fungoral και συνδιασμός με ενα καλό σαμπουάν.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

profchaos

New Member
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Διαβάζοντας τις χρήσιμες συμβουλές σας κατέληξα στην αγορά του fungoral2% και regain5%.Η απορία μου είναι οτι στις οδηγίες χρήσης του fungoral γράφει οτι είναι για 2 φορές τηνς εβδομάδα για 4 έως 6 εβδομάδες οπότε δεν είναι για κάθε μέρα.
Θέλω σε συνδιασμό με το fungoral και ένα καλό σαμπουαν να χρησιμοποιώ ενδιάμεσα για να καπραύνει το κεφάλι μου.Χρησιμοποιούσα Ultrex και μου δημιουργεί φαγούρα.
Δεν με πειράζει να είναι και κάποιο του εμπορίου.έχετε να προτείνετε κάποιο; επίσης θα αρχίσω regain ενα καλό ψεκασμο ανα μέρα.Ποια η γνώμη σας.Εμένα με ενδιαφέρει μια μικρή πρόληψη και οσο το λιγοτερο πιθανες παρενέργειες.Προέχει η υγεία μου παν απ όλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: fungoral και συνδιασμός με ενα καλό σαμπουάν.

profchaos είπε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Διαβάζοντας τις χρήσιμες συμβουλές σας κατέληξα στην αγορά του fungoral2% και regain5%.Η απορία μου είναι οτι στις οδηγίες χρήσης του fungoral γράφει οτι είναι για 2 φορές τηνς εβδομάδα για 4 έως 6 εβδομάδες οπότε δεν είναι για κάθε μέρα.
Θέλω σε συνδιασμό με το fungoral και ένα καλό σαμπουαν να χρησιμοποιώ ενδιάμεσα για να καπραύνει το κεφάλι μου.Χρησιμοποιούσα Ultrex και μου δημιουργεί φαγούρα.
Δεν με πειράζει να είναι και κάποιο του εμπορίου.έχετε να προτείνετε κάποιο; επίσης θα αρχίσω regain ενα καλό ψεκασμο ανα μέρα.Ποια η γνώμη σας.Εμένα με ενδιαφέρει μια μικρή πρόληψη και οσο το λιγοτερο πιθανες παρενέργειες.Προέχει η υγεία μου παν απ όλα
επειδη χρησιμοποιω και εγω Ultrex,φροντισε να ειναι μακρια χρονικα απο την μινοξιδιλη γιατι εχει zinc

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

σαμπουάν αλόης - οποιοδήποτε ;)

profchaos

New Member

Κι εγώ για αλόη λέω απλά εάν έχετε να προτείνετε κάποιο που να μπορώ να βρω εύκολα στα φαρμακεία και ένα λογικό κόστος.το fungoral τελικά θα το κοψω μετά από χορήγηση ενός μήνα όπως γράφουν οι οδηγίες ή θα το σταματαω για λίγο και μετά να το ξαναρχιζω;ευχαριστώ πολύ και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα!

profchaos είπε:
Κι εγώ για αλόη λέω απλά εάν έχετε να προτείνετε κάποιο που να μπορώ να βρω εύκολα στα φαρμακεία και ένα λογικό κόστος.το fungoral τελικά θα το κοψω μετά από χορήγηση ενός μήνα όπως γράφουν οι οδηγίες ή θα το σταματαω για λίγο και μετά να το ξαναρχιζω;ευχαριστώ πολύ και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα!

Φίλε :welc:

fungoral δύο φορές τη βδομάδα.

profchaos

New Member

fungoral βάζω και έχει απίστευτη αίσθηση .οσο για το σαμπουαν αλόης οπου ρώτησα μου είπαν οτι υπάρχει σε κρέμα και όχι σε σαμπού..απο που το προμηθευεστε εσείς απο κανένα hondo;

-stamatis-

New Member

Παιδια εχετε δοκιμασει και το σαμπουαν αλοης του κορρε?
Να προμηθευτουμε καποιο απο το φαρμακειο?

xDante

Member

Το έχω δοκιμάσει εγώ φίλε μου το σαμπουάν αλόης του κορρέ
θα το περιέγραφα ως ένα τυπικό εμπορικό σαμπουάν που μου φαίνεται αρκετά απαλό αν και όταν ξεβγάζω το μαλί μου φαίνεται οτι αφήνει στα μαλιά μία λεπτή μεμβράνη (δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς)
Το θέμα είναι οτι έτσι πρέπει να γίνεται η αφού τα ξεπλένεις να έχουν την αίσθηση οτι είναι τελείως καθαρά (σαν ζαγρέ) ??
εκεί είναι το θέμα....

profchaos

New Member

βρήκα το T-Gel αλλά έχει πολλές εκδόσεις.. :p ποια να πάρω για την περίπτωση μου; επαναλαμβάνω οτι είναι για καθημερινή χρήση.

-stamatis-

New Member

Σε ευχαριστω xdante μηπως εχεις καποιο σαμπουαν αλοης να προτεινεις γιατι θελω να εχω και ενα καθημερινο σαμπουαν εκτος απο το libroman που το χρησιμοποιω 2 φορες την εβδομαδα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

-stamatis- είπε:
Σε ευχαριστω xdante μηπως εχεις καποιο σαμπουαν αλοης να προτεινεις γιατι θελω να εχω και ενα καθημερινο σαμπουαν εκτος απο το libroman που το χρησιμοποιω 2 φορες την εβδομαδα
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

profchaos

New Member

πήρε τελικά το t-gel greasy hair που γράφει πάνω στην συσκευασία κανονικά- λιπαρά μαλλιά.θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις.
Τελικά το fungoral κάνει όντως δουλειά ..Νιώθω την τρίχα πιο καθαρή και δυνατή απο ποτέ η φαγούρα έχει φύγει σε μεγαλο βαθμό με λίγες μονο εφαρμογές.Ελπίζω να κάνω καλά που το συνδιαζω με regain 5% και να μην μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.Ευχαριστώ.

geoaki

New Member

γεια σε ολους....

ειμαι ολοκαινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....

τελικα το fugoral σε συνδιασμε με ενα σαμπουνα οπως propoline η καποιο σκευασμα αλοης εχει αποτελεσαμ και ανα εχει, υπαρχουν μηπως παρενεργειες....???

kapa

Μέλος του προσωπικού

geoaki είπε:
γεια σε ολους....

τελικα το fugoral σε συνδιασμε με ενα σαμπουνα οπως propoline η καποιο σκευασμα αλοης εχει αποτελεσαμ και ανα εχει, υπαρχουν μηπως παρενεργειες....???
αυτα απο μονα τους δεν εχουν αποτελεσμα περα απο μια καλη κατασταση της κεφαλης

ANAR

Well-Known Member

geoaki είπε:
γεια σε ολους....

Καλως ηρθες φιλε.
Απο τα σαμπουαν ΜΟΝΟ μην περιμένεις να γινει κατι πρεπει να κανεις ολοκληρωμένη θεραπεια.

profchaos

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=geoaki link=topic=1891.msg34882#msg34882 date=1276024850]
γεια σε ολους....

αυτα απο μονα τους δεν εχουν αποτελεσμα περα απο μια καλη κατασταση της κεφαλης
[/quote]

Γιατι δεν παίρνεις Ω3 και να συμπληρώσεις και regain 5% 1 φορά ανα ημέρα .Βέβαια το καλύτερο είναι να επισκευτείς ένα δερματολόγο να διαγνώσει την κατάσταση σου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα