Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
notis είπε:Εχω παρει το fungoral αλλα δεν το χρησιμοποιησα ακομη γιατι στις οδηγιες γραφει οτι σε ασθενεις με γκριζα μαλλια μπορει να τα αποχρωματισει και εγω εχω γκριζα μαλλια αρκετα.
Ξερει κανεις τιποτα για αυτο η να χρησιμοποιησω κατι αλλο?Εχω αραιωση στη κορυφη το θελω για ενδυναμωση
triantafilos είπε:φιλε σε συμβουλεβω να κανεις δοκιμη σε μια τουφα στο πισω μερος , εμενα μετα απο χρηση 3 φορες μου παρουσιασε αποχρωματισμο στα γκρι μαλλια ενω στα υπολοιπα (καστανομαυρα εχω) μου εχασε την γυαλαδα που εχουν.
triantafilos είπε:Φιλε scientist παρατηρησαμε στον ηλιο απο ορισμενες οπτικες γωνιες οτι τα γκριζοασπρα μαλλια ειχαν παρει μια μορφη ελαφρος ροζ . Ρωτησα φιλο φαρμακοπειο και μου λεει σε ορισμενες περιπτωσεις συμβαινει αυτο μιας και η δομη της τριχας δεν ειναι η ιδια σε ολους τους ανθρωπους.Λεω παλι στον παραπανω φιλο ας το δοκιμασει κι αν δει κατι αφυσιολογικο ας μην το ξαναβαλει μονο στον ηλιο και σε φωτισμο με λαμπες φθοριου μπορει να το τσεκαρει.![]()
notis είπε:ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,υπαρχει καποιο αλλο σαμπουαν σαν το fungoral?νομιζω οτι ειδα εδω αλλες 2 μαρκες αλλα δεν τις θυμαμαι
notis είπε:ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,υπαρχει καποιο αλλο σαμπουαν σαν το fungoral?νομιζω οτι ειδα εδω αλλες 2 μαρκες αλλα δεν τις θυμαμαι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πάρε μία μάσκα/κοντίσιονερ-frezyderm hair force maskslitherg9 είπε:εγω μετά την ψρήση του fougoral βλέπω ασπρα ξηρά κατάλειπα στα μαλλία μοθ...τι είναι?
πως το αντιμετωπίζω?