FUNGORAL 2% προκαλεί τριχόπτωση ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Απ: FUNGORAL 2% προκαλεί τριχόπτωση ?

Ε καλα δεν θα σε σκοτωσει κιολας :p

Δοκιμασε το.Σε αλλους κανει καλο στην ΣΔ.

roukoun

Member

IMO το φουνγκοραλ ειναι καλο αμα το χρησιμοποιειται στο big3 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...αμα το χρησιμοποιειται σε συνδυασμο μονο με ριγκαιν τοτε φερνει τριχοπτωση,κανει σγουρη την τριχα και την αδυνατιζει(σε εμενα τουλαχιστον αυτα μ εκανε)

giorgio10

New Member

Ρε παιδιά ισχύει κατί τέτοιο;;;Ο,τι δηλαδή με ριγκέιν προκαλεί τριχόπτωση;;;Εγώ έτσι το χρησιμοποιώ προς το παρόν....

NatashaBrooke

New Member

Καλησπέρα!!!!!!!!Εγώ έχω ΣΔ και αρχόμενη γυροειδή αλωπεκίαση και ήδη έχω κάποιες μικρές περιοχές χωρίς μαλλιά...Η δερματολόγος μου έδωσε Fungoral σαμπουάν,μια αλοιφή την Travocort και χάπια Stabilanol..........Yπάρχει περίπτωση να πέσουν και άλλα μαλλιά??????? :chinscratch

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Με το Fungoral είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Είχε πρόπερσι πιτυρίδα μπόλικη σε συνδυασμό με τριχόπτωση και για τους πρώτους 6 μήνες που το χρησιμοποιούσα (2 φορές την εβδομάδα) πραγματικά η πιτυρίδα/ΣΔ εξαφανίστηκε τελείως και μειώθηκε η τριχόπτωση (Δεν έπαιρνα ούτε μινοξ ούτε τίποτε άλλο) αργότερα όμως, ενώ συνέχιζα χρήση, παρατήρησα λέπτυνση της τρίχας και αυξημένη τριχόπτωση. Το έκοψα μαχαίρι και το μαλλί συνήλθε σταδιακά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gus210

Member

Παιδιά ειλικρινά έχω μπερδευτεί κατά καιρούς με τα όσα διαβάζω σε διάφορα θέματα.
Το fungoral προκαλεί τριχόπτωση; (!)
Το χρησιμοποιώ επτά μήνες, 2 με 3 φορές την εβδομάδα μαζί με regain.
Η τριχόπτωση μου συνεχίζει ακάθεκτη και με άγριες διαθέσεις συνεχίζει να αραιώνει το κεφάλι μου.
Είμαι σε μια συνεχής σύγχυση για το τι βοηθά και το τι δεν βοηθά την κατάσταση μου...
Είμαι μπερδεμένος... :)

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

H φριχτή αλήθεια είναι πως αν το γαμωγονίδιο σ'έχει σημαδέψει για γλομπάνθρωπο, δε γλιτώνεις δε πα να κουμπώνεις όλη τη Merck.

Φάρμακα, μίνοξ κι έτσι είναι αν είναι να καραφλιάσεις λίγο και αργά, να το παρατείνεις όσο γίνεται.

Κουράγια!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Επειδή ο μηχανισμός που δρα η κετοκοναζόλη είναι κάπως περίεργος, ο μόνος τρόπος να καταλάβει κάποιος αν θα τον βοηθήσει ή όχι, είναι με το να πειραματιστεί ο ίδιος. Για να δώσω ένα παράδειγμα, όταν χρησιμοποιούσα το σαμπουάν, η τρίχα φαινόταν μετά από κάποιες εφαρμογές, αδύναμη και γενικότερα η όλη εικόνα ήταν απογοητευτική. Χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη τριχόπτωση.
Όταν χρησιμοποίησα την αλοιφή fungoral, όπως έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ, είδα πολύ καλά αποτελέσματα.
Να επισημάνω ότι και στη μια περίπτωση και στην άλλη, χρησιμοποιούσα μαζί και regaine.....!!!!!!

NatashaBrooke

New Member

Με προβληματίζει γιατί διάβασα το χαρτί που έχει μέσα sτο Fungoral Shampoo 2% Η ΣΔ και η πιτρίδα για τις οποίες χρησιμοποιείται κυρίως το Fungoral σαμπουάν, συνοδεύονται συμήθως από πτώση των μαλλιών.Αυτό μπορεί επίσης να εμφανισθεί με τη χρήση του Fungoral σαμπουαν όταν χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις αυτές.''...........Τι θέλει να πει ο ποιητής???? ;D

icesensei

New Member

Εχω να πω μόνο καλά λόγια για fungoral, το χρησιμοποίησα και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά είδα κάποια διαφορά παλίότερα στο περιορισμό της τριχόπτωσης, από μόνο του βοηθαεί.
Ειδικά για τη χρήση μαζί με ρεγκειν δε ξέρω αν προκαλεί μεγαλύτερη τριχόπτωση βασικά ή χρήση airol με minoxιδιλ 15% έπειτα από fungoral ως μέρος του big3 εμένα πιστεύω επιτάχυνε κατά πολύ τη τριχόπτωση στην αρχή... όμως όλα αυτά τα μαλλία που έπεσαν βγήκαν καθώς και παραπάνω.

Panayotis19

New Member

βασικά το φοβόμουν κάπως στην αρχή αλλα τώρα το βάζο εδώ και κάνα μηνα και ένταξη μαλλιά πέφτουν μονο στο λούσιμο αλλα pisetuo πως είναι το sheding από την θεραπεία gt είμαι και στην αρχή θεραπείας παο για δίμηνο τώρα απλά έχω αρκετά μακρύ μαλλί και λίγες τρίχες η πέφτουν φαίνονται πολλές !!

gianniskritikos

New Member
Μολις το πηρα ρε παιδια και μου προκαλυτε τρομο.....στην ιδεα οτι θα λεπτινει η τριχα φρικαρω ... μεχρι τωρα ακουγα καλα λογια το δοκιμαζουν τοσα ατομα....τι γινεται δεν ξερω τι να πιστεψω τωρα....το ΛΙΜΠΡΟΜΑΝ δουλευει και αυτο ετσι?? τι να κανω.... δεν θελω να ραιωσω κιαλο χωρις λογο

crossfire

Well-Known Member
libroman και fungoral ειναι τα ιδια(διαφορετικες εταιρειες)

gianniskritikos είπε:
Μολις το πηρα ρε παιδια και μου προκαλυτε τρομο.....στην ιδεα οτι θα λεπτινει η τριχα φρικαρω ... μεχρι τωρα ακουγα καλα λογια το δοκιμαζουν τοσα ατομα....τι γινεται δεν ξερω τι να πιστεψω τωρα....το ΛΙΜΠΡΟΜΑΝ δουλευει και αυτο ετσι?? τι να κανω.... δεν θελω να ραιωσω κιαλο χωρις λογο

ειναι ενα απο τα 3 βασικα κομματια της πιο ολοκληρωμενης θεραπειας κατα της τριχοπτωσης στον πλανητη γη.....του big3.

gianniskritikos

New Member
οποτε τι λενε εδω ? πλακα μας κανουν.....και wenz kai o kapa το χρησιμοποιουν μια χαρα τους βλεπω ικανοποιημενους....εδω στο συγκεκριμενο αρθρο λενε οτι τους γαμισε μακρια ......τι λενε...

Μπλουζα