FUE: Εντυπώσεις, γνώμες, καλύτεροι γιατροί

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

hater_of_baldness

Active Member
Καλησπέρα σας!

Αφού απέρριψα την Ελλάδα, άρχισα να κοιτάω για Ευρώπη (Καναδά, ΗΠΑ όχι ακόμα) και πιο συγκεκριμένα για FUE. Είμαι NW3, 28 χρονών.

Πάντα μου άρεσε η ιδέα της FUE, καθώς δεν αφήνει ψεγάδια και δεν αποκλείει ποτέ το κοντό (2η σκάλα) look. Ωστόσο, έχω διαβάσει ότι ο αριθμός των τριχοθυλακίων που επιβιώνουν κατά την τεχνική αυτή είναι μικρότερος σε σχέση με τη strip.

Θα ήθελα να μοιραστείτε προσωπικές εμπειρίες, ίσως φωτογραφίες καθώς και τις σκέψεις σας για την εν λόγω τεχνική μεταμόσχευσης.

Επίσης, στην Ευρώπη καλά αποτελέσματα που έχετε δει; Κύπρο στη γνωστή Κλινική και στο Βέλγιο (του κ.Bis***a);

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hater_of_baldness

Active Member
Απ: FUE: Εντυπώσεις, γνώμες, καλύτεροι γιατροί

Επίσης αυτό που ήθελα να μάθω είναι:

Την τεχνική FUE/Strip την επιλέγω εγώ ή κρίνει ο γιατρός;

Ποιος ο λόγος να μην κάνουν όλοι FUE αφού δεν αφήνει σημάδια;

::)

Hairboost

Member

καλησπερα. Εχουν γραψει αρκετοι τις εμπειριες τους και τις αποψεις τους σε αυτα που ρωτας σχετικα με την fue. Καλο θα ηταν να χρησιμοποιησεις την αναζητηση και να διαβασεις τα αλλα τοπικ για οτι ενδιαφερεσαι. Απο κει και περα για οτι συγκεκριμενο ψαχνεις, μακαρι καποιος απο εδω να εχει εμπειρια για να σου απαντησει

hater_of_baldness

Active Member

Hairboost είπε:
καλησπερα. Εχουν γραψει αρκετοι τις εμπειριες τους και τις αποψεις τους σε αυτα που ρωτας σχετικα με την fue. Καλο θα ηταν να χρησιμοποιησεις την αναζητηση και να διαβασεις τα αλλα τοπικ για οτι ενδιαφερεσαι. Απο κει και περα για οτι συγκεκριμενο ψαχνεις, μακαρι καποιος απο εδω να εχει εμπειρια για να σου απαντησει

Καλησπέρα! Έχεις δίκιο! Απλώς έλεγα μήπως μαζεύαμε τις εμπειρίες και το τι έχουμε ακούσει περί FUE σε ένα thread! Προς το παρό θα διαβάσω ο,τι έχει ειπωθεί και βλέπουμε! ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα