FREZYDERM-FUNGORAL-REVITA

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

bASILIS 25

New Member
παιδια καλησπερα θα ηθελα να μου προσφερεται τις γνωσεις σας για αυτα τα τρια προιοντα ποιες οι διαφορες τους.ποιες οι παρενεργιες,και το σημαντικο ποια τα αποτελεσματα τους?εγω στα 25 χρονια ειμαι χωρις προβλημα τριχοπτωσης απλα με μια ελαχιστη απωλια τριχων στην αρχη των κροταφων.ποιο απο αυτα πιστευεται θα με ωφελουσε ειτε για διατηρηση ειτε ακομα και για επανεμφανιση αυτων που χαθηκαν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Απ: FREZYDERM-FUNGORAL-REVITA

Λεβεντιά καλωσήρθες στο φόρουμ του αγώνα!

Απ'ότι διαβάζω δεν έχεις κανά σοβαρό πρόβλημα, οπότε εύχομαι να μη σε βλέπουμε εδώ συχνά.

Αν έχεις ανησυχία, πάρε το Fungoral και χρησιμοποίησέ το προληπτικά μια φορά την εβδομάδα. Παρενέργειες δεν υπάρχουν και θα καθαρίζει τακτικά το τριχωτό σου απο τη DHT, δίνοντας ώθηση και σε κάποιο μικρό regrowth. Τα άλλα δυο σαμπουάν αν και καλά, είναι πολύ ακριβότερα και δεν θα δεις κάποια διαφορά στο αποτέλεσμα. Όλη η φάση γίνεται στην κετοκοναζόλη, τη δραστική ουσία και των τριών.

bASILIS 25

New Member

φιλε σε ευχαριστω για την ευχη και για την συμβουλη!πιστευεις οτι το fungoral θα βοηθησει στην επανεμφανιση τριχων η μονο στο να παραμεινει σταθερη η κατασταση?

kyris

Member

Και στα 2 αλλα μην περιμενεις τρελη διαφορα...θα νιοθεις πιο καθαρο το τριχοτο της κεφαλης...ετσι και αλλιος δεν εχεις και καπιο προβλημα σοβαρο! :)

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Σίγουρα μια προληπτική χρήση 1 φορά την εβδομάδα κακό δεν θα κάνει και απο τη στιγμή που δεν έχεις επιθετική τριχόπτωση, σίγουρα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα ήδη υπάρχοντα δυνατά. Επανέκφυση ίσως έχεις αν δεν έχουν συρρικνωθεί ακόμα αρκετά οι τριχοθύλακες αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα