fungoral 2%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
λεω να ξεκινησω να λουζομαι 2 φορεσ την εβδομαδα..δεν κανω καμια θεραπεια..λετε να δω κανενα αποτελεσμα εστω και μικρο..η μπορει να μου πεσουν και αλλο επειδη δεν το συνδιαζω με καποια θεραπεια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nemesisdot

New Member
Απ: fungoral 2%

Από μόνο του το Fungoral δεν έχει αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με τη χρήση μινοξιδίλης (Regaine, Axelan, Kirkland) μπορεί να βοηθήσει στο regrowth. Προτεινόμενη χρήση 2-3φορές/εβδομάδα. Να πέσουν από κάτι τοπικό είναι λίγο δύσκολο.

δεν θελω να αρχισω ακομη μινοξ γιατι μετα θα πρεπει να ειμαι συνεπης..και θεωρω ειναι νωρις ακομη..απλα ελεγα να κανω μονο συντηρηση και ειπα να ρωτησω αν κανει για συντηρηση.

kos1987

New Member

Ισως καποια ξηροδερμια(αυτο συμβαινει σε μενα) αλλα οχι τπτα σοβαρο να φανταστεις, ομως αυξανονται οι πιθανοτητες να αναπτυχθουν ανθεκτικα στελεχη μυκητων(θεωρητικα παντα)
Παντως μονο μ'αυτο δε κανεις τπτα. Αλλοι αναφερουν οτι κατσαρωνει η τριχα...

xk

Active Member

με λιγα λογια καλυτερα να το αντιμετωπιζεις σαν ενα πολυ καλο σαμπουν για μια στο τοσο για να ξεβρωμισει το κεφαλι και να βοηθησει καμια τριχα να παρει τα πανω της...εγω μετα απο 4 χρονια αραιης χρησης ετσι το βλεπω.Αν σου επιτεθει το γονιδιο να σου ριξει τριχες το fungoral θα του κλασει μια μαντρα.

weznem

Well-Known Member
ναι διαβασε και εδω:(αν υπαρχεις στο φορουμ δεν σε θυμαμαι..)
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3078.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-820.html

φιλε μου,εγω δεν χρησιμοποιω τιποτε ακομη,γιατι και αν εχω κατι δε ειναι καθολου επιθετικο,ομως εχω σμηγμα... λουζομαι καθε μερα με ενα σαμπουαν του εμποριου για να φευγει το σμηγμα...και 3 φορες την εβδομαδα λουζομαι με fungoral.Πρωτα ομως τα λουζω και απλο σαμπουαν τα ξεπλενω και μεετα το βαζω,το αφηνω παρα πολυ σε σχεση με αυτο που λενε τα παιδια..10 λεπτα...παντως απο τοτε που το βαζω ειναι καλυτερα τα πραγματα και σπανια εχω φαγουρα στο κεφαλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα