George5, fue, 2700 grafts, 19/8/2016

aeratos28

Just aeratos
εκτός από αυτό που είπε ο firecaptain φίλε andy.k αν ειδες,δεν θυμάμαι και το όνομα τώρα του παιδιού που του είχαν πει για 2500 grafts στο consultation και όταν πήγε και τον είδε ο γιατρός από κοντά τελικα πέσαν στα 1900 αν δεν κάνω λάθος..οπότε δεν ισχύει αυτό που λες σε καμία περίπτωση.να τα λέμε όλα όπως ειναι..θα μπορούσε να του βγάλει αυτά τα 600+ ,να του πάρει 1500€ ακόμα,αλλα δεν το έκανε..θα μπορούσε να τα έβαζε διάσπαρτα για να το δικαιολογήσει όπως στον akishellas εδώ..οπότε ταρίφα νομίζω δεν ισχύει όσον αφορά καθαρά τον γιατρό..παίρνει όσα grafts χρειάζεται ακριβώς..ούτε λιγότερα,ουτε περισσοτερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

firecaptain

Active Member
Οποιοδήποτε cons δεν θα πέσει μέσα παρά μόνο εάν είσαι κοντό κουρεμένος αρκετά. Με το μάτι όσο έμπειρο και να είναι , πέφτει έξω. Στο κούρεμα σε εμένα μέτρησαν 107 grafts/cm2 με το μηχάνημα, με το μάτι με έβλεπαν για ~95.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οποιοδήποτε cons δεν θα πέσει μέσα παρά μόνο εάν είσαι κοντό κουρεμένος αρκετά. Με το μάτι όσο έμπειρο και να είναι , πέφτει έξω. Στο κούρεμα σε εμένα μέτρησαν 107 grafts/cm2 με το μηχάνημα, με το μάτι με έβλεπαν για ~95.

Σε αυτά τα επίπεδα εννοείται....

andy.k

Active member
Καλα ρε παιδια οκ, δεν εβαλα στην ιδια κλαση hdc k ahc, δεν ειπα αυτο. Αλλα ουτε κ lorenzo ειναι. Ο ενας κανει cons επιτοπιο κ ο αλλος κανει αναλυση 1-2 μηνες πριν...το σωστο θα ηταν να κανει cons o ιδιος ο γιατρος κ να συζητωνται κ αποφασιζονται ολα με ακριβεια εκ των προτερων...δεν ειναι το ιδιο...καλα δε συζηταμε για B...εκει δε κανουν καθολου. Κ ακομα κ αν εκαναν δε θα μπορουσες να ησουν 100% σιγουρος οτι θα κανουν αυτο που συμφωνηθηκε...αλλα οκ ουτε παχος τριχας μετρανε νομιζω, ουτε πυκνοτητες ανα περιοχες ωστε να επιτευχθει ομοιογενεια...εκτος αν τα κανουν κ αυτα κ δε το εχουν πει οσοι κανανε εκει...

GEORGE5

Member
Παιδια κανω update: Είμαι στους 3 μήνες παρα δυο μερες. Πειτε μου τη γνώμη σας πως το βλέπετε να πηγαινει ? Το παραθυρο εχει εξαφανιστει στη δότρια μιας και δεν το κούρεψα το μαλλί εδώ και 3 εβδομάδες. Την λήπτρια πως την βλέπετε. Οι φώτος που βάζω τισ έβγαλα όλες σήμερα κάτω από διαφορετικούς φωτισμούς.

Συνημμένα

• FullSizeRender (2).jpg
    FullSizeRender (2).jpg
    635.7 KB · Προβολές: 918
  • FullSizeRender (3).jpg
    FullSizeRender (3).jpg
    68 KB · Προβολές: 901
  • FullSizeRender (4).jpg
    FullSizeRender (4).jpg
    999.8 KB · Προβολές: 911
  • FullSizeRender (5).jpg
    FullSizeRender (5).jpg
    687.8 KB · Προβολές: 886
  • FullSizeRender (6).jpg
    FullSizeRender (6).jpg
    587.9 KB · Προβολές: 954
  • FullSizeRender (7).jpg
    FullSizeRender (7).jpg
    403.8 KB · Προβολές: 901
  • FullSizeRender (8).jpg
    FullSizeRender (8).jpg
    256.9 KB · Προβολές: 886
  • FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    337.7 KB · Προβολές: 914
  • IMG_6096.PNG
    IMG_6096.PNG
    763.4 KB · Προβολές: 895

koumparos

Well-Known Member
Ξεκινησε πολυ καλα η φυτρωση.Εικαζω οτι θα εχεις πολυ δυνατο αποτελεσμα ειδικα μπροστινη ζωνη και θα χρειαστεις και αλλη μια για τις πισω.

aeratos28

Just aeratos
ή φυτρωση πραγματικά πάει καλά ,καλή συνέχεια να έχεις..αριστερά και δεξιά στη hairline όμως ,στα σημεία ένωσης με τα temples έχει γίνει ο κακός χαμός..ειδικά από την δεξιά σου μεριά,(αριστερή όπως βλέπουμε εμείς τις φωτό) εντελώς χαλια..καθόλου σωστή τοποθετηση,επισης έχω την εντύπωση ότι τις έχουν βάλει και με λάθος φορά..φαίνονται άκυρες και ψεύτικες εντελώς..ίσως ξεγελάει και το χτένισμα ,μακάρι να είναι αυτό και όχι αυτά που είπα περί λάθος φοράς..αν βάλεις με άλλο χτενισμα,προς τα εμπρός τα μαλλιά θα φανεί καλύτερα..πάντως από φυτρωση γενικά πάει τέλεια,αλλα .....

andy.k

Active member
Οπου εβαλες grafts εχουν βγει, το θεμα απο εδω κ περα ειναι να βγουν κ ΟΣΑ εβαλες. Σε 2 μηνες εκτιμω θα εχεις σαφη εικονα.

GEORGE5

Member
ή φυτρωση πραγματικά πάει καλά ,καλή συνέχεια να έχεις..αριστερά και δεξιά στη hairline όμως ,στα σημεία ένωσης με τα temples έχει γίνει ο κακός χαμός..ειδικά από την δεξιά σου μεριά,(αριστερή όπως βλέπουμε εμείς τις φωτό) εντελώς χαλια..καθόλου σωστή τοποθετηση,επισης έχω την εντύπωση ότι τις έχουν βάλει και με λάθος φορά..φαίνονται άκυρες και ψεύτικες εντελώς..ίσως ξεγελάει και το χτένισμα ,μακάρι να είναι αυτό και όχι αυτά που είπα περί λάθος φοράς..αν βάλεις με άλλο χτενισμα,προς τα εμπρός τα μαλλιά θα φανεί καλύτερα..πάντως από φυτρωση γενικά πάει τέλεια,αλλα .....

Όχι δεν φαιανεται τόσο ασχημο... είναι το χτενισμα κια το γεγονοσ πςσ δεν είναι ακομα αρκετη η πυκνότητα...Στις φωτος φαινεται λιγο πιο χαλια ειναι αληθεια η ένωση με τα temples.

GEORGE5

Member
Οπου εβαλες grafts εχουν βγει, το θεμα απο εδω κ περα ειναι να βγουν κ ΟΣΑ εβαλες. Σε 2 μηνες εκτιμω θα εχεις σαφη εικονα.

Δεν ξέρω αν θα βγούνε και άλλα...Ελπίζω πως ναι.... Δεν θα έπρεπε να βλέπω μαυράκια σαν στιγμα την άκρη τρίχας πάνω στο δέρμα που θα μεγαλώσει σε 2 μήνες από τώρα? Αυτό το βλέπω πολύ λίγο.
Σε καποια σημεια βέβαια κάτω από το φώς παρατηρώ πως το δέρμα εχει σαν μικρούς πόρους (όπως όταν ανατριχιζαζουμε και φαίνονται σαν μικρά σπυρακια χωρίς να δαικρίνω μαυρο από τρίχα, μόνο δέρμα). Είναι αυτά τα σημεία θύλακες που έχουν τρίχα μέσα που θα βγεί ??

aeratos28

Just aeratos
george μακάρι να είναι ετσι όπως λες.παντως από τις φωτό,τα σημεία που σου λέω φαινονται χάλια τουλαχιστον έτσι όπως τα βλέπω εγώ..anyway καλή συνέχεια να εχεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GEORGE5

Member
Δεν ξέρω αν θα βγούνε και άλλα..Ελπίζω πως ναι.... Δεν θα έπρεπε λογικά να βλέπω μαυράκια σαν στιγμα την άκρη τρίχας πάνω στο δέρμα που θα μεγαλώσει σε 2 μήνες από τώρα? Αυτό το βλέπω πολύ λίγο.
Σε καποια σημεια βέβαια κάτω από το φώς παρατηρώ πως το δέρμα εχει σαν μικρούς πόρους (όπως όταν ανατριχιζαζουμε και φαίνονται σαν μικρά σπυρακια χωρίς να δαικρίνω μαυρο από τρίχα, μόνο δέρμα). Είναι αυτά τα σημεία θύλακες που έχουν τρίχα μέσα που θα βγεί ??

Τελευταία επεξεργασία:

GEORGE5

Member
Κάποιος από τους πιο έμπειρους στην ομάδα έχει καποια γνώμη ?? για το προηγουμενο σχολιο μου

"" Δεν ξέρω αν θα βγούνε και άλλα..Ελπίζω πως ναι.... Δεν θα έπρεπε λογικά να βλέπω μαυράκια σαν στιγμα την άκρη τρίχας πάνω στο δέρμα που θα μεγαλώσει σε 2 μήνες από τώρα? Αυτό το βλέπω πολύ λίγο.
Σε καποια σημεια βέβαια κάτω από το φώς παρατηρώ πως το δέρμα εχει σαν μικρούς πόρους (όπως όταν ανατριχιζαζουμε και φαίνονται σαν μικρά σπυρακια χωρίς να δαικρίνω μαυρο από τρίχα, μόνο δέρμα). Είναι αυτά τα σημεία θύλακες που έχουν τρίχα μέσα που θα βγεί ?? ""

piros75

Well-Known Member
Εμένα μου ξινίζει λίγο ο σχεδιασμός στο κλείσιμο των κροτάφων, κάπως γυναικείος εώς αφύσικος θα έλεγα πως είναι και σε παρακαλώ να μην το πάρεις στραβά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να φταίει ότι ακόμα δεν έχουν φυτρώσει πολλά και μου χτυπάει η αντίθεση.

GEORGE5

Member
Εμένα μου ξινίζει λίγο ο σχεδιασμός στο κλείσιμο των κροτάφων, κάπως γυναικείος εώς αφύσικος θα έλεγα πως είναι και σε παρακαλώ να μην το πάρεις στραβά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να φταίει ότι ακόμα δεν έχουν φυτρώσει πολλά και μου χτυπάει η αντίθεση.

Δεν το παίρνω στραβά αλλά δεν καταλβαίνω ακριβώς τι λες?? Τι εννοείς?

dimitris50423

Well-Known Member
GEORGE για τριμηνο η δικη μου γνωμη συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια παει σουπερ. πιστευω οτι στο επομενο τριμηνο θα γεμισεις μπροστα.
δεν χρειαζεται να ρωτας στο 3μηνο αν θα βγουν και αλλα. η φυτρωση μολις εχει αρχισει σε αυτο το μηνα.. 4ο και 5ο μηνα θα γινει το μπαμ. τηρησε αυτα που πρεπει να κανεις και ελυσες το προβλημα σου. τουλαχιστον μπροστα.
το αποτελεσμα εδειξε απο νωρις πως θα παει νομιζω.

Adriano

Well-Known Member
GEORGE για τριμηνο η δικη μου γνωμη συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια παει σουπερ. πιστευω οτι στο επομενο τριμηνο θα γεμισεις μπροστα.
δεν χρειαζεται να ρωτας στο 3μηνο αν θα βγουν και αλλα. η φυτρωση μολις εχει αρχισει σε αυτο το μηνα.. 4ο και 5ο μηνα θα γινει το μπαμ. τηρησε αυτα που πρεπει να κανεις και ελυσες το προβλημα σου. τουλαχιστον μπροστα.
το αποτελεσμα εδειξε απο νωρις πως θα παει νομιζω.

Δημήτρη ας μην ευλογούμε συνέχεια τα γένια μας. Σίγουρα καλό αποτέλεσμα θα έχει. Αλλά οι κρόταφοι είναι αφύσικοι. Και με λάθος φορά όντως.

maniac

Member
Δημήτρη ας μην ευλογούμε συνέχεια τα γένια μας. Σίγουρα καλό αποτέλεσμα θα έχει. Αλλά οι κρόταφοι είναι αφύσικοι. Και με λάθος φορά όντως.
Πως καταλαβαίνεις ότι η φορά είναι λάθος; μάλλον ξέρεις καλύτερα από μένα για να το λες, αλλά εγώ δεν το βλέπω..

Μπλουζα