F.A.Q Revivogen

Briner

Active Member
RE: F.A.Q Revivogen

Ενδέχεται κάποια συστατικά να είναι ευαίσθητα στο φως και να χάνουν με τον καιρό σε απόδοση. Γι' αυτό, καλό είναι νομίζω να μπαίνει σε σκουρόχρωμα μπουκάλια, ή έστω σε κάθε περίπτωση να μην είναι εκτεθειμένο στο φως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
RE: F.A.Q Revivogen

Μια ζωη στην 'ακριβεια' το revivogen.
Πολυ ακριβα την κοστολογουν την πατεντα τους...
:(
 

cool11

Well-Known Member
RE: F.A.Q Revivogen

Ειχα αγοράσει πριν λιγα χρονια, ενα μπουκαλακι με αποσταγμα πρασινου τσαγιου, και μαλιστα πολυ ακριβα, γυρω στο 30€.
Το ειχα παρει για να το προσθετω σε regain λοσιον, αλλα τελικα εκανα μεταβαση σε regain foam, οποτε μου εμεινε το αποσταγμα.
Κανω ομως και χρηση revivogen, που ειναι σε υγρη μορφη.
Μπορω να προσθεσω σε καποια αναλογια που θα μου πειτε, απο το αποσταγμα πρασινου τσαγιου;
Θα βοηθουσε στην τριχοπτωση; Αλληλεπιδραση με revivo?
Ή κατευθειαν σκετο αποσταγμα πανω στο κεφαλι;
Ειναι κριμα να παει χαμενο, ειδικα αν μπορει να βοηθησει με καποιο τροπο στην τριχοπτωση!
 

Briner

Active Member
RE: F.A.Q Revivogen

Η λογική λέει, πως αν κάνεις ανάμειξη, θα μειώσεις την ποσοστιαία συμμετοχή του κάθε συστατικού κι επομένως την όποια δράση του (πέραν της όποιας αλληλεπίδρασης των συστατικών που μπορεί να είναι και αρνητική).

Κατά τ' άλλα το Revivogen είναι σχετικά ακριβό, αλλά την τριχόπτωση την παλεύει πολύ ικανοποιητικά.
 

cool11

Well-Known Member
RE: F.A.Q Revivogen

Μαλλον πρεπει να ανοιξω νεο θεμα, να μου πειτε προτασεις τι να κανω το αποσταγμα, σε σχεση με τριχοπτωση, αλλιως η μονη επιλογη θα ειναι να το πεταξω μαλλον κι ειναι κριμα...
 

Briner

Active Member
RE: F.A.Q Revivogen

2 με 3 ώρες. Όλη τη νύχτα, ακόμη καλύτερα.

Παρεμπιπτόντως, η Revivogen άλλαξε μεταπωλητή και πλέον δεν δέχεται (ξανά) παραγγελίες από Ελλάδα. Την τελευταία παραγγελία που έκανα, την ακύρωσαν και με παρέπεμψαν στον εδώ πιασοκώλη.
 

globalzero

New Member
F.A.Q Revivogen

Revivogen το μεσημέρι μετά απο λούσιμο με το αντίστοιχο σαμπουάν και πρωί βραδυ αφρός regaine. Αφήνω τουλάχιστον 4 ώρες διαφορά μεταξύ των 2 προϊόντων . Έχω κάνει μετάμοσχευση 2000 τριχοθυλακια πριν απο 2,5 μήνες. Νομίζω οτι ειναι καλά για κάποιον που ποτά δεν έκανε θεραπεία. Απλά για εφόρου ζωής αυτή η δουλειά δε γίνεται ρε παιδιά , βέβαια αν δω διαφορά αλλάζει η ιστορία :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

cool11

Well-Known Member
Αμα βγαλει καμια προσφορα το revivogen, ξερω γω φτηνοτερες τιμες ή περισσοτερα μπουκαλια στην ιδια τιμη, πειτε, μηπως και γινει καμια συμφερουσα αγορα, γιατι με τις τιμες που το εχουν ειναι απαγορευτικο.
 

leodary

New Member
Καλησπερα, ειμαι καινουργιος και γενικα εχω μπερδευτει με τις ονομασιες των προιοντων...
Το revivogen που αναφερεστε συχνα απο που το προμηθεύεστε; παιζει να ειναι αυτο
http://www.telemarketing.gr/gr/pros...s-mallion/revivogen-set-6mhnhs-agoghs-3x60ml/
?
Και τελος το botafex κανει την ιδια δουλεια με το regain?
ευχαριστω
 

Reve

Active Member
Λοιπόν αφήνω και εγώ το feedback μου. Ίσως βοηθήσω κάποιους. Έδωσα στο ρεβιβογκεν 2 ευκαιρίες στα 2,5 χρόνια που κάνω θεραπεία. Και στις 2 φορές συνέβη το ίδιο. Τους πρώτους μήνες shedding. Στην συνέχεια σιγά σιγά μείωνε την τριχόπτωση. Και μετά το 5μηνο έρχεται μία αδικαιολόγητη πτώση. Ξανά μανά τριχόπτωση απ την αρχή σαν να μην βάζω τίποτα. Από regrowth μηδέν, τουλάχιστον στους 6 μήνες που είμαι εγώ. Όταν λέμε (γράφουμε) μηδέν εννοώ ΜΗΔΕΝ. Ούτε τρίχα. Να χαρώ εγώ φωτογραφίες το site τους. Απίστευτη λαδίλα ενώ πρέπει να αφήνεις και 3 ώρες διαφορά από την μινοξιδίλη επειδή έχει zinc. Δηλαδή δεν βολεύει γενικά μες την μέρα. Μόνο βράδυ αλλά εκεί χάνεις την δεύτερη δόση μινοξ (σχετικό είναι πάντα αυτό). Η τιμή ήταν *αμα τα. Τώρα βέβαια την έριξαν 33/2μηνο. Αν μείωνε την τριχόπτωση ίσως και σπαταλούσα τα 17/μήνα. Απογοητεύτηκα πλήρως από το ρεβιβογκεν. Το σαμπουάν τους καλό γενικά, μυρίζει και ωραία αλλά αν λούζεσαι 1 φορά την μέρα ούτε 2 εβδομάδες θα πάει όχι 2 μήνες που λανσάρουν αυτοί, εκτός αν βάζεις με το σταγονόμετρο. Έχω ένα μπουκαλάκι τελευταίο. Μετά τέλος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Reve ευχαριστουμε για το feedback.
Κι εγω ειμαι περιστασιακος χρηστης revivogen, και κυριος ανασταλτικος παραγοντας ειναι το πανακριβο κοστος τους.
Και με την αποτελεσματικοτητα του ομως, δεν εχω καταληξει.
Με τι να το συγκρινω; Με αλλα; Με το να μην βαζω τιποτε;
Υποτιθεται μπλοκαρει την dht. Αυτο δεν σημαινει οτι σε βαθος χρονου θα κρατουσε καποιος τα μαλλακια του;

Αλλα κι εσυ διαπιστωνεις, δινει κατι, μετα το παιρνει πισω(το χανεις). Ετσι ομως, δεν υπαρχει καν συντηρηση.

Αν το πει καποιος 'φιδελαιο' θα πεσουν να τον φανε;

Δεν ξερω, πολυ με εχει μπερδεψει αυτο το σκευασμα.
Ισως αν το εδιναν και φτηνοτερα, να του δινα ευκαιρια, αλλα και παλι να βαζω για να λεω οτι βαζω, δεν λεει.
Το θεμα ειναι να επιβραδυνουμε πολυ την τριχοπτωση, οχι να νομιζουμε οτι κατι κανουμε και να μεινουμε με το κρανιο στο τελος!!!
 

Reve

Active Member
Ακριβώς όπως τα έγραψες cool. Αν είναι να έχω μέτρια αποτελέσματα και ένα τέρμα λαδερό κεφάλι θα προτιμήσω καλύτερα να χρησιμοποιώ δαφνέλαιο. Αν και τελικά ίσως τα αποτελέσματα του δαφνέλαιου να είναι καλύτερα του ρεβιβογκέν. Πιο πολύ απογοητεύτηκα γιατί του έδωσα και δεύτερη ευκαιρία. Σε μένα δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως υπόσχεται και αυτό είναι αρκετό για να θεωρήσω ότι με πουλάν παπά. Μα καλά θα μου πεις δεν το ήξερες τι περίμενες να γίνει Γιοκαρίνης? Όχι θα απαντήσω. Θα περίμενα σημαντική μείωση της τριχόπτωσης και έστω ένα μικρό regrowth. Δεν τα είδα άρα το σταματάω. Επίσης καλό είναι να βγει από τα αναφερόμενα-προτεινόμενα προϊόντα που υπάρχει στο site (στον οδηγό για αρχαρίους) ή να προστεθούν και τα shen min , foli κτλπ. Αλλιώς είναι άδικο οι νέοι χρήστες να χάνουν χρόνο και χρήμα χωρίς να γνωρίζουν τις εναλλακτικές.
 

cool11

Well-Known Member
Μια απο τα ιδια. Δινω βαση σε δαφνελαιο. Ελπιζω να αποδωσει. Κι αλλο να δινω 2 ευρω το μπουκαλι και να μην με νοιαζει ποσα ml θα βαλω στο κεφαλι και ποτε θα τελειωσει, κι αλλο να δινω ενα 30ευρω για ενα λαδιαρικο revivogen που ειναι αβεβαιο αν και τι δινει.
 

dionisis19

Member
καλησπερα σας ειμαι 19 χρονων εχω τριχοπτωση και πολυ αδυναμα μαλλια με λεπτη τριχα η λεπτη τριχα εχει ξεκινησει απο τα 17-18 η αραιωση ομως που συνηδειτοποιησα στους κροταφους εχει γινει εδω και παρα πολλα απο τα 14 διοτι στα 13 ειχα μαλλια σε αυτα σημεια το καταλαβα πολυ αργα πηγα σε δερματολογο τωρα στα 19 λογω τις αλλαγης που ειχα στην υφη και μου ειπε πως εχω ανδρογενετικου τυπου αλωπεκεια οτι δεν μπορω να κανω κατι γιατι ειναι κληρονομικο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω το regain και ενα σαμπουαν hairgen shampoo το σαμπουαν το πηρα το βαζω 4 μηνες και δεν βλεπω καμια διαφορα το reagain φοβηθηκα να το παρω για ολα αυτα που διαβασα στο ιντερνετ............και τωρα δεν ξερω τι να κανω οι κροταφοι ασχημαινουν πολυ το προσωπο μου θελω να κανω εμφυτευση αλλα φοβαμαι το αποτελεσμα και δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω......δερματολογο η κλινικες..........και ειναι και δυσκολο οικονομικα.............και απο θεραπεια δεν ξερω τι να βαλω διαβασα για το revivogen που ειναι φυτικο και δεν εχει καμια παρενεργεια και λεω να το ξεκινισω θα ηθελα την γνωμη σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι παραπανω
 

cool11

Well-Known Member
Ηταν που ηταν παντα ακριβο το revivogen,
τωρα με την κριση στην Ελλαδα φανταζει απλησιαστο...
 
Τελικά που έχουμε καταλήξει για το Revinogen ?

Έχει αποτελέσματα ?

Χρησιμοποιείς μόνο το scalp therapy , μόνο shampoo , και τα δύο μαζί ?

Mε μινόξ είναι οκ?
 
Μπλουζα