F.A.Q Revivogen

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην παραγγειλεις απο εκει
και αλλοι τοσοι λογοι για να παραγγειλεις κατευθειαν απο την εταιρια

αν τοσο πολυ θελει καποιος να πληρωνει η του περισσευουν ας τους προτιμησει εδω στην ελλαδα

οπως παντα choice is and always will be yours

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PapaNick

New Member

Δεν έχεις άδικο ειδικά σε μια εποχή που μέσω internet βρίσκεις τα πάντα.... Θα κάνω προσπάθεια directly από την εταιρία... για να εξοικονομίσω... φράγκα... 8)

Teri

New Member

Έιχα καιρό να γράψω, και σας χαιρετώ ξανά. :)

Μετά απο περίπου 1,5 χρόνο χρήσης Revivogen Scalp Therapy αλλά και με το σαμπουάν του ανελλιπώς, έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια ειλικρινά. Το πόσο με βοήθησε αυτό το προιόν να "γεμίσει" πάλι το μαλλί μου αλλά και η ψυχολογία μου δεν μπορώ να το περιγράψω..

Πλέον είμαι σε μία σταθερή πολύ καλή κατάσταση, -θα ποστάρω πάλι φωτογραφίες οσονούπω για του λόγου το αληθές- και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να σταματήσω την χρήση του μέχρι να βγει κάτι καλύτερο. Το συνδυάζω εδώ και 6-7 μήνες περίπου και με το Spectral ( έχω κόψει την μινόξ, 5 χρόνια ήταν πολλά πλέον) και συνεργάζονται πολύ καλά.

Για όσους έχουν σκοπό να ξεκινήσουν με Revivo, ή ήδη έχουν ξεκινήσει συνιστω ΥΠΟΜΟΝΗ, μόνο αυτό. Η επιβράβευση της συχνής και ευλαβικής χρήσης έρχεται αργότερα..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Λευτέρης είπε:

Μετά απο περίπου 1,5 χρόνο χρήσης Revivogen Scalp Therapy αλλά και με το σαμπουάν του ανελλιπώς, έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια ειλικρινά. Το πόσο με βοήθησε αυτό το προιόν να "γεμίσει" πάλι το μαλλί μου αλλά και η ψυχολογία μου δεν μπορώ να το περιγράψω..

Πλέον είμαι σε μία σταθερή πολύ καλή κατάσταση, -θα ποστάρω πάλι φωτογραφίες οσονούπω για του λόγου το αληθές- και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να σταματήσω την χρήση του μέχρι να βγει κάτι καλύτερο. Το συνδυάζω εδώ και 6-7 μήνες περίπου και με το Spectral ( έχω κόψει την μινόξ, 5 χρόνια ήταν πολλά πλέον) και συνεργάζονται πολύ καλά.

Για όσους έχουν σκοπό να ξεκινήσουν με Revivo, ή ήδη έχουν ξεκινήσει συνιστω ΥΠΟΜΟΝΗ, μόνο αυτό. Η επιβράβευση της συχνής και ευλαβικής χρήσης έρχεται αργότερα..

welcome back Λευτέρη!!! :)

spi

Well-Known Member

Παιδια απο την εμπειρια σας τι προτιματε homemade σπιρο η Revivogen?

show_palmettos

New Member

μη συγκρινουμε ανοιμοια πραγματα...το ρεβι ειναι μειωση της dht
η σπιρο ειναι για να μπλοκαρει τον υποδοχεα της! αλλη κατηγορια το ενα αλλη το αλλο!

spi

Well-Known Member

αααα αρα οντως η σπιρο ειναι καλυτερη απο την Revivogen και μαλιστα πιο φθηνη..γιατι λοιπον να προτιμησω revivo?μου δινει regrowth μηπως?γιατι απ' οτι ξερω κανενα απο τα 2 δεν εχει shides

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
αααα αρα οντως η σπιρο ειναι καλυτερη απο την Revivogen και μαλιστα πιο φθηνη..γιατι λοιπον να προτιμησω revivo?μου δινει regrowth μηπως?γιατι απ' οτι ξερω κανενα απο τα 2 δεν εχει shides
σε σπανιες περιπτωσεις η spiro μπορει να δημιουργησει shides,regrowth δεν προκειτε να δεις με κανενα απο αυτα τα δυο,εγω προσοπικα χρησιμοποιω spiro σχεδον 18 μηνες τωρα και ειδα regrowth μονο οταν ξεκινησα την μινοξιδιλη

spi

Well-Known Member

Νομιζω πως μπορεις να δεις αν οι θυλακες ειναι ζωντανοι και δημιουργουν νεα τριχα αλλα εννοειται πως θα ειναι μηδαμινα τα αποτελεσματα σε σχεση με μινοξ.Απ οτι εχω δει στο forum μονο ενα παλικαρι ειχε παρενεργειες κι αυτο γιατι ειχε ενα προβλημα απο μικρος.Τι παρενεργειες μπορει να δωσει η τοπικη σπιρο???δε βρηκα κατι αλλο εγω.Και μια ερωτηση που πρεπει να εκανα και σε αλλο topic αν βαζω σπιρο για 2-3 μηνες και μετα αρχισω μινοξ θα εχω τα Sides με την τριχοπτωση?αφου αναστελω την dht...

ANAR

Well-Known Member

Λευτέρης είπε:

Γεια σου Λευτερη
Eπιτελους ακούσαμε και καποιον που είδε αποτελεσμα με το revivogen.Iσως δινει αποτελεσμα μετα τον 1 χρονο χρίσης και παλι οχι σε ολους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Λευτέρης είπε:

που'σαι ρε παλικάρι;!

άντε-καλή συνέχεια και κοτσίδα φέτος στην παραλία!!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σου Λευτέρη μας ελειψες ρε
χαιρομαι για τα καλα σου νεα
και ελπιζω να τα πας ακομη καλυτερα

alexXXX

Active Member

μαλλον θα εχει αποτελεσμα μονο σε οσους δουλευουν στην εταιρια που το βγαζει :D :D :D :D :D :D :D :D :Dασε μας ρε φιλε πες τα σε κανεναν αλλο εδς μεσα εισαι ο μονος που ειδε αποτελεσμα. τυχαιο ?δεν νομιζω

Teri

New Member

alexXXX είπε:
μαλλον θα εχει αποτελεσμα μονο σε οσους δουλευουν στην εταιρια που το βγαζει :D :D :D :D :D :D :D :D :Dασε μας ρε φιλε πες τα σε κανεναν αλλο εδς μεσα εισαι ο μονος που ειδε αποτελεσμα. τυχαιο ?δεν νομιζω

Ελειψα πολύ φαίνεται αλλά βλέπω ότι βγήκαν καινούργια "φρούτα".. :p

zoltan

New Member

Λευτερη να σε ρωτησω κατι..λουζεσαι με το σαμπουαν του revivogen??αν ναι,και χρησιμοποιεις rogaine,τοτε δεν επιρεαζεται καθολου??μετα απο ποση ωρα απο το μπανιο χρησιμοποιεις rogaine??..σε ευχαριστω :)

Teri

New Member

zoltan είπε:
Λευτερη να σε ρωτησω κατι..λουζεσαι με το σαμπουαν του revivogen??αν ναι,και χρησιμοποιεις rogaine,τοτε δεν επιρεαζεται καθολου??μετα απο ποση ωρα απο το μπανιο χρησιμοποιεις rogaine??..σε ευχαριστω :)

Ναι, το σαμπουάν του Revivo το χρησιμοποιώ καθημερινά. Spectral βάζω 1 φορά ημερησίως το απογευματάκι. Revivo σαμπουάν βάζω το πρωί και το βράδυ μετά το γυμναστήριο. Οπότε απο το απογευματινό Spectral μέχρι το βραδυνό λούσιμο μεσολαβούν τουλάχιστον 3 ώρες και είμαι οκ. Γενικά πάντως αν κρατάς μεταξύ μινόξ και Revivo (σαμπουάν) μία απόσταση 2 ώρών είσαι μια χαρά.

zoltan

New Member

Σε ευχαριστω Λευτερη...απλως ανησηχω μηπως και χανω τα''θετικα''της μινοξιδιλης με χρηση του συγκεκριμενου σαμπουαν..απο οτι διαβασα προτυνεις χρηση μια φορας της μινοξιδιλης την ημερα και δυο απο revivogen..εγω εχω κανα 1.5-2 μηνες χρηση αυτης της θεραπειας αλλα χρησιμοποιω δυο φορες μινοξιδιλη..λες οτι με μια φορα ειναι το ιδιο??Η να περιμενω και αλλο και μετα να το γυρισω σε μια φορα τη μερα???σε ευχαριστω και παλι.. ;D

Teri

New Member

1,5 χρόνο που κάνω όλα αυτά τα πράγματα πάντα 1 φορά ημερισίως βάζω μινόξ. Ακόμα και όταν ξεκίνησα την όλη θεραπεία τότε που στο κεφάλι μου πραγματικά είχε χτυπήσει "συναγερμός" ολικής απωλειας μαλλιών , πάλι με μία φορά ξεκίνησα. Οπότε άφοβα, 1 φορά υπέραρκεί.

zoltan

New Member

παιδια θα ηθελα τη αποψη σας..παιρνω revivogen εδω και περιπου 4 μηνες και κατι..μπορω να πω οτ με περιορισε αρκετα τη τριχοπτωση αλλα το τελευταιο καιρο με το που βαζω βλεπω αρκετες τριχεσ στο χερι μου που παλια ηταν πολυ λιγοτερες..το παρατηρω μονο με τ revivogen..ουτε με το tricomin ουτε με το regaine...τι μπορει να φταιει??σας ευχαριστω και παλι...

Μπλουζα