Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

Flosk

Well-Known Member
Αληθεια ρε Τροφεα; Και γω νομιζα πως ειναι απλα μετρια η ουλη. Θυμαμαι πως ενα παληκαρι που ειχε κανει στην H@C ηταν σχεδον ανυπαρκτη η δικια του. Παντως θα ηθελα να τα εχω σε αυτο το μηκος τα μαλλια μου, οποτε τωρα που θα παω στο νησι θα τους πω μηπως βαλουμε με fue στην ουλη. Θα ειναι κομπλε πιστευεις ή θα φαινεται κατι ασχημο παλι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
image.jpg
Αλλη μια

tropheus

Well-Known Member
...Θυμαμαι πως ενα παληκαρι που ειχε κανει στην H@C ηταν σχεδον ανυπαρκτη η δικια του...

Το παληκάρι μπορεί να είχε λίιιιιιιγο πιο μακριά μαλλάκια ή λίιιιιιγο πιο πυκνά ή και λίιιιιγο πιο χοντρή τρίχα ή έστω και λίιιιιγο μικρότερη ουλή. Και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι ή δική σου ουλή δεν είναι πολύ καλή.

Παντως θα ηθελα να τα εχω σε αυτο το μηκος τα μαλλια μου, οποτε τωρα που θα παω στο νησι θα τους πω μηπως βαλουμε με fue στην ουλη. Θα ειναι κομπλε πιστευεις ή θα φαινεται κατι ασχημο παλι;

Εννοείται ότι αξίζει να βάλεις μοσχεύματα πάνω στην ουλή. Αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, το αν θα εξαφανιστεί εντελώς η ουλή δεν είναι βέβαιο. Όσο καλά και να τα βάλει ο Μάρας εξαρτάται από το πόσα και ποιά μοσχεύματα θα φυτρώσουν. Αν για κάποιο λόγο κάποια μοσχεύματα που είναι το ένα κοντά στο άλλο δε φυτρώσουν θα φαίνεται "κάτι". Και πάλι όμως με ελάχιστα επιπλέον μοσχεύματα σε μια επαναληπτική διαδικασία (δουλειά δεν είχαμε) η ουλή τελικά θα εξαφανιστεί πλήρως.

Flosk

Well-Known Member
Σε ευχαριστω ρε Τροφεα για τα σχολια, ειναι σημαντικο να μου δινεις θαρρος εσυ..καλημερα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
FLOSK εισαι μια χαρα ακομη και ετσι κανεις δεν καταλαβενει τιποτα.
Οι φωτο σου δεν ειναι πολυ καθαρες να καταλαβω καλα αλλα ισως φενεται πιο καλα η ουλη απο εμενα.
Πρεπει εισαι στα 12 χιλιοστα τωρα κουρεμενος και αν οχι το πολυ 9 αλλα δε νομιζω.
Οπως και να χει σε καμια βδομαδα δεν θα φενεται τιποτα.
Μαλλι πανω να εχουμε και ποιος την μαμαει την ουλη.Ουτε που με νοιαζει.
Μονο αυτοι που ξερουν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι.
Οι αλλοι ολοι θα νομιζουν ειμαστε στην μοδα σαν το ronaldo.

Flosk

Well-Known Member
John στα 11 που τα κουρευα πριν δεν φαινοταν τιποτα. Σιγουρα ειναι κατω απο 11 αυτη τη φορα αλλα δεν ξερω ποσο. Μωρε πλεον ειναι παρα πολλοι αυτοι που ξερουν. Εχει διαφημιστει πολυ το σπορ τελευταια, ακουω πολυ κοσμο να μιλαει ανοιχτα για μμ και δεν θεωρειται πλεον τοσο ταμπου οσο στο παρελθον..

gkast

Active Member
John στα 11 που τα κουρευα πριν δεν φαινοταν τιποτα. Σιγουρα ειναι κατω απο 11 αυτη τη φορα αλλα δεν ξερω ποσο. Μωρε πλεον ειναι παρα πολλοι αυτοι που ξερουν. Εχει διαφημιστει πολυ το σπορ τελευταια, ακουω πολυ κοσμο να μιλαει ανοιχτα για μμ και δεν θεωρειται πλεον τοσο ταμπου οσο στο παρελθον..
Ρε συ έιναι πολύ κοντό το μαλλί μην τρελαθόυμε .....για νεοσύλλεκτος πάς

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σε μενα παντως αν τα κουρεψουμε στην ιδια σκαλα θα φενονται πιο πολυ.Ετσι το βλεπω απο τις φωτος.

Flosk

Well-Known Member
Τι να πω ρε παιδια. Παντως επειδη το μαλλι μου ειναι πολυ χαλι και δεν μπορω να κανω κανενα χτενισμα με βολευει παρα πολυ το κοντο.

Panos1982

Well-Known Member
Αν σ αρεσει αυτο το κουρεμα τοτε
το καλυτερο πραγμα που μπορεις να βαλεις στην ουλη ειναι το dermatch.
Εκτος του οτι την κανει αορατη δε θα φευγει κ το καλοκαιρι με το νερο στη θαλασσα....
Και θα εισαι ασφαλης οτι ολα ειναι οπως τα ειδες τελευταια φορα στο κεθρεφτη σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Ειναι διαφορετικα πραγματα.....
το τοπικ φευγει με το νερο..
το dermatch "βαφει" το δερμα κ δεν βγαινει με το νερο κτλπ...ειναι οτι πρεπει για καλοκαιρι κ θαλασσα...

Reve

Active Member
Pano έχεις κανένα link για dermatch? (sorry για το offtopic) Κρατάει και στην θάλασσα???

Flosk

Well-Known Member
Και πως το βγαζεις αν δεν φευγει με το νερο; Επισης αν βαφει το δερμα και δεν ειναι σαν το τοπικ, δεν φαινεται ασχημο;
Ειναι μονο για ουλες;
Εχω δει κανα 2 στη δουλεια που βαφουν το crown και μου φανηκε καπως..

Panos1982

Well-Known Member
Βγαινει με σαμπουαν....
με νερο μπορει να βγει αν το τριβεις αρκετα αλλα κ παλι δε θα βγει ολο...
κανει και για ουλες κ για αραιωσεις μικρης εκτασης.....για αρραιωση μεγαλης εκτασης δε κανει. Εκει ειναι καλυτερο το τοπικ by far....
Link θα βρεις αν το γκουγλαρεις ευκολα...κανε search "dermatch hair"

gkast

Active Member
Και πως το βγαζεις αν δεν φευγει με το νερο; Επισης αν βαφει το δερμα και δεν ειναι σαν το τοπικ, δεν φαινεται ασχημο;
Ειναι μονο για ουλες;
Εχω δει κανα 2 στη δουλεια που βαφουν το crown και μου φανηκε καπως..
Το βγάζεις με WHITE SPΙRIT ......

Μπλουζα