Elmajico, fue, 3350 grafts, 5-6/8/2013

petrospap

Active Member
δηλαδη αν βαλω διαμονη και πηγαινε ελα δικα μου μπορει να με το αφησει 2ε το γκραφτ?? γτ αμα κλεισεις αεροπορικα πατο ιντερνετ καμια 5-6 μηνες πριν και βρεις και ενα φτηνο ξενοδοχειο πανω απο 300 ευρω δεν δινεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
παντος οι διαφορα στην τιμη αναμεσα στις 2νκλινικες της κυπρου ειναι σισθητη...ποιοτηκα μπορει να ειναι στο ιδιο επιπεδο αλλα η h*c αν δεν κανει κατι με τις τιμες θα το χασει το παιχνιδι ο μιχαλης θα σηκωσει ολο το χαρτι....εγω πρωσωπικα η τιμη που πηρα απο το μιχαλη ηταν σχεδον η μιση απο την h*c και αφου το επιπεδο ικανοτητων ριναι το ιδιο δεν ειχα διλειμα ποια κλινικη θα επιλεξω...το αν θα δικαιωθω απο την επιλογη μου θα το διαπιστωσω σε λιγους μηνες.παντος πρεπει να παραδεχτουμε ολοι το μιχαλη για την ανθρωπια και τον επαγγελματισμο που δειχνει στους πελατες του...μακαρι να ηταν και οι δικοι μας γιατροι ετσι αλλα αυτοι επενδυουν στο να κανουνμκαμοια διαφηση και καμοια λαμογια σε καμοια φοτογραφια ωστε να σε πεισουν να σε βαλουν στο σφαγειο...

malloumpas

New Member
Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα και θα γεμίσει και άλλο. Τώρα που πέφτουν οι τιμές Κύπρο, τους βλέπω να κλείνουν τους δικούς μας παιδιά.

dionysis84

Member
μακαρι να πεσουν οι τιμες παιδες κ να δω8ει μια δευτερη ευκαιρια σε παιδια που η μμ που εκαναν δεν πετυχε η οτι αλλο μπορει να συνεβη κ δεν εφτιαξαν το προβλημα τους..να καταφερουν με μια δευτερη ευκαιρια κ μια καλυτερη επιλογη τωρα που γνωριζουν..να παρουν το επι8υμητο αποτελεσμα που 8ελουν!απο καρδιας!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλα τα λετε.
Οι τιμες μπορει να επεσαν αλλα μην ξεχνατε οτι εγω στην νεα δουλεια που βρηκα περνω σχεδον τα μισα αποτι επερνα στην προηγουμενη δουλεια λογο της κολοκρισης.
Στην προηγουμενη δουλεια που δουλευα σε μεγαλη αλυσιδα ρουχων επερνα 750 και τωρα που αρχισα να δουλευω επισης κατι σχετικο με ρουχα περνω 420. 8ωρος παντα μιλαμε.
Θα προτιμουσα το πριν.
Αν τα βαλεις κατω χανω το χρονο 3960 ευρω και δε πας και καθε χρονο για μεταμοσχευση.
Αρα παλι στα ιδια και χειροτερα ειμαστε με βαση αυτης της λογικης.
Για να βγαλω τα παλια μου λεφτα κανω 2 δουλειες τωρα και με το ζορι.

dionysis84

Member
εχεις δικιο σε αυτο φιλε αλλα οπως κ να χει ειναι κ 8εμα κουμαντου.να μου πεις τι κουμαντο να κανεις με τις υποχρεωσεις που εχει ο κα8ενας που τα λεφτα που περνουμε πλεον δεν φτανουν ουτε για τα βασικα.παλιοτερα ομως οταν περναμε εναν αξιολογο μισ8ο κ καποιος ειχε προνοησει το προβλημα του κ εβαζε καποια χρηματα στην ακρη κ τωρα ειχε ενα μικρο κομποδεμα 8α μπορουσε να παει με αυτες τις τιμες που παιζουν τωρα κ να καταφερει κατι.ειναι πολλα.αλλα συμφωνω μαζι σου σε αυτο που ειπες..δεν εχεις αδικο.

ωραιος elmajiko!μπομπα ειναι!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Μπράβο φίλε souper είσαι και έχεις ακόμη!!!Στην γραμμή hairline πώς το βλέπεις σε πύκνωση ειναι οκ βγαίνουν και αλλα τριχάκια θα πυκνώσει και άλλο;;

elmajiko

Member
ROBOT είπε:
Μπράβο φίλε souper είσαι και έχεις ακόμη!!!Στην γραμμή hairline πώς το βλέπεις σε πύκνωση ειναι οκ βγαίνουν και αλλα τριχάκια θα πυκνώσει και άλλο;;

Παρολο που η πυκνωση ειναι σχετικα υψηλη μεχρι τωρα, ναι εχει και αλλα τριχακια και θα πυκνωσει μεχρι το 8μηνο αρκετα...

danceworld_2001 είπε:
Άντε και την κουρία τώρα φίλε φτιάξε όπως ήδη έχεις κλείσει και σε βλέπω για μόντελινκ!!!

Η κουρια(crown) φιλε dance σε 2 εβδομαδες απο τωρα....

Ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα!!!

petrospap είπε:
το καλυτερο αποτελεσμα που εχω δει..τελος

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... Πιστευω να γινει το ιδιο και με το crown σε 15 ημερες απο σημερα

dionysis84 είπε:
φιλε αμα φτιαξεις κ το crown θα εισαι special!!!

Σε 15 ημερες θα τοποθετηθουν κοντα στα 1500 grafts στο crown...
Σε ευχαριστω για τα θετικα σχολια

Μπλουζα