Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Xαζομαρες.το έχουν αναφέρει στο follicept και έχει απαντήσει ο μάστορας ότι η ένεση δε παει να πει ότι θα βρεί ''στόχο''...αυτοί υποτίθεται κατασκεύσαν όχημα με συγκεκριμένο ''δρομολόγιο'' και ''προορισμό''.Εννοείται το γράφω μπακαλίστικα,δεν έχω ιδέα τι έφτιαξαν ή τι νομίζουν ότι έφτιαξαν.
αυτο γινεται επειδη στα ξενα φορουμς η δειχειρηση τα εχει κανει πλακακια με εταιρειες και γιατρους και βγαζουν μεροκαματο απο αυτο.Από τα πιο απλά πράγματα φαίνεται πόσο κάποιοι δεν θέλουν να βρεθεί λύση για την τριχόπτωση. Έχω διαγράψει τους λογαριασμούς μου και στα 3 φόρουμ του εξωτερικού γιατί όλοι τους είναι το ίδιο ξεφτίλες.
Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια, τουλάχιστον μέχρι τώρα, στη διαχείριση του δικού μας site.
αραξε man.Οπως ειπες μια βδομαδα πέρασε,,,σκέψου απλα οτι η minox θελει μηνα+ για να δωσει κατι.....οποτε υπομονη.Αν και δε νομιζω να δουλεψει αυτο που εφτιαξαν, μου κανει εντυπωση το οτι δειχνουν να μη καταλαβαινουν το ποσο πολυ θα ξεφτιλιστουν αν αποτυχουν.
Η το εχουν δοκιμασει και ειναι σιγουροι για την αποτελεσματικοτητα του η πανε για την αρπαχτη και τελος η ακομα μπορει να θελουνε να διαφημιστουν ασχετως της κακης δημοσιοτητας.
Μακαρι να δουλεψει και να ειναι καλυτερο της μινοξιδιλης αλλα ολο το προμοσιον μυριζει snake oil.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ουτε καν μηνα, 12 βδομάδες και αναραξε man.Οπως ειπες μια βδομαδα πέρασε,,,σκέψου απλα οτι η minox θελει μηνα+ για να δωσει κατι.....οποτε υπομονη.
αραξε man.Οπως ειπες μια βδομαδα πέρασε,,,σκέψου απλα οτι η minox θελει μηνα+ για να δωσει κατι.....οποτε υπομονη.