Emu oil review

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Αντί φλεγμονώδες, βακτηριοστατικό, προστατεύει το δέρμα, αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος, εξαιρετικά διεισδυτικό,καθόλου ερεθισμούς, ενυδατικό δέρματος είναι μερικές από τις ιδιότητες που φαίνεται να έχει το Emu Oil.

Τι είναι το emu oil
To Emu oil είναι ένα χημικό παράγωγο από το λίπος ενός πουλιού που βρίσκεται στην Αυστραλία. Στο παρελθόν, χρησιμοποιούνταν για πολλές παθήσεις, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα, μαλλιά και στις ανωμαλίες του δέρματος της κεφαλής.

Το κακό με το emu oil, είναι ότι δεν του έχει δοθεί η «δημοσιότητα» που έπρεπε να είχε.
Σύμφωνα με κλινικές έρευνες που έγιναν στην Αυστραλία και στην Αμερική, το emu oil είναι ένα εξαιρετικά αντί φλεγμονώδες. Επίσης, μπορεί να ανανεώσει τα κύτταρα του δέρματος και γι’ αυτό χρησιμοποιείτε από μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και μάλιστα στις ακριβές υλοποιήσεις τους.

Το emu oil έχει δείξει στις ίδιες έρευνες επίσης, ότι μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή υγιούς τριχοφυΐας ως και 80% και αυτό γιατί το emu oil, επειδή είναι εξαιρετικά διεισδυτικό, μπορεί να περάσει τον ιστό του δέρματος γρήγορα και ποιο αποτελεσματικά από πολλά άλλα συστατικά.
Τα θετικά αποτελέσματα του emu oil είναι αρκετά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρθρίτιδα, να μειώσει τις ρυτίδες στο δέρμα, να διορθώσει ή και να προλάβει ανωμαλίες στο δέρμα της κεφαλής, αλλά και να βοηθήσει σε ανωμαλίες του δέρματος όπως ψωρίαση, έκζεμα κλπ.
Σε όσους χρησιμοποιούν κάποια θεραπεία για τριχόπτωση, το emu oil θεωρείται απαραίτητο. Αυτό γιατί μειώνει τις όποιες κοκκινίλες και ερεθισμούς από τοπικές λοσιόν, όπως το regain (μινοξιδίλη).
Επίσης, οι έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθά στην υγιής τριχοφυΐα.
Μερικές έρευνες που έχουν γίνει για το Emu Oil.
Έρευνα του Auburn University, έδειξε ότι το Emu Oil μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα 20 φορές ποιο γρήγορα από άλλα συστατικά.

Έρευνα του Boston University Medical Center, έδειξε ότι το Emu Oil μπορεί να αναζωογονήσει τα κύτταρα του δέρματος αλλά και να διεγείρει την τριχοφυΐα.

Έρευνα του Dr. Alexander Zemstov (1994), έδειξε ότι το Emu Oil είναι αντί φλεγμονώδες, βακτηριοστατικό, προλαμβάνει τους μαύρους πόρους του δέρματος (μαυράδια) και ότι ενεργεί και σαν γαλακτωματοποιητής (επιτελεί μια διαδικασία διύλισης ή καθάρσεως).
Έχουν γίνει έρευνες από Delta West Pharmaceuticals, Orion Laboratories και American Cancer Institute για τις θετικές ιδιότητες του Emu Oil σε κυτταρικό επίπεδο.
Έρευνα του Auburn University , έδειξε ότι το Emu Oil περιέχει περίπου 70% ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επίσης περιέχει και άλλα λιπαρά οξέα, όπως 20 % λινολεϊκό και 1 - 2 % alpha-λινολεϊκό οξύ.
Έρευνα του Indiana University School of Medicine, έδειξε ότι το Emu Oil έχει εξαιρετικές ιδιότητες σαν ενυδατικό δέρματος.



Για να μην μπερδευτούν τα θέματα, η συζήτηση του Emu Oil είναι εδώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα