Eπηρεάζουν τα υπολείμματα τοπικών προϊόντων την απορρόφηση της νέας εφαρμογής του τοπικού προιόντος?

norwoodslayer

New Member
Χρησιμοποιώ αφρο μινοξιδιλής και τοπική φιναστερίδη, και εχω την απορία αν τα υπολείμματα της μιας (πχ γλυκόλη) επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση της άλλης. Αν και προφανώς το μπάνιο λύνει αυτο το θέμα, τι γίνεται οταν η εφαρμογή γίνεται το πρωί, που δεν έχεις κάνει ακομα μπάνιο, και έχουν μείνει κ'αποια υπολείμματα απο την βραδυνή εφαρμογή? Μπλοκάρει μήπως την απορρόφηση του τοπικού προιόντος?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Χρησιμοποιώ αφρο μινοξιδιλής και τοπική φιναστερίδη, και εχω την απορία αν τα υπολείμματα της μιας (πχ γλυκόλη) επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση της άλλης. Αν και προφανώς το μπάνιο λύνει αυτο το θέμα, τι γίνεται οταν η εφαρμογή γίνεται το πρωί, που δεν έχεις κάνει ακομα μπάνιο, και έχουν μείνει κ'αποια υπολείμματα απο την βραδυνή εφαρμογή? Μπλοκάρει μήπως την απορρόφηση του τοπικού προιόντος?
Πάρε μια λοσιόν να έχει και τα 2 μαζί μέσα. Εχει η fagron

cool11

Well-Known Member
Πολυ ευστοχος προβληματισμος.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να χτυπαμε και 4 λουσιματα τη μερα, επειτα απο καθε τοπικο σκευασμα.
Αν καναμε κατι τετοιο, εν τελει περισσοτερο 'κακο' θα καναμε με τα συνεχη λουσιματα, παρα 'θετικο' με τα σκευασματα.

Εγω προσωπικα, αφηνω ως τελευταιο μες τη μερα, στη σειρα, το πιο 'βαρυ', δηλαδη αυτο που δεν μπορει μετα να μην λουστεις.
Εχοντας βαλει προηγουμενως μες τη μερα, οτι αλλο πιο 'ελαφρυ', με την εννοια οτι δεν καταστρεφει την εμφανιση.
Και το βραδυ, που ετσι κι αλλιως θα παιχτει μπανιο/λουσιμο, λιγες ωρες πριν εχω βαλει το δαφνελαιο, και μετα βραδινο μπανιο/λουσιμο και ετοιμοι για την επομενη μερα.

nine

Active Member
Βαζω τοπικη φιναστεριδη fagron seraqua και αφου εχει γινει απορρόφηση μετα απο 1 ωρα βαζω μινοξιδιλη υγρο το οποιο εχει πιο αργη απορρόφηση.

Μπλουζα