Follon. Tο ξέρει κανείς;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pelopas

New Member
καλησπέρα σε όλους. Βρήκα αυτό το φόρουμ ψάχοντας για την τριχόπωση.
Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το προιόν με το όνομα follon. Το Κυκλοφορεί η εταιρία ΙΝΠΑ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Follon. Tο ξέρει κανείς;

Nαι Πέλοπα,

είναι όντως της ινπα. Εγώ χρησιμοποιώ το folliplus extra της ίδιας εταιρίας που ενδείκνυται για την ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία. Το follon είναι προιόν για τριχόπτωση γενικότερα. Προτού καταλήξω στο folliplus extra είχα κάνει έρευνα και το είχα δει και αυτό. Έχει και site πάντως η εταιρία, αλλά το προιόν που παίρνω εγώ δεν το αναφέρει. Δεν είναι ενημερωμένο δλδ. Πάντως στα φαρμακεία υπάρχουν φυλλάδια με τα προιόντα της εταιρίας.

pelopas

New Member

ευχαριστώ για την απάντηση.
Ενδιαφέρομαι να το ξεκινησω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα προιόντα (που δεν είναι 'φαρμακευτικά') δουλεύουν.
Εχω δυσκολία να βρω βιβλιογραφία που να υποστηρίζει τη χρήση τους σαν αποτελεσματικά στο μπλοκάρισμα της μετατροπής της dht

Άκης

Administrator

pelopas είπε:
Ενδιαφέρομαι να το ξεκινησω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα προιόντα (που δεν είναι 'φαρμακευτικά') δουλεύουν.
Εχω δυσκολία να βρω βιβλιογραφία που να υποστηρίζει τη χρήση τους σαν αποτελεσματικά στο μπλοκάρισμα της μετατροπής της dht

Σε ποιά προϊόντα αναφέρεσαι pelopas?

Ntia

New Member

Αναφέρεται στο follon. Αν και απ' όλη τη σειρά μόνο το folliplus extra, το οποίο δυστυχώς δεν αναφέρεται στο site τους ακόμα, ενδείκνυται για αλωπεκίες. Απ' όσο ξέρω τα άλλα προιόντα τους είναι γενικότερα για το πρόβλημα τριχόπτωση.

Άκης

Administrator

Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω και μάλιστα δεν βρήκα και κάτι στο net.
Τα άλλα προϊόντα τους, είναι για το πρόβλημα τριχόπτωση από έλλειψη σημαντικών στοιχείων της διατροφής μας, πιστεύω..

pelopas

New Member

To follon (κατά την εταιρια) ανήκει στην κατηγορία των dht blockers μέσω ενός συμπλέγματος (isocomplex concentrate) που έχουν πατεντάρει.
Είναι μια νέα σειρά. Ομως, όπως σημειωσα αδυνατώ να βρω βιβλιογραφία που να υποστηρίζει τη χρήση του συγκεκριμένου συμπλέγματος gia dht blocking. Επίσης δυσκολεύομαι να βρω βιβλιογραφία που να πιστοποιεί για χρήση άλλους dht blockers πλην της φιναστερίδης (propecia)

pelopas

New Member

Ευχαριστώ.
Θέλω να πω ότι πλην της φιναστερίδης/ντουταστερίδης δεν υπάρχει επαρκής βιβλιογραφική τεκμηρίωση που να δέχεται ότι υπάρχει μπλοκάρισμα της μετατροπής σε dht από μια σειρά προιόντα σε τοπική χρήση.......

Ntia

New Member

Πέλοπα,

Γράφω για το folliplus extra γιατί το χρησιμοποιώ. Εγώ το είδα στο ενημερωτικό φυλλαδιο της εταιρίας το οποίο το πήρα από φαρμακείο. Είδα και το follon και κάποιο άλλο αλλά το folliplus extra έδινε η εταιρία αποκλειστικά για αλωπεκία. Μπήκα στο site αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν είναι ενημερωμένο παρά μόνο με την προηγούμενη έκδοση folliplus αλλά και το follon. Το follon απ' ότι κατάλαβα απευθύνεται σε τριχόπτωση γενικότερα. Πήρα λοιπόν τηλ. στην εταιρία και μίλησα με τον υπεύθυνο μαρκετινγκ και με ενημέρωσε για το συγκεκριμένο προιόν. Εκείνη τη περίοδο πήρα όλο το σύστημα δλδ, folliplus extra tincture (τη λοσιόν δλδ η οποία περιέχει αυτό το isocomplex το οποίο δεν ξέρω τι είναι αλλά και το serenoa reppens δλδ το λεγόμενο saw palmetto), folliplus extra capsules με βασικό συστατικό το fenugreek και όχι το saw palmetto και το σαμπουάν που είναι κάτι αντίστοιχο της λοσιόν. Δυστυχώς το έπαιρνα μόνο για 4 μήνές περίπου και το διέκοψα από ανοησία. Πάντως μπορώ να πω ότι αισθανόμουν καλύτερα τη ποιότητα της τρίχας χωρίς βέβαια να έχει σταματήσει σημαντικά η τριχόπτωση. Αλλά νομίζω ότι βιαστηκα να το σταματήσω. Το τελευταίο τρίμηνο ξανάρχισα τη λοσιόν και το σαμπουάn αλλά από συμπληρώματα δεν παίρνω τα δικά του, παίρνω palmetto.

Πάντως ούτε κι εγώ ξέρω τι είναι το isocomplex concetrate, θα ήθελα να μάθω.

Άκης

Administrator

http://www.inpa-gr.com/FollonTinctureE.html
αυτό είναι;
Βασικά, εγώ θα ήθελα να μάθω τί είναι η PHT :D :D
Action: Follon Tincture reduces the PHT production locally in the skin with the unique active ingredient IsoComplex Concentrate. Rejuvenates the scalp skin, anticipates microinflammations, stimulates the microcirculation, improves hair quality and regenerates hair growth.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member

Άκου PHT! Ναι ρε γαμώτο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν και ένα τόσο απαράδεκτο site μία εταιρία η οποία είναι χρόνια στο κουρμπετι και ειλικρινά τα προιόντα της και ας μη μιλήσουμε μόνο για αυτά που αφορούν εμάς, είναι χρόνια στα φαρμακεία και τα πιο πολλά είναι καλά. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μόλις κάλεσα για απορίες στο προιόν που με ενδιέφερε με πήρε σχετικά σύντομα ο υπεύθυνος μαρκετινγκ κα μιλήσαμε και μπορώ να πω ότι με κάλυψε. Τούλαχιστον στις απορίες που είχα τότε, γιατί τώρα με το forum εδώ έχω κι άλλες. Λίγες εταιρίες έχουν τόσο καλή ανταπόκριση στο καταναλωτικό κοινό. Επίσης παραγγέλνω ταχυδρομικά δεν είναι ανάγκη να τρέχω στο φαρμακείο και μπορώ να πω ότι έχω και καλύτερη τιμή γιατί τα φαρμακεία έχουν διαφοροποίηση στις τιμές.

Άκης

Administrator

Ntia είπε:
με πήρε σχετικά σύντομα ο υπεύθυνος μαρκετινγκ κα μιλήσαμε και μπορώ να πω ότι με κάλυψε.

Ntia, αν είμουν υπεύθυνος μαρκετινγ στο μεξή εγώ, θα σε κάλυπτα το ίδιο και θα παράγγελνες αμέσως. Δεν τους πολυακούω αυτούς.

Ntia

New Member

Σίγουρα, αλλά το θεωρώ αυτονόητο να είναι σε θέση να καλύψουν άμεσα τις απορίες των πελατών. Όπως και με τη Lamperts έκανα το ίδιο. Σε κάποιες άλλες εταιρίες δεν βγαίνει εύκολα άτομο να σε εξυπηρετήσει ή να αφιερώσει χρόνο για τις 5-10 ερωτήσεις που μπορεί να έχεις.

Άκης

Administrator

Τότε πρέπει να ισχύουν τα εξής:
-Ή θέλουν να πουλήσουν το προϊόν τους (το νέο) και πρέπει να σε ακούσουν
-Ή οι άλλες εταιρίες τα "κονομάνε" ούτος η άλος και δεν τους νοιάζει να καλύψουν έναν - δύο πελάτες, που κάποια στιγμή θα το αγοράσουν και αυτοί επειδή δεν ξέρουν τι άλλο να πάρουν για να σώσουν τα μαλλιά τους
- Είναι σωστοί στην δουλειά τους

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το ειχα χρησιμοποιησει πιτσιρικας πριν αρκετα χρονια το follon κατι ιδιαιτερο δεν ειδα
αλλα δεν το θεωρω snake oil
σε μενα ψιλο δυναμωσε τα μαλλια λιγο και αυξησε λιγο κυκλοφορια του αιματος
αυτα προτιμω να δοκιμασω κατι καινουργιο μηπως και βρω κατι καλυτερο που υπαρχει οπως το revivogen kai to regaine
παρα να δωσω λεφτα για το συγκεκριμενο προιον
αυτο το διαφημιζαν νομιζω πολυ σε περιοδικα τυπου mens health kai free magazine
εκει που διαφημιζουν και προιοντα του mexis
οποτε βγαλετε συμπερασματα μονοι σας ....
αυτα τα πολυ διαφημησμενα συνηθως κανουν απο μικρη ελαχιστη ως καθολου δουλεια και ειναι τζαμπα τα λεφτα
εχω παρει αρκετα απο δα αυτα τα πιο πολλα δεν τα θυμαμαι
οπως το φολλον το ειδα σε μια φωτο και μετα θυμηθηκα ποτε το πηρα πρεπει να περασαν 4 με 5 χρονια

αυτα σε γενικες γραμμες
για μενα πιο αξιοπιστη λυση ειναι το revivogen και το regaine μαζι με fugnoral
και δεν βγαινουν και πολυ ακριβα με 50 ευρω ανα μηνα εισαι πληρος καλυμενος
δεν ειναι τυχαιο οτι θεωρειται απο πολυ κοσμο ως το big 3 που ειπε και ο ακης

pelopas

New Member

Σίγουρα είχες πάρει το Follon πριν χρόνια; Η εταιρία ισχυρίζεται ότι είναι νέα σειρά προιόντων....

Ntia

New Member

Πάντως παιδιά αυτό που βάζω εγώ της ίδιας εταιρίας (folliplus extra tincture and shampoo), περιέχει όλα αυτά και είμαι σίγουρη και καποια επιπλέον συστατικά. Έχω παραθέσει τα συστατικά του, αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να τα δείτε και να συγκρίνετε.

Ntia

New Member

Πάντως τα follon και το folliplus δεν είναι καινούρια. Καινούριο είναι το folliplus extra.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα