Απ: finasteride για τριχοπτωση και υπερτροφια προστατη!!
δεν έκανα την συγκεκριμένη, θα κάνω όμως τώρα που ξαναπέρνω φίνα. Και μεταξύ μας φίλε μου, επειδή διαβάζω οτι φοβάσει την φίνα, πίστεψε με, είναι η μόνη λύση το "μπουρλότο" να γίνει ξανά αναδασωτέα περιοχή. Σε φωτό που έχω βάλει σε άλλο μου post, έπαιρνα μινόξ 1 χρόνο χωρίς φίνα και έγινε ζημιά. Είμαι σε θεραπεία τώρα με φίνα 1/4 αυστηρά 7 μήνες και μινόξ πρωί βράδυ, μισό μήνα πριν πρόσθεσα και fungoral shampoo, τίποτα άλλο, νομίζω το shedding σταμάτησε πλέον και βλέπω αξιόλογες διαφορές, θα ποστάρω εν καιρώ φωτό.
Η στρατηγική μου είναι να μην βάλω ακόμη οτι υπάρχει πάνω μου γιατί πιστεύω το κεφάλι σιγά σιγά συνηθίζει. Με big 2 σκέτο παλιά είχα θειικά αποτελέσματα. Με μινόξ μόνο απλά επιβραδυνόμενη τριχόπτωση (τριχόπτωση όμως!!!). Τώρα είμαι σε big 3 και αν και με αργό ρυθμό, βλέπω πρόοδο. Στο μέλλον όταν θα δω πως το big 3 δεν είναι αρκετό, θα προσθέτω σιγά σιγά και άλλα προϊόντα για να σοκάρω το κεφάλι (revivogen κτλ κτλ).
Αν σε 10 χρόνια πες δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα ότι και να βάλω, θα το πάρω απόφαση να πάω Hasson για μια καλή μεταμόσχευση. Μπορούσα να το κάνω και τώρα αλλά δεν το έκανα, έδωσα πρόσφατα τα χρήματα και πήρα rx8. Σε 5 χρόνια θα τα έχω πάλι θα κοιτάξω να δώσω μια πιο οριστική λύση στο κεφάλι μου, οχι επειδή το θέλω, αλλά επειδή αποτι διαβάζω οι θεραπείες μας δεν θα λειτουργούν όπως πρώτα.
GK είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=1678.msg32364#msg32364 date=1272031251]
εμένα η φιναστερίδη σε 1/4 χ 3 χρόνια και 1/3 χ 1μιση χρόνο οδήγησε σε σμύκρινση του προστάτη. Όταν την έκοψα εντελώς, μετά απο 2 μήνες ο προστάτης προσπάθησε να μεγαλώσει στο φυσιολογικό του παρουσίασα έντονα συμπτώματα προστατίτιδας που διήρκησαν 1 χρόνο (μέγιστη ένταση φαινομένων 3-4 μήνες). Δεν είναι αποδεδειγμένο το παραπάνω με εξετάσεις, αλλά με προσωπικά συμπτώματα, κοινή λογική και θεωρεία απο κορυφαίο καθηγητή ουρολογίας.
Έπερνες που έπερνες την φίνα, εξετάσεις πρίν και εξετάσεις κατά την διάρκεια δεν έκανες ? Τουλάχιστον κάθε τρίμηνο δεν πρέπει να κάνεις, κάνω, κάνουμε ?
Η υπερτροφία ή σμύκρινση του προστάτη με τις εξετάσεις γίνεται με PSI ή χρειάζεται "δάχτυλο" ?
Family Guy - Prostate Exam 
[/quote]