FUE χωρις να γινει ξυρισμα του κεφαλιού?

geo1

New Member
Γεια σας παιδιά,

Είμαι καινούργιος στο όλο θέμα των μεταμοσχεύσεων, και επειδή χάθηκα εντελώς από την αμέτρητη πληροφόρηση γύρω από το θέμα, έχω μερικές ερωτήσεις που δεν βρήκα καθαρή απάντηση…

Γίνεται να υπάρξει μεταμόσχευση με την μεθοδο FUE χωρις να γινει ξυρισμα του κεφαλιού? Για μένα είναι πολύ αποκρουστικό όταν βλέπω φωτογραφίες που μετά την επέμβαση το κεφάλι να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο!:huh: Άντε και να το δεχτώ αυτό, μέχρι να αναρρώσω, να μεγαλώσουν τα μαλλιά και να μην είναι όλη επέμβαση εμφανίσιμη, θα πρέπει να πάρω αδεία από τη δουλεία 2 μήνες όπως το κόβω!

Παρακαλώ λίγο τα φώτα σας! :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Billy_tramp

Member
Σε 10 μέρες οι πληγές της δότριας θα έχουν σχεδόν φύγει κι αυτό λόγο της καλής αιμάτωσης που έχει το κεφάλι! Η άδεια απο την δουλειά μου φαίνεται σαν δικαιολογία για να διακοπάρεις :p :p

geo1

New Member
Billy_tramp είπε:
Σε 10 μέρες οι πληγές της δότριας θα έχουν σχεδόν φύγει κι αυτό λόγο της καλής αιμάτωσης που έχει το κεφάλι! Η άδεια απο την δουλειά μου φαίνεται σαν δικαιολογία για να διακοπάρεις :p :p

Σ' ευχαριστώ Billy για την απάντηση. Αλλά έστω και σε 10 μερές αν οι πληγές έχουν φύγει, το ψιλοκουρεμένο κεφάλι μου θα κάνει μπαμ νομίζω όταν επιστρέψω στους κανονικούς μου ρυθμούς. Από ότι διαβάζω υπάρχουν και κάποιες φάσεις μετά τη επεμβαση μέχρι να βγούν οι νέες μεταμοσχευμένες τρίχες οπότε γι αυτό το κόβω στους 2 μήνες.
Γι αυτο ρωτώ αν μπορεί η επεμβαση να γίνει χωρίς να ψιλοκουρευτει το κεφάλι έτσι ώστε να μην ειναι εμφανές οσο γινεται πιο γρήγορα ότι εχει γίνει στο κρανίο σου.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Μην ασχολείσαι, σχεδόν όλοι θα το καταλάβουν. Είτε από την αρχή είτε αργότερα. Εκτός και αν κυκλοφορείς μόνιμα με καπέλο, αλλά τότε θα είναι σαν να το διαφημίζεις.

Θα είναι θέμα μόνο αν το κάνεις θέμα.

panoslydios

New Member
ρε φιλε ειχα βρει μια ερευνα πως το ιωδιο σε λυση lugol's εβγαζε τριχες γυρω και μεσα απο τα σημαδια.
δεν ξερω απο μεταμοσχευση,αλλα τι θα γινοταναν μετα τη διαδικασια καποιος εβαζε 3 φορες τνημερα ιωδιο
στις πληγες.Λογικα θα επουλωνονταν καποια μερη χωρις σημαδι και θα εβγαζαν και τριχες.με τη μεθοδο FUE
φαινεται πολυ κατορθωτο αυτο σε σχεση με τη ΣΤΡΙΠ..

geo1

New Member
Το ότι θα το καταλάβουν οι γνωστοί και φίλοι είναι το μόνο σίγουρο, αφού θα γίνω τούμπανο στο μαλλί απο τη μια στιγμή στην άλλη (λέμε τώρα.. :))

Απλά νομίζω το όλο εγχειρημα το να κάνεις το βήμα θά ήταν πιο εύκολο αν δεν χρειαζόταν να γινει το ψιλοκούρεμα και σε 10-15 μερές οταν επουλοθουν οι πληγές να "μοιάζεις" όπως πρίν, με λίγα πιο πολυ μαλλια :)

koskar

Member
geo1 είπε:
Το ότι θα το καταλάβουν οι γνωστοί και φίλοι είναι το μόνο σίγουρο, αφού θα γίνω τούμπανο στο μαλλί απο τη μια στιγμή στην άλλη (λέμε τώρα.. :))
Απλά νομίζω το όλο εγχειρημα το να κάνεις το βήμα θά ήταν πιο εύκολο αν δεν χρειαζόταν να γινει το ψιλοκούρεμα και σε 10-15 μερές οταν επουλοθουν οι πληγές να "μοιάζεις" όπως πρίν, με λίγα πιο πολυ μαλλια :)
Εξαρταται βασικα από τον κάθε γιατρο και το ποσο εμπειρος ειναι. Αυτο μπορεις να το ρωτας στο κάθε consultation που κάνεις και ανάλογα αποφασιζεις. Πάντως γινεται και λογικα μετα από 20 μέρες μπορεις να γυρισεις στην δουλεια σου χωρις να πολυ-φαινεται η μεταμοσχευση. Η δοτρια σου ομως θα είναι τελειως κουρεμενη. Εαν αναγκαστεις για ολικο κουρεμα και στην λήπτρια, τοτε αναγκαστικα θες 1,5 μηνα τουλάχιστον εκτος δουλειας για να πεις οτι δεν θα φαινεται η μεταμοσχευση.

geo1

New Member
koskar είπε:
geo1 είπε:
Εξαρταται βασικα από τον κάθε γιατρο και το ποσο εμπειρος ειναι. Αυτο μπορεις να το ρωτας στο κάθε consultation που κάνεις και ανάλογα αποφασιζεις. Πάντως γινεται και λογικα μετα από 20 μέρες μπορεις να γυρισεις στην δουλεια σου χωρις να πολυ-φαινεται η μεταμοσχευση. Η δοτρια σου ομως θα είναι τελειως κουρεμενη. Εαν αναγκαστεις για ολικο κουρεμα και στην λήπτρια, τοτε αναγκαστικα θες 1,5 μηνα τουλάχιστον εκτος δουλειας για να πεις οτι δεν θα φαινεται η μεταμοσχευση.

Σ' ευχαριστώ koskar και όλους, αυτό κατάλαβα και εγώ. Απλά ήθελα την επιβεβαίωση από κάποιον πιο έμπειρο.

no_hair

New Member
Αν βάλεις φωτογραφία θα πάρεις καλύτερη απάντηση (γιατί αν πχ έχεις πρόβλημα ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά..νομίζω ότι χωρίς κούρεμα δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα..)

johny D

New Member
geo1 είπε:
Γεια σας παιδιά,

Είμαι καινούργιος στο όλο θέμα των μεταμοσχεύσεων, και επειδή χάθηκα εντελώς από την αμέτρητη πληροφόρηση γύρω από το θέμα, έχω μερικές ερωτήσεις που δεν βρήκα καθαρή απάντηση…

Γίνεται να υπάρξει μεταμόσχευση με την μεθοδο FUE χωρις να γινει ξυρισμα του κεφαλιού? Για μένα είναι πολύ αποκρουστικό όταν βλέπω φωτογραφίες που μετά την επέμβαση το κεφάλι να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο!:huh: Άντε και να το δεχτώ αυτό, μέχρι να αναρρώσω, να μεγαλώσουν τα μαλλιά και να μην είναι όλη επέμβαση εμφανίσιμη, θα πρέπει να πάρω αδεία από τη δουλεία 2 μήνες όπως το κόβω!

Παρακαλώ λίγο τα φώτα σας! :)

Eπειδη δεν καταλαβα τελικα...πρεπει να κουρευτει καποιος ή οχι ? :/ Δεν το ξερα πωσ πρεπει να γινει κατι τετοιο...εχω δει διάφορα βιντεο και δειχνει πως αφαιρει μια μια τις τριχες απο πισω χωρις καποιο κουρεμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
στη δότρια πρέπει σχεδόν να τα ξυρίσεις, στη λήπτρια δεν χρειάζεται. Τώρα έχω δει και εγώ κάποιες τεχνικές στις οποίες κοβεις το μόσχευμα με εργαλείο περιμετρικά από τη δότρια χωρίς να κουρευτείς, αλλά αυτό είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα τεχνική κατά την οποία μπορείς να πάρει πολύ λίγα μοσχεύματα σε 1 μέρα (ας υποθέσουμε 200).

Μπλουζα