Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:Να ρωτήσω ... Πόση ώρα έμειναν τα μοσχεύματα εκτός του κεφαλιού σου;;;
Δηλαδή από τη στιγμή που ένα μόσχευμα απομακρύνθηκε από τη δότρια μέχρι τη στιγμή που αυτό το μόσχευμα τοποθετήθηκε στην περιοχή λήψης πόσος ήταν (περίπου) ο χρόνος) ;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε σου εύχομαι να έχεις το προσδωκόμενο για σένα αποτέλεσμα και να μείνεις 100% ικανοποιημένος από τον κόπο, ταλαιπωρία, χρόνο και χρήμα που διέθεσες.g-tsak είπε:Ο τελικός αριθμός όπως σας προείπα ήταν περίπου 2200 και όχι 3000. Αυτό έγινε καθώς οι γιατροί με συμβούλεψαν να μην κάνω πύκνωση μπροστά, όπου ήδη είχα μια καλή πυκνώτητα, και να κάνουμε ΜΟΝΟ το crown. Αν προχωρούσα να κάνω πύκνωση μπροστά υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για shockloss μου εξήγησαν.
Το shockloss γενικά έγκειται, μου είπαν, στο γεγονός κατά πόσο ο ιατρός, την ώρα που σκάβει το κεφάλι για να μπουν τα μοσχεύματα, δεν θα χτυπήσει δηλαδή "δεν σκάψει" μία υγιή τρίχα κατά λάθος και έτσι χαθεί και η καλή και το μόσχευμα. Άρα είναι θέμα καθαρά του ιατρού!
Αν προχωρούσα να κάνω πύκνωση μπροστά υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για shockloss μου εξήγησαν.
Το shockloss γενικά έγκειται, μου είπαν, στο γεγονός κατά πόσο ο ιατρός, την ώρα που σκάβει το κεφάλι για να μπουν τα μοσχεύματα, δεν θα χτυπήσει δηλαδή "δεν σκάψει" μία υγιή τρίχα κατά λάθος και έτσι χαθεί και η καλή και το μόσχευμα. Άρα είναι θέμα καθαρά του ιατρού!
Hairboost είπε:Aμα εβαζες τοπικ να κρυψεις το κροουν θα ησουν μια χαρα και χωρις την επεμβαση
tropheus είπε:Εμένα πάντως αυτό δε μου χτυπάει καλά στα αυτάκια.
Με λίγα λόγια σου είπαν ότι δεν είναι ικανοί να σου κάνουν πύκνωση !!! ???
Fenimore είπε:Καλό αποτέλεσμα να έχεις φίλε!!! Μακάρι να αποκτήσεις την πύκνωση που επιθυμείς!!!![]()