John_HDC
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το "ξεκατίνιασμα" αποκαλύπτει κρυμμένες αλήθειες..![]()
Αυτο! Δεν χρειαζεται περαιτερω εξηγησεις.
Το "ξεκατίνιασμα" αποκαλύπτει κρυμμένες αλήθειες..![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κρυμμένες αλήθειες..όπως το λες.γιατί να μην γίνουν και φανερές,να τελειώνουμε με τη βρωμιά που παίζεται από κάποιους??ώστε να μην υπάρξουν ξεκατινιασματα από κανέναν..
Αν νομίζεις ότι προσφέρει κάτι να διαβάζουν τα μέλη ποιος νομίζει ποιόν στημένο, γελοίο, μαϊντανό κτλ πάω πάσο. Δεν είναι επίπεδο σοβαρού φορουμ αυτό πάντως και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα παραμείνουν 5 γραφικά μέλη που ξεκατινιαζονται και οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν.Athenian, το φόρουμ δεν εκτίθεται. Αυτοί που ξεκατινιαζονται εκτίθενται. Είναι θέμα παιδείας. Τα μπαν και οι προτροπές ελάχιστα προσφέρουν. Είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να περιοριστεί αλλά είναι αδύνατον να εξαλειφθεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν νομίζεις ότι προσφέρει κάτι να διαβάζουν τα μέλη ποιος νομίζει ποιόν στημένο, γελοίο, μαϊντανό κτλ πάω πάσο. Δεν είναι επίπεδο σοβαρού φορουμ αυτό πάντως και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα παραμείνουν 5 γραφικά μέλη που ξεκατινιαζονται και οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν.
Δεν είπε ο αντμιν ότι ανοίγει τα μάτια του κόσμου. Εγώ το είπα και συνεχίζει να είναι η άποψή μου. Εσύ μπορεί να μην τα διαβάζεις καν ή να βγάζεις άλλα συμπεράσματα απο ότι εγώ, δεν έχει να κάνειΌχι φίλε μου αλλά δεν βλέπω να κάνετε κάτι για αυτό. Άρα για να μην κάνετε κάτι προτιμάτε το ξεκατίνιασμα που δήθεν ανοίγει τα μάτια του κόσμου. Δικά σου λόγια είναι αυτά.
Όχι φίλε μου αλλά δεν βλέπω να κάνετε κάτι για αυτό. Άρα για να μην κάνετε κάτι προτιμάτε το ξεκατίνιασμα που δήθεν ανοίγει τα μάτια του κόσμου. Δικά σου λόγια είναι αυτά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι μάλλον αυτό το τσουλούφι που είχα και ότι άλλο υπήρχε ζώνη Α προς Β φύγανε ... Τώρα με αυτή τη κατάσταση ( Άδειο μεγάλο crown, και ταλαιπωρημένη δότρια) μπορώ να κάνω κάτι ;; Και με ποιον ;; Έχω στεναχωρεθεί αρκετά γιατί ήμουν κάθε μέρα με toppik. Τώρα που έτυχε να μην βάλω 2 μέρες με έχει πάρει από κάτω αυτή η εικόνα. Περιμένω τα φώτα σας και συμβουλές. Ευχαριστώ και πάλιΜήπως έχασες και μπροστά μαμά μαλια αδερφέ?Έχεις και μπροστά δουλίτσα.