Παναγιωτης
Μέλος του προσωπικού
Απ: FREZYDERM HAIR FORCE SHAMPOO MEN 200 ml
μια χαρα ακουγονται αυτα
μια χαρα ακουγονται αυτα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπυρο σκεφτομαι να παραγγειλω το frezyderm ειδες αποτελεσμα? ειναι κατι το ιδιαιτερο? λεω να το συνδιασω με το tricominΣπύρος είπε:λοιπόν,μέχρι τώρα αυτό που παρατηρώ από το frezyderm είναι απλώς ότι αφήνει καθαρό κεφάλι
μη αλλο το ενα αλλο το αλλοΠαναγιωτης είπε:[quote author=Admin link=topic=214.msg2751#msg2751 date=1223831712]
Πάντως είναι φτηνό.
Αυτήν την έρευνα που αναφέρουν, την είδε κανείς;
"Μελέτες:
Ανάπτυξη τρίχας 110 % ( μελέτη ex vivo )
"
αυτό που είναι το Frezyderm,είναι ένα πολύ καλό καθημερινό σαμπουάν που αφήνει πάρα πολύ μαλακά και καθαρά μαλλιά-ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την μάσκα του,ή συνδυασμός της μάσκας με fungoralgiorgos 29 είπε:Σπυρο σκεφτομαι να παραγγειλω το frezyderm ειδες αποτελεσμα? ειναι κατι το ιδιαιτερο? λεω να το συνδιασω με το tricomin
ANAR είπε:Exτες πήρα το FREZYDERM HAIR FORCE SHAMPOO.
Αυτο που εχω να πω ειναι μονο καλα λογια μιλαμε ΧΑΙΡΕΣΑΙ να λούζεσαι.
υ.γ Afanas ακους ;D
zoltan είπε:παιδες ανεφερε ενα παλικαρι να λουζομαστε δυο φορες τη μερα..κατι τετοιο ισχυει??αντεχει το κεφαλι αμα το λουζουμε 2 φορες την ημερα καθε μερα????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το nizoral ειναι το ιδιο με το fungoral,το πρωτο δεν υπαρχει στα ελληνικα φαρμακεια,το δευτερο θα το βρεις κοντα στα 6 ευροtakis7 είπε:παιδες με τρωει η απορεια,λουζεται κανεις σας με νιζοραλ,και αν ναι δεν εχω δει κανεναν να το αναφερει στην υπογραφη του? καλω οποιον εχει γνωμη η εμπειρια να πει κατι γιατι το βλεπω καθε μερα στην πρωτη σελιδα και ειπε και καλα λογια και ο ακηςadmin και μαλλον θα το δοκιμασω γιατι μονο με propecia δε βλεπω βελτιοση ουτε καν σταθεροποιηση της τρχπτσης
εγω χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο το fungoral,πολυ καλο σαμπουαν.Το χρησιμοποιω δυο φορες την εβδομαδα και ειμαι στον πειρασμο να το χρησιμοποιω πιο συχνα αλλα ολοι λενε δεν ειναι καλο η συχνη χρηση του.Εαν θες να δεις βελτιωση και οχι μονο σταθεροποιηση ισως πρεπει να βαλεις και regain.Το propecia ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?takis7 είπε:παιδες με τρωει η απορεια,λουζεται κανεις σας με νιζοραλ,και αν ναι δεν εχω δει κανεναν να το αναφερει στην υπογραφη του? καλω οποιον εχει γνωμη η εμπειρια να πει κατι γιατι το βλεπω καθε μερα στην πρωτη σελιδα και ειπε και καλα λογια και ο ακηςadmin και μαλλον θα το δοκιμασω γιατι μονο με propecia δε βλεπω βελτιοση ουτε καν σταθεροποιηση της τρχπτσης
εγω χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο το fungoral,πολυ καλο σαμπουαν.Το χρησιμοποιω δυο φορες την εβδομαδα και ειμαι στον πειρασμο να το χρησιμοποιω πιο συχνα αλλα ολοι λενε δεν ειναι καλο η συχνη χρηση του.Εαν θες να δεις βελτιωση και οχι μονο σταθεροποιηση ισως πρεπει να βαλεις και regain.Το propecia ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?sofo85 είπε:[quote author=takis7 link=topic=214.msg39702#msg39702 date=1284813917]
παιδες με τρωει η απορεια,λουζεται κανεις σας με νιζοραλ,και αν ναι δεν εχω δει κανεναν να το αναφερει στην υπογραφη του? καλω οποιον εχει γνωμη η εμπειρια να πει κατι γιατι το βλεπω καθε μερα στην πρωτη σελιδα και ειπε και καλα λογια και ο ακηςadmin και μαλλον θα το δοκιμασω γιατι μονο με propecia δε βλεπω βελτιοση ουτε καν σταθεροποιηση της τρχπτσης
εγω χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο το fungoral,πολυ καλο σαμπουαν.Το χρησιμοποιω δυο φορες την εβδομαδα και ειμαι στον πειρασμο να το χρησιμοποιω πιο συχνα αλλα ολοι λενε δεν ειναι καλο η συχνη χρηση του.Εαν θες να δεις βελτιωση και οχι μονο σταθεροποιηση ισως πρεπει να βαλεις και regain.Το propecia ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?takis7 είπε:[quote author=sofo85 link=topic=214.msg39752#msg39752 date=1284882328]
[quote author=takis7 link=topic=214.msg39702#msg39702 date=1284813917]
παιδες με τρωει η απορεια,λουζεται κανεις σας με νιζοραλ,και αν ναι δεν εχω δει κανεναν να το αναφερει στην υπογραφη του? καλω οποιον εχει γνωμη η εμπειρια να πει κατι γιατι το βλεπω καθε μερα στην πρωτη σελιδα και ειπε και καλα λογια και ο ακηςadmin και μαλλον θα το δοκιμασω γιατι μονο με propecia δε βλεπω βελτιοση ουτε καν σταθεροποιηση της τρχπτσης