Estradiol

ksasou

Member
Γεια σας . σε μια κουβέντα που είχα με ένα φίλο μου φαρμακοποιό , του ανάφερα για τα χάπια πρόσκαρ σαν χάπια θεραπείας για τη φαλακρά και αυτός μου ανέφερε και ένα άλλο χάπι που περιέχει την ουσία Estradiol. Αλλά δεν ξέρει να μου πει τι παρενέργειες μπορεί να έχει. Και ότι χρησιμοποιεί ένας πελάτης του ως θεραπεία.Γνωρίζετε κάτι γι αυτό??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Estradiol θα στα πω πολυ μπακαλιστικα ειναι φάρμακο για να ανεβάσει τα οιστρογόνα (κυρίως σε γυναίκες που τους πέφτουν κατα την έμμηνο παύση).Που κολλάει τωρα με τη τριχόπτωση;
καλώς η κακώς η φιναστεριδη μπλοκάρει μέσω της 5α τη dht έτσι φτάνει στους ανδρογονικους υποδοχείς που έχουμε και στα μαλλιά λιγότερη dht, ανεβάζει τα οιστρογόνα και έχουμε ενα περιβάλλον όπου μαζί με ενα growth factor όπως ειναι η μινοξιδιλη μπορεί να αναπτύχθει ξανά τριχοφυια.Αυτο ειναι το καλο της υπόθεσης το κακό ειναι οτι ανεβάζοντας τα οιστρογόνα μπορεί να εχεις αν είσαι τυχερός (εγω ειμαι) παρενέργειες απο κατάθλιψη μεχρι και γυναικομαστια

Georgex6

Well-Known Member
Για όσους θέλουν να διαβάσουν τι κινδύνους μπορεί να επιφέρει η χρονια χρήση της φιναστεριδης στον ανδρικό οργανισμό
Απο ενα παθών της φιναστεριδης αλλά και μεγάλο υπέρμαχο της όλα αυτά τα χρονια

http://finasteridesyndrome.blogspot.gr/p/dht-role.html?m=1

ksasou

Member
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με την τριχόπτωση κολαει στο ότι μου ειπε ο συγκεκριμένος φαρμακοποιός ότι άτομο που κάνει χρίση αυτής της ουσίας είδε να βγάζει μαλλιά σε 3 μήνες σχεδόν. Αυτό ξέρω μόνο. Άσχετο η μινοξιδιλη μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη η τίποτε άλλο ψυχολογικό όπως εκτεταμένο άγχος ?

Georgex6

Well-Known Member
Ναι φιλε μου μπορεί να δουλέψει στο μαλλί αλλά έχει παρενέργειες εγω τόσα χρονια σαυτα τα φόρουμ το ξέρω μονο για τοπικό
Η μινοξιδιλη δεν έχει τέτοιες παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο φαγούρα ξηροδερμία και σε σπάνιες περιπτώσεις ταχυκαρδίες κλπ γιατι ως γνωστόν ειναι φάρμακο αντί υπερτασικό
Υ.γ. Ο φαρμακοποιός ξέρει να σου απαντήσει αν το άτομο αυτό παίρνει και φιναστεριδη η μονο αυτό ;

Μπλουζα