Eurobasket 2022

Kostas97

Well-Known Member
Το μπάσκετ αποτελεί το εθνικό μας άθλημα και νομίζω του αξίζει ένα thread. Οι παλαιότεροι του φόρουμ μεγάλωσαν βλέποντας τα κατορθώματα του Γκάλη, εμείς βλέποντας τα καταρθώματα του Γιαννάρα Αντετοκούνμπο. Μάλλον άλλο τέτοιο αστέρι δε θα ξαναδούμε στην Εθνική... είμαστε πολυ τυχεροί που τον έχουμε!

Ακούω προγνωστικά!!!!

Προσωπικά βλέπω όσους αγώνες προλαβαίνω(όχι μόνο του ομίλου μας) και με τα μέχρι τωρα δεδομένα, θεωρώ έχουμε αρκετές πιθανότητες για μετάλλιο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas10

Active Member
Με τις διασταυρωσεις που θα έχουμε (Γερμανία στους 8 και Λιθουανία ή Ισπανία στους 4 αν όλα κυλήσουν λογικά) δεν υπάρχει δικαιολογία φέτος. Οτιδήποτε λιγότερο από μετάλλιο θα είναι αποτυχία.
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ένας από τους λόγους που η εθνική φέτος παρουσιάζεται τόσο θελκτική ΚΑΙ στο μάτι είναι ο παικταράς Dorsey. Το στεπ απ που έχει κάνει από τη στιγμή που άφησε τη Μακάμπι και υπέγραψε στον Ολυμπιακό είναι τρομακτικό. Το ακόμα πιο ακραίο με τον μαν είναι πως από την τελευταία εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό ( 17 Ιουνίου αν δε κάνω λάθος ) ως τώρα είναι ακόμα καλύτερος ! Το θέλει πολύ το ΝΒΑ και θα τον ανταμείψει. Τρομερό ball handling, γρήγορος με μεγάλα χέρια, decision making on point, και πολύ μεγάλος σουτέρ ο οποίος δείχνει σημάδια τύπου που θέλει να βάλει και πιο ''σλασερ'' στοιχεία στο παιχνίδι του. Έλειπε από την Ελλάδα ένα πολυβόλο σαν αυτόν για να εκμεταλλευτεί τους χώρους που προσφέρει ο Γιάννης. Όσο οι Σλούκας - Ντόρσει συνεχίσουν να σκοράρουν και ο Παπαγιάννης κρατάει αμυντικά όσο λείπει ο Γιάννης ( μπορεί να το κάνει ) η Ελλάδα θα μπορεί να κοιτάει και το χρυσό. Για τον Γιάννη δεν σχολιάζω κάτι δεν σταματιέται ο τύπος. Το να τον περιορίσεις σημαίνει 20 πόντους με 10 ριμπαουντ 4-5 ασσιστ και 2 μπλοκς με κοντά στο 50 % FG οπότε μάταιος κόπος να αναφερθώ στον τύπο.
Υ.Γ. Πολύ καλός προπονητής ο Ιτούδης. ( το ξέραμε βέβαια )
Υ.Γ. 2 Αν ο Βεζένκοφ είχε επιλέξει Ελλάδα την πεντάδα Σλουκα - Ντορσει - Παπανικολάου - Βεζενκοφ - Γιάννη δεν την κέρδιζε κανένας. Σβηστά θα το έπαιρνε.
 

Quarantine

Active Member
Το μοναδικό αδύναμο σημείο του Αντετοκούμπο νομίζω είναι τα τρίποντα,αν είχε και την ευστοχία του Στέφεν Κάρι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο με διαφορά.Εγω θέλω σίγουρα Σερβία στα μετάλλια με αυτήν την παικτουρα!!!
 

Stratos

Well-Known Member
Το μοναδικό αδύναμο σημείο του Αντετοκούμπο νομίζω είναι τα τρίποντα,αν είχε και την ευστοχία του Στέφεν Κάρι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο με διαφορά.Εγω θέλω σίγουρα Σερβία στα μετάλλια με αυτήν την παικτουρα!!!
Ο Γιάννης δεν στηρίζει το σκοράρισμα στο σουτ και αυτό είναι μεγάλο ατού. Ο ντονσιτς εχθές τα έβαζε από παντού και έβαλε 46 αλλά δεν νομίζω κάθε μέρα ότι θα έχει την ίδια τύχη. Ο Γιάννης αν δεις συνολικά τι κάνει σε επίθεση και σε άμυνα είναι σίγουρα ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν είναι ο καλύτερος επιθετικά (αν και όποτε θέλει πάει κοντά στο καλάθι και δεν σταματιεται) αλλά συνολικά αν βάλεις και άμυνα είναι ο καλύτερος. Η Ελλάδα πιστεύω πάει μέχρι τελικό και εκεί όλα παίζονται..
 

Kostas97

Well-Known Member
Κατα πασα πιθανοτητα τα πραγματα θα πανε ως εξης:

Φαση 16 με Τσεχια ή Πολωνια, λογικοτατα θα παμε στους 8.

Προημιτελικα με Γερμανους!!! Ενταξει ειναι οικοδεσποτες, αλλα απο Γαλλους ή Σλοβενους τους προτιμαμε 100%. Δεν θα ναι απιθανο το γηπεδο να χει και πολλους Ελληνες. Αρα η εδρα νομιζω λιγο ρολο παιζει.

Εαν περασουμε απο εκει, μιλαμε οτι παμε για εναν ημιτελικο ιδανικο. Γιατι θα παιξουμε με Λιθουανια/Ισπανια...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα