Follicept

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε poseidona, όπως τα λέει ο Δημήτρης είναι. Ούτε καν σε εργαστήρι δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν λειτουργικό θύλακα, πόσο μάλλον στο φυσικό του περιβάλλον με όλους τους αρνητικούς για την ανάπτυξή του παράγοντες, όπως συμβαίνει στην ΑΓΑ.
Γενικότερα το ανθρώπινο σώμα καλύπτεται στο σύνολό του από θύλακες και ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι του στυλ vellus hair, δηλαδή αδρανής και δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι, κυρίως στις γυναίκες.

Αυτό που δίνει ώθηση στο θύλακα, είναι το λεγόμενο outer root sheath (η θήκη της τρίχας δηλαδή) η οποία από την δράση της μίνοξ διευρύνεται και ως επακόλουθο τα dp cells αυξάνονται, με αποτέλεσμα να προκαλεί ολοκληρωμένη ανάπτυξη της τρίχας που πριν ήταν σε απάθεια. Η αύξηση του vegf συντελεί κατά πολύ σε αυτή τη διαδικασία, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό μιας και ένα σχετικό προϊόν της nanogen δεν έκανε και πολλά.

Δεν νομίζω πως μπορεί να το καταφέρει αυτό ο igf-1 μόνος του, αλλά με τις τρίχες, ποτέ δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι
 
Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
δηλαδη αν καταλαβα καλα οι τριχες αυτες που λεω στο μετωπο κατω απο την hairline ειναι θυλακες
που προυπηρχαν και ενεργοποιηθηκαν λογο μινοξ???
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειμαι αισιοδοξος με το follicept.
ειναι το επομενο τοπικο που θα δοκιμασω οταν με το καλο βρεθει στα χερια μου,μας.
αν εχει και την τιμη του regaine σουπερ!!!
 

xk

Active Member
δεν απαντήθηκε η ερώτηση του poseidonas....ρώτησε για την ενεπιθύμητη τριχοφυία...κι εγώ είχα βγάλει τριχάκια κάτω από τα μάτια εκει δηλαδη που εννοείται δεν υπάρχουν θύλακες τρίχας ή μάλλον υπάρχουν ανενεργοί(ή υπάρχει αόρατο χνουδάκι και αυτό με τη μίνοξ γίνεται μαυρο κα ιφαίνεται)...επίσης έβγαλα στα αυτιά μικρά άσπρα τριχάκια που φαινονταν.Ειναι η γνωστή ανεπιθυμητη τριχοφυία,τι photo να βάλει το ξέρει και ο κούκος.όποιος ''λουστεί'' με μίνοξ στη μάπα θα βγάλει τριχάκια.Ο καπα που είχε πάρει μινοξ σε χάπι είχε γίνει αρκούδα αν θυμάμαι καλά στο πρόσωπο και αλλού.

προφανως αυτό εννοεί ο follicept και όχι ότι θα δημιουργηθεί από το τίποτα θύλακας τρίχας εκει που δεν υπάρχει καν(στην παλάμη πχ)

τεσπα θα δουμε
 

lmg 7

Active Member
και εγω αυτο που γραφει ο xk εχω την εντυπωση οτι εννοει ο devon,αλλα δεν παιρνω και ορκο ο gomi γνωριζει καλυτερα.Οσο για την μινοξιδιλη εγω και στο σωμα μου ειχα δει τριχοφυια(μπορει να ταν ιδεα μου βεβαια)....δημητρη αυτη η ειρωνια σου ρε φιλε σε καθε thread,καταλαβαινω την λογικη σου και την ενστερνιζομαι δεν γινεται ομως καθε φορα να μειωνεις τους παντες και τα παντα
 

poseidonas77

Well-Known Member
παιδια ενταξει εγω φταιω διοτι ακουσα για νεους θυλακες απο τον devon και αμεσως το συνδυασα με τις
τριχες που εβγαλα ....ετσι θεωρησα οτι μαλον εχουν δικιο....που περιμενουν νεους θυλακες...
παντως εαν ισχυει οτι εχουμε ανενεργους θυλακες ισως εχουμε εναν λογο να ελπιζουμε
 

Δημητρης38

Active Member
παιδια ενταξει εγω φταιω διοτι ακουσα για νεους θυλακες απο τον devon και αμεσως το συνδυασα με τις
τριχες που εβγαλα ....ετσι θεωρησα οτι μαλον εχουν δικιο....που περιμενουν νεους θυλακες...
παντως εαν ισχυει οτι εχουμε ανενεργους θυλακες ισως εχουμε εναν λογο να ελπιζουμε

Στο κεφαλι, που ειναι και το ζητουμενο, η γενετικη τριχοπτωση ειναι η μονη κατασταση στην οποια ο θυλακας γινεται σταδιακα μικροτερος και λεπτοτερος και δημιουργει μικροτερες και λεπτοτερες τριχες, μεχρι να σταματησει εντελως <--- ΑΑ ---> no hope!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

istorias

Chalandri
Σαν κίνηση που μπήκε και έγραψε στο forum μας μου άρεσε. Όσο για τα άλλα... Κυριακή κοντή γιορτή. Σε 2-3 μήνες χοντρικά θα ξέρουμε εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο προϊόν. Ακόμα και το ελάχιστο να δώσει αποδεδειγμένα, χωρίς παρενέργειες (π.χ. όπως το tricomin) θα έχουμε ανέβει ένα σκαλοπάτι στην αναζήτηση της λύσης μας.
 

pithikas

Well-Known Member
Δεν υπαρχει περιπτωση ενας και μονο αυξητικος παραγοντας να κανει αυτα που λενε οτι κανει απο την εταιρια. Εχει δοκιμαστει με ενεσεις ο igf1 και απο ταλιμπαν μελη σε ξενα φορουμ αλλα και απο γιατρους σε συνεδριες prp και εχει αποτυχει. Μαρκετινγκ υποθετω κανουν με το να επικοινωνουν αμεσα με τους μελλοντικους αγοραστες, για να μοσχοπουλησουν.
 

xk

Active Member
Εχει δοκιμαστει με ενεσεις ο igf1 και απο ταλιμπαν μελη σε ξενα φορουμ αλλα και απο γιατρους σε συνεδριες prp και εχει αποτυχει. /QUOTE]

το έχουν αναφέρει στο follicept και έχει απαντήσει ο μάστορας ότι η ένεση δε παει να πει ότι θα βρεί ''στόχο''...αυτοί υποτίθεται κατασκεύσαν όχημα με συγκεκριμένο ''δρομολόγιο'' και ''προορισμό''.Εννοείται το γράφω μπακαλίστικα,δεν έχω ιδέα τι έφτιαξαν ή τι νομίζουν ότι έφτιαξαν.
 

Δημητρης38

Active Member
Δηλαδη σε ενα nw3 ας πουμε πεζει ακόμα ολοι οι θυλακες να εχουν επιβιωσει απλα ειναι εκφυλισμενοι ?

Εξαρταται απο πολλους παραγοντες αυτο που ρωτας οπως πχ απο την ηλικια...
Αν μιλαμε για εναν 20 χρονο, ναι μπορει να συμβει...
Αν μιλαμε για εναν 40χρονο που ειναι NW3 απο τα 25 του, ειναι πολυ δυσκολο !!
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και εγω αυτο που γραφει ο xk εχω την εντυπωση οτι εννοει ο devon,αλλα δεν παιρνω και ορκο ο gomi γνωρίζει καλυτερα.

lmg, ούτε εγώ γνωρίζω, ούτε απ ότι βλέπω και ο ίδιος ο devon τι ακριβώς επιδιώκουν. Δεν μίλησε για ενεργοποίηση αδρανών θυλάκων, αλλά για follicle neogenesis.

Όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη φράση ως έννοια, εννοούν νέους θύλακες που σχηματίζονται από τη διαφοροποίηση - διαίρεση προγονικών κυττάρων και βλαστοκυττάρων σε εντελώς φαλακρές περιοχές.

Μια ισχυρή δράση του igf-1 πάνω στα κύτταρα, είναι ακριβώς αυτή. Η διαίρεσή τους. Το τι θα προκύψει από αυτή τη διαίρεση, παραμένει ερωτηματικό. Μόνος του ως αυξητικός παράγοντας είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν έρευνες που λένε ότι επηρεάζει αυξάνοντας και άλλους αυξητικούς παράγοντες, όπως vegf, PDGF κ.α.

Όπως είπε και ο χκ, η διαφορά σε ότι έχουμε δει μέχρι τώρα με θεραπείες igf-1, είναι η μέθοδος που επιδιώκουν να φτάσει στο θύλακα.
Οπότε αυτό που θέλουμε αρχικά, είναι η ανταπόκριση των κυττάρων στη δέσμευση του igf1, κάτι που δεν το υπογράφει κανείς λόγω ενδεχόμενης ινσουλινοαντίστασης που έχουν αναφέρει πολλοί.
Κατά δεύτερον, πρέπει να προκύψει η διαφοροποίησή τους και κατά τρίτον πρέπει η διαφοροποίηση αυτή να μας κάνει τη χάρη οδηγώντας σε κύτταρα νέων θυλάκων.

Όλα αυτά είναι υποθέσεις για απλή συζήτηση βέβαια...πάνω κάτω στο μήνα θα έχουμε μια εικόνα απ ότι λένε.
 

poseidonas77

Well-Known Member
ρωτησα τον devon στο face εαν περιμενουν καλυτερα αποτελεσματα απο την φιναστεριδη και μου απαντησε οτι ελπιζουν πως ναι...
ρε σεις αυτοι απαντησαν αμεσως.....εκει ξημερωματα δεν ειναι τωρα???τι στο κορακα δεν κοιμουνται??
δεν ξεκουραζονται?δεν κανουν sex??χεχεχεεχεχεχεχεχεχ....
 
Μπλουζα