Fungoral 2% και διακοπή χρήσης`

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gus210

Member
Χρησιμοποιώ το fungoral 2%, 2 με 3 φορές την εβδομάδα, εδώ και πέντε μήνες περίπου. Ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να το διακόψω ή όχι. Και αν ναι μετά από πόσο διάστημα το επαναχρησιμοποιώ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Fungoral 2% και διακοπή χρήσης`

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να στο απαντήσει αυτό σίγουρα. Οι οδηγίες του λένε να το σταματάς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχουν και χρήστες που το συνέχισαν για πολύ καιρό παραπάνω απ' όσο λέει. Επίσης μερικοί υποστηρίζουν ότι τους βοήθησε στην θεραπεία τους, ενώ άλλους όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις γνώμες και να αποφασίσεις μόνος σου. Εγώ προσωπικά χρησιμοποίησα fungoral 2% και libroman 2% για 5 - 6 μήνες και μετά το σταμάτησα.

tsiou

New Member
Απ: Fungoral 2% και διακοπή χρήσης`

white210 είπε:
Χρησιμοποιώ το fungoral 2%, 2 με 3 φορές την εβδομάδα, εδώ και πέντε μήνες περίπου. Ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να το διακόψω ή όχι. Και αν ναι μετά από πόσο διάστημα το επαναχρησιμοποιώ;

εγώ το χρησιμοποιώ πάνω απο 1,5 χρόνο 2 φορές την εβδομάδα (3 ημέρες κενό) και κάθε 2-3 μήνες σταματάω για κανα 15ημερο. πιστεύω ότι βοηθάει αρκετά αν δεν έχεις μεγάλη αραίωση, αλλιώς θες και άλλα πραγματάκια που αναφέρονται στο φόρουμ. ενδιάμεσα λούσου με φυτικά σαμπουάν απο φαρμακείο και όχι απο supermarket ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα