Fungoral κρεμα ή Shampoo?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Fungoral κρεμα ή Shampoo?

ψηφίζω σαμπουάν κετοκοναζόλης (όμως όχι για πολύ μακροχρόνια χρήση 8) )

tsiou

New Member

το σαμπουάν για όλο το κεφάλι, με ρέγουλα όμως ...

και κρέμα για τα σημεία που "επιμένουν", με ρέγουλα και αυτή ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

μιχάλης είπε:

μιχάλη βλεπω η θεραπεια σου αποτελειτε αποκλειστικα απο κετοκοναζολη,τι εντυπωσεις εχεις? :chinscratch

tsiou

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=μιχάλης link=topic=2191.msg40006#msg40006 date=1285181034]

μιχάλη βλεπω η θεραπεια σου αποτελειτε αποκλειστικα απο κετοκοναζολη,τι εντυπωσεις εχεις? :chinscratch
[/quote]

γειά σου φίλε καπαμάρου,

εγώ προσωπικά επειδή (ακόμη) δεν έχω και πολύ έντονη φαλάκρα και γενικά επειδή δεν θέλω να έχω οποιεσδήποτε παρενέργειες χρησιμοποιώ την κετοκοναζόλη αρκετά αρκετά αραιά ... οπότε ίσως δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μιλήσω για το άριστο αποτέλεσμα που μπορεί να φτάσει (χωρίς παρενέργειες πάλι) ...

παρ' όλα αυτά εδώ και 1 χρόνο με σαμπουάν και 4+ μήνες με κρέμα έχω δει σημαντική βελτίωση στην παύση της τριχόπτωσης ... είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει επανέκφυση, αλλά απο την άλλη δεν έχω δει χειροτέρευση της κατάστασης ... ειδικά μετά την παύση της μινοξιδίλις που τα μαλλιά έπεφταν με γοργούς ρυθμούς ενώ τώρα η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί και δεν βλέπω χειροτέρευση εδώ και αρκετούς μήνες ...

Υ.Γ. 1) θεωρητικά η κετοκοναζόλη μπορεί να φέρει επανέκφυση ...
2) όσοι φίλοι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα πάρτε λογικές δόσεις απο τα χαπάκια που προτείνουν εδώ τα παιδιά και πιστεύω δεν θα έχετε ούτε παρενέργειες και θα δείτε και σημαντική διαφορά προς το καλύτερο
3) οι λύσεις που προτείνω είναι με μηδενικό κόστος και πιστεύω βοηθάνε αρκετά ...

4) και για να πω και κάτι πιο προσωπικό και πιο άμεσο σαν απάντηση στον φίλο καπαμάρου ... ο αδερφός μου δεν έχει εμφανίσει (ακόμη) σημάδια τριχόπτωσης, αλλά λόγω επιβαρυμένου οικογενειακού ιστορικού, με το ζόρι ;D του αγοράζω σαμπουάν κετοκοναζόλης με δόση 1 φορά την εβδομάδα και κάθε 3-4 μήνες στοπ 1 μήνα και μετά ξανά χρήση σαμπουάν ... ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα