GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

MG86

Member
Δεν έχω να την πω στον δρακουμέλ...

Καλά, οκ. :)
Για αυτούς που τα δίνουν πρέπει να προβληματίζεσαι!
Να στο πω πιο συγκεκριμένα.

Αν υπήρχε και άλλος που θα είχε τόσα πολλά βίντεο και χρεωνε λιγότερα, θα πήγαινα και στους δυο για con και, πιθανόν, θα επέλεγα τον πιο φτηνό. Όσο και αν το πιστεύεις, δεν είμαι σαν την κυρία στην διαφήμιση που λέει "αχ, μπορείτε να μου κάνετε μια αυξηση; ντρέπομαι να το πάρω τόσο φτηνά!". Αν ο άλλος με έπειθε πως είναι καλύτερος, όσα εχω πει πιο πάνω περι κόστους θα ακυρωνονταν, διότι, ξανά, το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις" δεν έχει καθολική ισχύ, υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αλλά όταν παίζει μόνος του στην Ελλάδα, σε αυτό το γήπεδο που εγώ θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, τί να κανω; δεν μπορώ με τίποτα να βρω έναν "αθώο" λόγο κάποιος χειρουργος να μην ανεβάζει βίντεο για να πείσει και τον πλέον δυσπιστο πως κάνει καλή δουλειά. Αν εγώ έκανα αυτήν την δουλειά, θα έκανα εφοδους στα σπίτια των ασθενών μου, αν δεν μου έρχονταν να γυρίσουμε βίντεο, θα τους καλοπιανα, παιζει να τους πλήρωνα κιόλας, να τους έκανα εκπτώσεις κτλ. για να τους τραβήξω βίντεο. Αυτά ΑΝ έφερνα καλά αποτελέσματα, εννοείται...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Active Member

Αν υπήρχε και άλλος που θα είχε τόσα πολλά βίντεο και χρεωνε λιγότερα, θα πήγαινα και στους δυο για con και, πιθανόν, θα επέλεγα τον πιο φτηνό. Όσο και αν το πιστεύεις, δεν είμαι σαν την κυρία στην διαφήμιση που λέει "αχ, μπορείτε να μου κάνετε μια αυξηση; ντρέπομαι να το πάρω τόσο φτηνά!". Αν ο άλλος με έπειθε πως είναι καλύτερος, όσα εχω πει πιο πάνω περι κόστους θα ακυρωνονταν, διότι, ξανά, το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις" δεν έχει καθολική ισχύ, υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αλλά όταν παίζει μόνος του στην Ελλάδα, σε αυτό το γήπεδο που εγώ θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, τί να κανω; δεν μπορώ με τίποτα να βρω έναν "αθώο" λόγο κάποιος χειρουργος να μην ανεβάζει βίντεο για να πείσει και τον πλέον δυσπιστο πως κάνει καλή δουλειά. Αν εγώ έκανα αυτήν την δουλειά, θα έκανα εφοδους στα σπίτια των ασθενών μου, αν δεν μου έρχονταν να γυρίσουμε βίντεο, θα τους καλοπιανα, παιζει να τους πλήρωνα κιόλας, να τους έκανα εκπτώσεις κτλ. για να τους τραβήξω βίντεο. Αυτά ΑΝ έφερνα καλά αποτελέσματα, εννοείται...
και εγώ πάντως φιλε γιατρό που θα ειχε κατηγορηθεί από πελάτες του εδώ στο φόρουμ για προσπάθεια απόκρυψης των αρνητικών τους περιστατικών δεν θα εμπιστευόμουν γιατι δειχνει οτι αυτός ο άνθρωπος ειναι ικανός για τα πάντα προκειμένου να σε πιάσει πελάτη και σιγουρα δεν μπορεις να τον εμπιστευτείς αυτον και κατ'επέκταση αυτά που σου παρουσιάζει....μαλλον δεν τα ειχες δει πριν τον επιλέξεις!
Οι επισημες παρουσιασεις που μας λες και ξανα λες οτι ειδες δεν λένε κάτι αφού εκεί βάζουν τα καλύτερα περιστατικά τους και ουτε ξέρεις αν ειναι οντως αποτέλεσμα μιας ή 2 μεταμοσχεύσεων....
Το τι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχυει στην περίπτωση αυτού που επέλεξες, από τη στιγμή που με τα ιδια λεφτά πήγαινες σε πολυ καλύτερες και ασφαλέστερες επιλογές οπως Lorenzo ή αλλες του εξωτερικού....οπότε πλήρωσες για κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του και ειναι πολυ υπερτιμημένο. Και ουτε πλήρωσες για καμια ασφάλεια αντιθετα ρισκαρες πολυ με αυτη σου την επιλογή.

MG86

Member
και εγώ πάντως φιλε γιατρό που θα ειχε κατηγορηθεί από πελάτες του εδώ στο φόρουμ για προσπάθεια απόκρυψης των αρνητικών τους περιστατικών δεν θα εμπιστευόμουν γιατι δειχνει οτι αυτός ο άνθρωπος ειναι ικανός για τα πάντα προκειμένου να σε πιάσει πελάτη και σιγουρα δεν μπορεις να τον εμπιστευτείς αυτον και κατ'επέκταση αυτά που σου παρουσιάζει....μαλλον δεν τα ειχες δει πριν τον επιλέξεις!

Το φόρουμ το ανακάλυψα μια μέρα μετά την επέμβαση. Σε αυτά δεν θα πάρω θέση, αν και έχω άποψη, διότι θα ανοίξει άλλη κουβέντα.
Το τι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχυει στην περίπτωση αυτού που επέλεξες, από τη στιγμή που με τα ιδια λεφτά πήγαινες σε πολυ καλύτερες και ασφαλέστερες επιλογές οπως Lorenzo ή αλλες του εξωτερικού....οπότε πλήρωσες για κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του και ειναι πολυ υπερτιμημένο.
Εξωτερικό σε αυτήν την φάση δεν θα πήγαινα, για διαφόρους λόγους, ειδικά για πρώτη μεταμόσχευση. Κωλώνω, για να στο θέσω ακαδημαϊκως.

Το αν πλήρωσα για κάτι που δεν αξίζει θα το δούμε σε λίγους μήνες.

GeorgeXz

Well-Known Member

Λες πολλά και είσαι εκτός θέματος.

Καλή επιτυχία στην φύτρωση, αν πετύχει η καρφομαλλίαση σου θα είναι 50% τύχη - 50% το χέρι της ψιψινέλ βοηθού. Διότι σιγά μην καθόταν ο δρακουμέλ να κάνει το 100% της επέμβασης... Έχει κ γκομένισμα να κάνει στην καντίνα ;)

Τα υπόλοιπα στο θρεντ σου, όσο κ αν σ' αρέσει να μπλαμπλαδιάζεις δεν είναι ο τόπος εδώ!

Τα λέμε στα βουνά της καζαντούμ αναζητώντας τον νάνο βασιλιά...

sakisgr7

Member

Καλή επιτυχία στην φύτρωση, αν πετύχει η καρφομαλλίαση σου θα είναι 50% τύχη - 50% το χέρι της ψιψινέλ βοηθού. Διότι σιγά μην καθόταν ο δρακουμέλ να κάνει το 100% της επέμβασης... Έχει κ γκομένισμα να κάνει στην καντίνα ;)

Τα υπόλοιπα στο θρεντ σου, όσο κ αν σ' αρέσει να μπλαμπλαδιάζεις δεν είναι ο τόπος εδώ!

Καζαντ-ντουμ

ch7.panos

Well-Known Member

Σε άλλα νέα αφού δεν θες να σου σπαμμάρουν το thread με άκυρα πράγματα εκτός της παρουσίασής σου… Θα βάλεις καμία φωτό ; :)

ch7.panos

Well-Known Member
Σε άλλα νέα αφού δεν θες να σου σπαμμάρουν το thread με άκυρα πράγματα εκτός της παρουσίασής σου… Θα βάλεις καμία φωτό ; :)
@CVIAL μήπως να διαγραφεί ή να μεταφερθεί σε άλλο section του forum ;
Μιας και παρουσίαση μεταμόσχευσης δεν το λες.

GeorgeXz

Well-Known Member
c8c9526a-8fd4-4977-99a1-486c5ccb1c7a.jpeg

Μπλουζα