FUE Μεταμόσχευση Hair Genesis Clinic (Κολωνάκι) - 1440 grafts 04/01/2020

Georgie

Well-Known Member
Στη περίπτωση του φίλου @Massimo η χρήση φιναστεριδης( χάπι) θα ειχε αποτέλεσμα στο να του πυκνώσει τη περιοχή ?
Δε ξέρω βέβαια εάν ο ίδιος θα έμπαινε στη διαδικασία της μόνιμης φαρμακευτικής αγωγής
Αλλα ήδη χρησιμοποιεί το gel φιναστεριδης
Το οποίο βέβαια δε ξέρω κατα ποσο μπορει να ειναι το ιδιο αποτελεσματικό σε σχεση με το χάπι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Active Member
Στον 6ο μηνα εισαι, δεν εχει ολοκληρωθει η φυτρωση. Επισης με 1440 grafts που και αυτο δεν ειναι σιγουρο δεν γινεται μεγαλη καλυψη. Υπομονη να κλεισει 12μηνο και βλέπεις..
 

Massimo

Member
Στη περίπτωση του φίλου @Massimo η χρήση φιναστεριδης( χάπι) θα ειχε αποτέλεσμα στο να του πυκνώσει τη περιοχή ?
Δε ξέρω βέβαια εάν ο ίδιος θα έμπαινε στη διαδικασία της μόνιμης φαρμακευτικής αγωγής
Αλλα ήδη χρησιμοποιεί το gel φιναστεριδης
Το οποίο βέβαια δε ξέρω κατα ποσο μπορει να ειναι το ιδιο αποτελεσματικό σε σχεση με το χάπι.
Θα το κοιτούσα σίγουρα, θα δω το τζελ τι θα δώσει αυτό το χρόνο (θα ποστάρω κ φωτος) και αν όχι θα πάω στο χάπι.
 

platanos

Member
Γεια σας παιδιά.

Update δυο βδομαδων απ τη προηγούμενη φωτό. Νιώθω σαν να φούντωσε λίγο το μαλλί. Τώρα βρισκόμαστε στους 5 μήνες και μια βδομάδα.
Μέτριο προς σχετικά ικανοπoιητικό το εως τώρα αποτέλεσμα για τα grafts που έβαλες. Το θέμα είναι όμως ότι χρειαζόσουν αρκετά παραπάνω για ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη κάλυψη.
 

Massimo

Member
6 μήνες και κάτι.

παραθέτω φωτογραφίες απ το δωμάτιο μου με
Επαρκή φωτισμό και φωτογραφία από τη παραλία με το φυσικό φως του ηλίου.

Τρια πράγματα:

1) Το midscalp δε νομίζω ότι θα φυτρώσει. Είτε έχει τραυματιστεί απ την επέμβαση είτε απλά δε φύτρωσαν τα μμ μαλλια. Είναι κρίμα γιατί στερεί την ομοιογεννοποιηση του Μάλλιου και με αναγκάζει να το διορθώνω με τοπικ.

2) Παρόλο που το hairline φαίνεται να έφτιαξε, με το φως του ηλίου φαίνεται ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη κάλυψη. Αυτό για μένα εινα πρόβλημα. Θυμαμαι το θέμα αυτο το είχε αναδείξει και ο κ. Αναστασακης νωρίτερα στο νήμα. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει μέγιστη κάλυψη για να μη περνάει το φως μέσα απ τα μαλλια και να αντανακλάται στο δέρμα. Ίσως φταει η ποιότητα της τρίχας μ; Δε γνωρίζω. Σίγουρα πάντως θέλω να το φτιάξω στο μέλλον.

3) Με φαρμακευτική αγωγή (τζελ φινα, πρπ, ριγκειν) βλέπω ότι το crown συμμαζεύεται. Μακάρι η επέμβαση εκεί να καθυστερήσει.
 

Συνημμένα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρόλο που το hairline φαίνεται να έφτιαξε, με το φως του ηλίου φαίνεται ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη κάλυψη. Αυτό για μένα εινα πρόβλημα. Θυμαμαι το θέμα αυτο το είχε αναδείξει και ο κ. Αναστασακης νωρίτερα στο νήμα. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει μέγιστη κάλυψη για να μη περνάει το φως μέσα απ τα μαλλια και να αντανακλάται στο δέρμα. Ίσως φταει η ποιότητα της τρίχας μ; Δε γνωρίζω. Σίγουρα πάντως θέλω να το φτιάξω στο μέλλον.
Το πρόβλημά σου για το see-thru της hairline, πέραν αυτών που είπε ο κος Αναστασακης, είναι ότι έχει μηδενική υποστήριξη από το mid και ειδικά το forelock. Αυτό πρέπει να φτιάξεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Massimo

Member
Το πρόβλημά σου για το see-thru της hairline είναι, πέραν αυτών που είπε ο κος Αναστασακης, είναι ότι έχει μηδενική υποστήριξη από το mid και ειδικά το forelock. Αυτό πρέπει να φτιάξεις.
Με βάση ότι έχω δει στο φορουμ και έχοντας παρακολουθήσει ορισμένες τεχνικές συζητήσεις, θεωρώ ότι το dense packing στο forelock και το midscalp, όπου προϋπάρχουν μαμα μαλλια και μεταμοσχευμένα, είναι τεχνικά δύσκολο να πετύχει. Εγώ δεν έχω θέμα, οταν έρθει η ώρα θα πάρω και τη φινα ένα χρόνο πριν για να ελαχιστοποίησω το shock loss. Το ζήτημα είναι ποιοι είναι οι ικανοί γιατροί που θα μπουν ανάμεσα σ αυτά τα μαλλια και θα δημιουργήσουν σοβαρή πύκνωση;
 
Μπλουζα