεύουν οτι προσφέρουν δηθεν ποιότητα.Οχι, δεν παίζει αυτο. Ξέρει πως σε παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων οπου ανεβαίνουν φωτογραφίες στην αρχη αλλα υστερα πέφτει σιγή, το συμπέρασμα ειναι πως η μεταμόσχευση κατά πάσα πιθανότητα δεν πηγε καλα και το μέλος είτε απογοητευτηκε και παράτησε το νήμα, είτε πιέστηκε απο την κλινικη ή ήρθε σε καποια συμφωνία για επιδιόρθωση δίχως κοστος, με όρο να μην δείξει το αποτελεσμα.
Αυτος εδω έψαξε το φτηνότερο του φτηνοτέρου, εκανε πράξη τις θεωρίες του, αλλα είπε να κρατήσει πισινή. Δεν ανέβασε ποτέ τιποτα ώστε αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλα, να μπορούσε να υπαρχει αυτη η αμφιβολία: "δεν ανέβασε ποτέ τίποτε, ίσως δεν ειχε σκοπό ποτέ να ανεβάσει, ίσως το άνοιξε για τρολλαρισμα".
Δεν ειπα πως η κλινικη δεν ειναι καλη. Άλλο ειπα, που εχει να κανει αποκλειστικως με το εριστικό του ύφος και την απολυτότητά του σε σχέση με τις τιμες κτλ.Δεν ισχυει αυτο που λες. Καταρχην υπήρχε ηδη ενας πελάτης που ειχε παει σε αυτη την κλινική και ειχε παρει πολυ καλο αποτέλεσμα 2 φορές που πηγε και τώρα ξαναπήγε για τριτη φορά. Το αν ηταν και οικονομικη επιλογή δεν λεει οτι δεν ειναι καλη. Οπως και το αν ειναι ακριβη οτι θα ειναι καλη. Υπάρχουν αρκετοι που πουλάνε φυκια για μεταξωτές κορδέλες, χρεώνοντας ακριβά και κοροιδεύουν οτι προσφέρουν δηθεν ποιότητα.
Αυτα που λες ειναι απλα δικες σου υποθέσεις που δεν παιζει να ισχυουν...Εγω πιστευω οτι δεν ειχε σκοπό ποτέ να εκανε παρουσιαση, αφου δεν ειχε ανεβάσει ποτέ και φωτογραφίες. Αμα ειχε σκοπό να ανεβάσει έστω θα ανέβαζε αρχικές φωτογραφίες κλπ. Απλά έφτιαξε ενα νημα έτσι για να γράφει και να τρολλάρει και να τσακώνεται με τα μέλη τρολάροντας, γιατι ηξερε οτι θα συμβει ολο αυτο με το να μην ανεβάζει φωτογραφίες.
Δεν ειπα πως η κλινικη δεν ειναι καλη. Άλλο ειπα, που εχει να κανει αποκλειστικως με το εριστικό του ύφος και την απολυτότητά του σε σχέση με τις τιμες κτλ.
Υποθέσεις κανουμε αμφότεροι. Η δική μου, ομως, εδράζεται στο επαναλαμβανόμενο φαινόμενο να ανεβάζει καποιος στην αρχη, υστερα να σταματά και ολοι σχεδόν να υποθέτουν πως η επεμβαση απέτυχε. Με το να μην ανεβάσει τιποτα στην αρχη ηταν καλυμμένος, διότι η περίπτωσή του δεν υπάγεται στον άγραφο αυτόν "κανονα".
Ειναι δε τόσο εριστικός και εχει τόση λύσσα κατα του Αναστασακη και των πελατών του που αν ειχε παρει καλο αποτελεσμα, θα ανεβαζε κάθε μερα φωτογραφίες με σχόλια τύπου "χαχαχα πελατακια του Δρακουμελ, μη ξεχάσετε να σκάσετε 6000 και 7000, κορόιδα, χαχαχα " κτλ κτλ.
Το θέμα είναι ότι και πριν αυτών των προβλημάτων που αναφέρεις όταν ξεκίνησες την παρουσίαση πάλι δεν είχες ανεβάσει φωτογραφίες. Καταλαβαίνεις η συντριπτική πλειοψηφία θα νομίζουν ότι δεν πήγες καλά και λόγο κόντρας δεν ανεβάζεις τπτ. Όπως και ότι είχες αμφιβολίες από την αρχή, για αυτό και δεν ανέβηκαν οι αρχικές φωτο. Θα έκανε καλό σε άτομα που την έχουν ως επιλογή να έδειχνες το αποτέλεσμα σου. Τεσπα ελπίζω να σου έχει πάει καλα όλοι στην ίδια φάση είμαστε. Δεν θυμάμαι αν έχεις απαντήσει αλλού, πήγε καλα? έστω πες μαςΔιότι έχω απειληθεί ευθέως από γνωστό καρφομαλλιά γιατρό αλλά και έχω κατ' επανάληψη λοιδωρηθεί από τους κλώνους του εδώ στο φόρουμ, ως εκ τούτου ουδεμία φωτό ή άλλο ταυτοποιητικό στοιχείο δεν θα ανέβει
Αν το εκανε ετσι, ομως, θα επρεπε να εξαφανιστεί γενικώς, οχι μόνο απο το νήμα του. Ετσι θα εχανε το αγαπημένο του τρολλαρισμα (σε αυτο συμφωνούμε).Θα μπορουσε να ειχε εξαφανιστει σε καθε περίπτωση ομως και να μη δημιουργειται ολο αυτο τώρα...αυτος ειναι σαν να το επιζητά ολο αυτο με το να παραμένει και να μην ανεβάζει, και ξέρει οτι θα υπάρχουν εντάσεις...Άρα με αυτά που κανει φαινεται οτι κανει επιτηδες να μην ανεβάζει για να τρολάρει και να τσακώνεται με τα αλλα μελη που ηταν και ο σκοπός του νηματος του και οχι να κανει παρουσιαση...
Οταν κάποιος θέλει να αποφυγει κάτι εξαφανιζεται σε καθε περίπτωση, δεν καθεται να συνεχίζει να γράφει γιατι ξέρει οτι θα κανει χειρότερα τη θεση του μετα...με το να καθεται δηλαδη ειναι σαν να ηταν αυτος ο σκοπός του να τρολλάρει και να τσακώνεται...
Εχει γράψει πως πηγε εξαιρετικα και πως του το επιβεβαίωσε και ο Τυρκαλας, στον οποίον πηγε για την δεύτερη επέμβαση. Διότι, ως γνωστον, αν ενας γιατρος σου δώσει εξαιρετικό αποτελεσμα ΔΕΝ τον προτιμάς για την δεύτερη αλλα τον αλλάζεις!Το θέμα είναι ότι και πριν αυτών των προβλημάτων που αναφέρεις όταν ξεκίνησες την παρουσίαση πάλι δεν είχες ανεβάσει φωτογραφίες. Καταλαβαίνεις η συντριπτική πλειοψηφία θα νομίζουν ότι δεν πήγες καλά και λόγο κόντρας δεν ανεβάζεις τπτ. Όπως και ότι είχες αμφιβολίες από την αρχή, για αυτό και δεν ανέβηκαν οι αρχικές φωτο. Θα έκανε καλό σε άτομα που την έχουν ως επιλογή να έδειχνες το αποτέλεσμα σου. Τεσπα ελπίζω να σου έχει πάει καλα όλοι στην ίδια φάση είμαστε. Δεν θυμάμαι αν έχεις απαντήσει αλλού, πήγε καλα? έστω πες μας
Αν ισχύει αυτό, όντως δεν βγάζει νόημαΕχει γράψει πως πηγε εξαιρετικα και πως του το επιβεβαίωσε και ο Τυρκαλας, στον οποίον πηγε για την δεύτερη επέμβαση. Διότι, ως γνωστον, αν ενας γιατρος σου δώσει εξαιρετικό αποτελεσμα ΔΕΝ τον προτιμάς για την δεύτερη αλλα τον αλλάζεις!![]()
Που ειπε οτι πήγε για δευτερη επέμβαση στον τυρκαλά; Ειχε πει οτι ειχε παρευρεθει στα δωρεάν ραντεβου της κλινικής να πάρει μια γνώμη., αφου ειχε έρθει απο θεσσαλονικη. Αυτο δεν λεει κατι για το αποτέλεσμα του αν παει κάποιος σε ενα δωρεάν cons που δεν ειχε τιποτα να χάσει.Εχει γράψει πως πηγε εξαιρετικα και πως του το επιβεβαίωσε και ο Τυρκαλας, στον οποίον πηγε για την δεύτερη επέμβαση. Διότι, ως γνωστον, αν ενας γιατρος σου δώσει εξαιρετικό αποτελεσμα ΔΕΝ τον προτιμάς για την δεύτερη αλλα τον αλλάζεις!![]()
δεν ειδα πουθενα να λεει οτι πηγε στον Τυρκαλα για δευτερη επέμβαση. Σε ενα cons ειχε παει από οτι θυμάμαι!!Αν ισχύει αυτό, όντως δεν βγάζει νόημα