finasteride για τριχοπτωση και υπερτροφια προστατη!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mindtrapper

Member
Απ: finasteride για τριχοπτωση και υπερτροφια προστατη!!

Άκης είπε:
Φοβάμαι τους γιατρούς που εξετάζουν με το δάχτυλο, εκτός από το να έχουν τπτ δάχτυλα χοντρά "μπετατζή", να μην αποφασίσουν πάνω στην εξέταση να βάλουν και 2ο για καλύτερη εξέταση...

Δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο. Πάντα με τον δείκτη γίνεται η εξέταση.

Αν τώρα πας στο γιατρό και τον δεις 2 μέτρα, 130 κιλά και με δάχτυλα οικοδομή τότε του λες ευγενικά "θα ξαναπεράσω, ευχαριστώ" και πας σε γυναίκα ουρολόγο :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

mindtrapper είπε:
Δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο. Πάντα με τον δείκτη γίνεται η εξέταση.
Ξέρω, για πλάκα το είπα :)

mindtrapper είπε:
και πας σε γυναίκα ουρολόγο :)
Φαντάζομαι να είναι όμορφη η ουρολόγος και να σου πει γδύσου να σε εξετάσω τον προστάτη με το δάχτυλο. :chinscratch

mindtrapper

Member

Άκης είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=1678.msg32425#msg32425 date=1272110975]
και πας σε γυναίκα ουρολόγο :)
Φαντάζομαι να είναι όμορφη η ουρολόγος και να σου πει γδύσου να σε εξετάσω τον προστάτη με το δάχτυλο. :chinscratch
[/quote]

Ναι, και μετά να σου πει "έχεις τον καλύτερο προστάτη που έχω ψηλαφίσει ποτέ, παντρέψου με".

American bar το κάναμε. :)

max_os

New Member

Ψιλο-'ασχετο με το πόστ αλλά μια φίλη δερματολογος μου είπε πως από Ιούνιο ή Ιούλιο θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το Προπέσια 1μγ. Η ακριβής δόση του 1μγ είναι ποιο ασφαλής για τις παρενέργειες από το να κόβουμε στο προσκάρ στα 4 ή στα 5.
Εχει να πέσει συνταγογράφηση που θα πάει σύννεφο.

dim74

Member

η δοση του ενος μγ ειναι καθαρα για την τριχοπτωση...οποτε θα ειναι εκτος λιστας οπως ολα τα προιοντα τριχοπτωσης(βλεπε regaine)!οποτε αν θες να το παρεις το πληρωνεις κανονικα!υπολογισε για ενα μηνα κανα 50ρικο!οποτε δεν λεει...

ANAR

Well-Known Member

dim74 είπε:
η δοση του ενος μγ ειναι καθαρα για την τριχοπτωση...οποτε θα ειναι εκτος λιστας οπως ολα τα προιοντα τριχοπτωσης(βλεπε regaine)!οποτε αν θες να το παρεις το πληρωνεις κανονικα!υπολογισε για ενα μηνα κανα 50ρικο!οποτε δεν λεει...

Πολυ ακριβα 50Ε το μηνα οποτε θα πέφτει παλι κοψιμο

GK

New Member

Πάντως παιδιά λίγο άσχετο με την τριχόπτωση (ή μήπως όχι και κατά κάποιο τρόπο είναι αλληλένδετα??) όσοι καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών θα συνειστούσα επιγόντως να τις μειώσετε, δυστυχώς και εγώ κατανάλωνα πολλά χρόνια κοντά στα 1lt την ημέρα, όπως και ο Θείος μου (πλευρά της μητέρας μου), έτρωγε πάρα πολλά τυριά και γιαούρτια και του βρήκαν καλοήθεια (ευτυχώς) στον προστάτη, ο Παππούς μου (πλευρά του πατέρα μου) ο οποίος έπινε γάλα ποσότητα κατσαρόλας δυστυχώς είχε κακοήθεια στον προστάτη και τον χάσαμε πριν από 20 χρόνια.
Περιστασιακά είχα διαβάσει στο Υγεία στα ΝΕΑ ότι έχουν αυτή την τάση τα γαλακτοκομικά, τώρα ισχύει δεν ισχύει δεν ξέρω, αλλά έχω παραδείγματα στην οικογένεια μου..
Οπότε να προσέχετε.
Πάντως γενικά το γάλα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το πίνουμε μετά από μία ηλικία, θα ακουστεί αστείο αλλά μου έκανε εντύπωση που τα ζώα σταματούσαν να καταναλώνουν μετά από κάποιους μήνες ενώ εμείς συνεχίζουμε ακράδαντα...

mindtrapper

Member

GK είπε:
Πάντως παιδιά λίγο άσχετο με την τριχόπτωση (ή μήπως όχι και κατά κάποιο τρόπο είναι αλληλένδετα??) όσοι καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών θα συνειστούσα επιγόντως να τις μειώσετε, δυστυχώς και εγώ κατανάλωνα πολλά χρόνια κοντά στα 1lt την ημέρα, όπως και ο Θείος μου (πλευρά της μητέρας μου), έτρωγε πάρα πολλά τυριά και γιαούρτια και του βρήκαν καλοήθεια (ευτυχώς) στον προστάτη, ο Παππούς μου (πλευρά του πατέρα μου) ο οποίος έπινε γάλα ποσότητα κατσαρόλας δυστυχώς είχε κακοήθεια στον προστάτη και τον χάσαμε πριν από 20 χρόνια.
Περιστασιακά είχα διαβάσει στο Υγεία στα ΝΕΑ ότι έχουν αυτή την τάση τα γαλακτοκομικά, τώρα ισχύει δεν ισχύει δεν ξέρω, αλλά έχω παραδείγματα στην οικογένεια μου..
Οπότε να προσέχετε.
Πάντως γενικά το γάλα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το πίνουμε μετά από μία ηλικία, θα ακουστεί αστείο αλλά μου έκανε εντύπωση που τα ζώα σταματούσαν να καταναλώνουν μετά από κάποιους μήνες ενώ εμείς συνεχίζουμε ακράδαντα...

Το πίνουμε για να πάρουμε ασβέστιο. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να είναι παράγοντας κινδύνου για καρκίνο του προστάτη.

Επειδή έχει πολύ ασβέστιο χαμηλώνει τα επίπεδα μιας μορφής της βιταμίνης D στον οργανισμό (1,25 διυδροξυβιταμίνη D3) η οποία γενικά τα σπάει (ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου, των οστών και των νεφρών και βοηθά την υγεία του σκελετού με το να ρυθμίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου. Επίσης προλαβαίνει και θεραπεύει ασθένειες όπως η οστεοπόρωση, ο καρκίνος, η ψωρίαση, η σκλήρυνση κατά πλάκας και η αρθρίτιδα). Το γάλα βέβαια περιέχει και βιταμίνη D αλλά μάλλον όχι αρκετή.

Υπάρχει και η θεωρία ότι επειδή τιγκάρουν τις αγελάδες με συνθετική αυξητική ορμόνη (rBGH), αυξάνεται η παραγωγή ενός παράγοντα, γνωστού ως ΙGF-1 (Ιnsulin like Growth Factor). Υπάρχει σχέση μεταξύ των επιπέδων του ΙGF-1 στον ανθρώπινο οργανισμό και του καρκίνου του προστάτη και του μαστού.

γυρισα απο το δερματολογο μου και μου ειπε ενα νεο σχετικα με ενα φαρμακο που θα κυκλοφορησει απο τον Οκτωβριο!!μου ειπε για ενα φαρμακο που θα περιεχει φιναστεριδη και θα ειναι κατα 50% πιο ισχυρο απο το propecia και θα εχει λιγοτερες παρενεργειες αφου δεν θα επηρεαζει τον προστατη και θα δρα αποκλειστικα στο κεφαλι...!!ξερει κανεις τιποτα για αυτο??

ANAR

Well-Known Member

haircloningnow είπε:
γυρισα απο το δερματολογο μου και μου ειπε ενα νεο σχετικα με ενα φαρμακο που θα κυκλοφορησει απο τον Οκτωβριο!!μου ειπε για ενα φαρμακο που θα περιεχει φιναστεριδη και θα ειναι κατα 50% πιο ισχυρο απο το propecia και θα εχει λιγοτερες παρενεργειες αφου δεν θα επηρεαζει τον προστατη και θα δρα αποκλειστικα στο κεφαλι...!!ξερει κανεις τιποτα για αυτο??

Εαν υπαρξει τέτοιο φαρμακο ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ

mindtrapper

Member

ANAR είπε:
[quote author=haircloningnow link=topic=1678.msg33420#msg33420 date=1273835641]

[/quote]

Όντως αν βγει κάτι τέτοιο θα είμαστε κυριλέ.

Είμαι επιφυλακτικός όμως επειδή:

1. Εκείνη την εποχή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα το Propecia (1mg) και ίσως ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και εννοούσε λιγότερες παρενέργειες σε σχέση με Proscar (5mg). Δεν εξηγεί αυτό βέβαια γιατί λέει ότι θα δρα μόνο στο κεφάλι.

2. Πως ακριβώς θα δρα μόνο στο κεφάλι αν είναι σε μορφή χαπιού;

Ίσως εννοεί λοσιόν η οποία θα έχει μικρότερη απορρόφηση στην κυκλοφορία από το χάπι, άρα και λιγότερες παρενέργειες. Αλλά +50% αποτελεσματικότητα; Που είναι οι έρευνες; Τέλος, η φιναστερίδη είναι φιναστερίδη δεν νομίζω να βρήκαν μαγικό τρόπο να της αλλάξουν τη λειτουργία (πέρα από τροπική χρήση).

Να δούμε, εύχομαι να βγει κάτι καλό όντως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

haircloningnow είπε:

Ισως εσυ θα επρεπε να τον ρωτησεις περισσοτερα πραγματακια για αυτο.....κ να μας ελεγες...

mindtrapper είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1678.msg33422#msg33422 date=1273835766]
[quote author=haircloningnow link=topic=1678.msg33420#msg33420 date=1273835641]

[/quote]

Όντως αν βγει κάτι τέτοιο θα είμαστε κυριλέ.

Είμαι επιφυλακτικός όμως επειδή:

1. Εκείνη την εποχή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα το Propecia (1mg) και ίσως ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και εννοούσε λιγότερες παρενέργειες σε σχέση με Proscar (5mg). Δεν εξηγεί αυτό βέβαια γιατί λέει ότι θα δρα μόνο στο κεφάλι.

2. Πως ακριβώς θα δρα μόνο στο κεφάλι αν είναι σε μορφή χαπιού;

Ίσως εννοεί λοσιόν η οποία θα έχει μικρότερη απορρόφηση στην κυκλοφορία από το χάπι, άρα και λιγότερες παρενέργειες. Αλλά +50% αποτελεσματικότητα; Που είναι οι έρευνες; Τέλος, η φιναστερίδη είναι φιναστερίδη δεν νομίζω να βρήκαν μαγικό τρόπο να της αλλάξουν τη λειτουργία (πέρα από τροπική χρήση).

Να δούμε, εύχομαι να βγει κάτι καλό όντως.
[/quote]

πως το ξερεις για το Propecia?το διαβασες καπου?

Δεν εννοούσε το propecia γιατί πολύ απλά όταν μου το είπε εκεί πήγε και εμένα ο νους μου και είπε όχι αυτό!!έχει πάρει έγκριση από το FDA και το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει στην Αμερικη.!!θα ρωτήσω εννοείται την επόμενη φορα που θα πάω λεπτομέρειες !!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα