F.A.Q Revivogen

Teri

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

kipseli7 είπε:
Παλι καλα που απαντησες νωρις Σπυρο.Διοτι ετσι οπως το καταλαβα πηγα να καραφλιασω τελειως σε 1 λεπτο!αχαχαχ :D Οκ οποτε συνεχιζω δυναμικα :p

Δυναμικά να συνεχίσεις, είναι power το προιόν με έσωσε στην κυριολεξία.

Παρεμπιπτόντως σε λίγες μέρες θα ανοίξω και την καινούργια παρτίδα που μου ήρθε, παρασκευής 10/2009. Φρέσκο φρέσκο πράγμα και σε νέο μπουκαλάκι. Δεν βλέπω την ώρα να δω πως είναι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kipseli7

Member

Εγω ειδα το δικο μου ειναι 07/09 ξενερωσα :p Τι διαφορα εχει το καινουριο;Μονο εμφανισιακα η προσθεσαν και τιποτα αλλο μεσα;

dim74

Member

αν ηταν να εχουν αλλαξει κατι στα συστατικα θα το εγραφαν στο σαιτ τους!λετε να το εκαναν καλυτερο και να το κραταγαν κρυφο?απλα το μπουκαλακι θα εχει αλλαξει και απο τοι βλεπω μονο στο σαμπουαν και στο κοντισιονερ...η λοσιον ιδιο μπουκαλακι δειχνει...

Martini

New Member

Δεν πιστευω οτι εχει αλλαξει κατι στην φορμουλα του Revivogen αλλιως θα υπηρχε και η αναλογη ενημερωση στο site τους ..

kipseli7

Member

Καπου διαβασα οτι δεν κανει να βαζεις σε ολο το κεφαλι το revivogen αλλα μονο στα σημεια που υπαρχει η αραιωση.Εγω που οκ εχω στους κροταφους καραφλα (δεν εχει τριχες!!!! ) αλλα εχω και γενικη αραιωση σε ολο το κεφαλι τι πρεπει να κανω;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν υπάρχει σχετική έρευνα/μελέτη-τα συστατικά δρουν στον θύλακα,αναστέλοντας την dht τοπικά
το ορατό αποτέλεσμα (πύκνωση) βέβαια δίνει αυτή την εντύπωση ;D

Teri

New Member

Nαι όντως, το Revivo έχει αυτό το πλεονέκτημα. Να σου αναστέλει την DHT και ταυτόχρονα να σου προσφέρει πύκνωση μαλλιού απο τον πρώτο μήνα κιόλας. Εδικά αυτό το contisioner είναι θαύμα..

denis2712

Member

ευχαριστω για την πληροφορια.επειδη εγω δεν εχω αραιωση απλα τα μαλλια μου εχουν αρχισει να χανουν σε διαμετρο,νομιζω οτι το προιον ειναι ιδανικο.ερχεται σπιτι η στο τοχυδρομιο?(sorry αλλα ειμαι τελειως αμπαλος απο αγορεσ μεσω internet!)

Teri

New Member

denis2712 είπε:
ευχαριστω για την πληροφορια.επειδη εγω δεν εχω αραιωση απλα τα μαλλια μου εχουν αρχισει να χανουν σε διαμετρο,νομιζω οτι το προιον ειναι ιδανικο.ερχεται σπιτι η στο τοχυδρομιο?(sorry αλλα ειμαι τελειως αμπαλος απο αγορεσ μεσω internet!)

Aπο Revivogen.com μου έρχεται στην courier μέσα σε 3 μέρες και πηγαίνω και το παραλαμβάνω.
Απο κάποιο άλλο site μου τα έστελναν σπίτι αλλά έκανε 1 εβδομάδα.

Teri

New Member

dim74 είπε:
αν ηταν να εχουν αλλαξει κατι στα συστατικα θα το εγραφαν στο σαιτ τους!λετε να το εκαναν καλυτερο και να το κραταγαν κρυφο?απλα το μπουκαλακι θα εχει αλλαξει και απο τοι βλεπω μονο στο σαμπουαν και στο κοντισιονερ...η λοσιον ιδιο μπουκαλακι δειχνει...

Πάνω σε αυτό, η λοσιόν 10/2009 είναι διαφορετική με την λοσιόν που βάζω που είναι 7/2009.

Συγκεκριμένα και η νέα έχει πλέον το σχήμα του σαμπουάν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billviper

New Member
Συνδυασμός revivogen & regain και shedding

Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που με απασχολούν :
Έχω ξεκινήσει θεραπεία εδώ και ένα μήνα περίπου και θα ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνιση αν κάποιος μπορεί να απαντήσει. Έχω αρχίσει να έχω shedding την τελευταία εβδομάδα. Ξεκίνησα Regain 5% πρώτα και μετά μια εβδομάδα revivogen. Shedding θα έχω και από τα 2 προϊόντα στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται για το καθένα ή τώρα υπάρχει λόγω των συνδυασμού και των 2. Δηλαδή το χρονικό διάστημα θα είναι συνεχόμενο και τέλος ή θα επανεμφανιστεί. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος το συνδυασμό και των 2 ας μου απαντήσει.
Και κάτι άλλο , όσον αφορά την χρήση regain και revivogen. Διάβασα στο forum ότι το revivo περιέχει ψευδάργυρο, ο οποίος μπλοκάρει την χρήση της minox, για αυτό και εγώ το revivo το χρησιμοποιώ βράδυ 2ml . το πρωί λούζομαι και βάζω minox 1ml και απόγευμα συμπληρώνω άλλο ένα ml minox για να είμαι στην συνιστώμενη δόση, και το βράδυ τοποθετώ απευθείας revivo χωρίς να ξαναλουστώ,(για να αποφύγω το λούσιμο 2 φορές) υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ; δηλ επηρεάζει η minox την δράση του revivo;
Ευχαριστώ πολύ.

ANAR

Well-Known Member

Λευτέρης είπε:
Nαι όντως, το Revivo έχει αυτό το πλεονέκτημα. Να σου αναστέλει την DHT και ταυτόχρονα να σου προσφέρει πύκνωση μαλλιού απο τον πρώτο μήνα κιόλας. Εδικά αυτό το contisioner είναι θαύμα..

Η πυκνωση ειναι πραγματικη η ειναι οφθαλμοαπατι;;

magic810

New Member

Παιδες εχουμε κανεναν που να χρησιμοποιει revivogen και minoxil και να εχει ορατα αποτελεσματα να μας τα παραθεσει?

BLuEArMy

Member

Εκανα την παραγγελεία στις 11/01 το βράδυ και 14/01 είναι σπίτι μου..! Έχω βάλει κιόλας και από ότι βλέπω δε λαδώνει σχεδόν καθόλου αν και έχω μακριά μαλλια. Μήπως όλα αυτά τα σχόλια περί λαδώματος ισχύει για τις παλαιότερες φουρνίες; Γιατί κατι πήρε το μάτι μου κάπου ότι από αυτά του 07/09 δε λαδώνουν τόσο! Αυτό είναι από 10/09..!

BLuEArMy

Member

Όχι αλλά σίγουρα δεν έχω λαδώσει σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ..! Το Kirkland με λαδώνει πολυ πολύ περισσότερο! Τώρα δε το πρόσεξα καν! Κάτι είπε και ο Λευτέρης που το χρησιμοποιεί καιρό ότι οι τελευταίες παραγωγές δε λαδώνουν! Πάντως εγώ περίμενα κάτι πολύ χειρότερο .. Όμως τώρα από ότι βλέπω μπορώ να το βάζω και να βγαίνω από σπίτι κάτι που δε περίμενα...!

dim74

Member

αυτο ειναι καλο για σενα...αλλα δυστυχως οχι για τους αλλους!δινει απιστευτη λιπαροτητα στα μαλλια,αν το βαλεις βραδυ και εισαι φρεσκολουσμενος το πρωι θα θες σιγουρα παλι!σε αντιθεση το crinagen μοιαζει νερακι μπροστα του!εγω παντως στους 6 μηνες απο το revivogen δεν ειδα κατι και συνεχιζω με το crinagen...παντως η λιπαροτητα του δεν υποφερεται και ενας λογος που το σταματησα ειναι αυτος!

Μπλουζα