Eίναι η φιναστερίδη απαραίτητη μετά την μεταμόσχευση;

WalzBlue

New Member
Kάνω θεραπεία με μινοξιδίλη και λατανοπροστη.

Σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω μεταμόσχευση αλλά δεν θέλω να λάβω φιναστερίδη.

Μπορώ να συνεχίσω την ίδια θεραπεία μετά την μεταμόσχευση;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Έχω διαβήτη, είμαι παχύσαρκος και το καλοκαίρι θα κάνω επέμβαση γαστρικού σωλήνα αλλά δεν θέλω να κάνω διατροφή. Μπορώ? Ναι μπορείς.
Η φιναστερίδη ή η ντουταστερίδη σταματάει τον δηλητηριασμό των ριζών στο κεφάλι. Αν δεν τον σταματήσεις τότε κάποια απο τα μαλλιά που έχεις τώρα και κάποια απο αυτά που θα μεταμοσχεύσεις θα πέσουν αφήνοντας την εμφάνιση σου σε διαφορετική κατάσταση απο αυτή που φανταζόσουν. Εάν βάλεις πολλά χρήματα και έχεις μεγάλη δότρια και κάνεις μια επέμβαση καλή κάθε 7-9 χρόνια τότε μπορείς να έχεις μαλλιά για 15 - 20 χρόνια ακόμα χωρίς θεραπεία. Μετά δυστυχώς δεν θα έχεις. Σου φαντάζει μακρυά το 51 χρονών το καταλαβαίνω, αλλά ελα που δεν είναι.
 

Harris_G

Well-Known Member
Απαραιτητη δεν ειναι, αλλα απαραιτητο ειναι να σταματησετε να καυλωνετε με βιντεο Ισπανων και να λετε θελω να γινω ετσι
 

kollaps

Member
Kάνω θεραπεία με μινοξιδίλη και λατανοπροστη.

Σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω μεταμόσχευση αλλά δεν θέλω να λάβω φιναστερίδη.

Μπορώ να συνεχίσω την ίδια θεραπεία μετά την μεταμόσχευση;
Ηλικία, εξέλιξη ΑΓΑ, δότρια, χωρίς αυτά κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Αν είσαι 50 χρονών και έχεις χάσει μόνο τη frontal περιοχή τότε ίσως και να μη χρειάζεται φίνα για να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν ανήκεις σε αυτούς τους τυχερούς.

Όπως είπε κι ο @Harris_G , όλα είναι συνάρτηση των προσδοκιών σου. Αν οδεύεις για NW6-7 και δεν θες να πάρεις φίνα, τότε θα πρέπει να συμβιβαστείς με ένα κάπως αραιό αποτέλεσμα ή/και πολλαπλές επεμβάσεις χιλιάδων ευρώ και overharvested δότρια. Κάποιοι είναι ΟΚ με αυτό, άλλοι δεν είναι.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Είτε το θέλει κανείς είτε όχι, η φιναστερίδη αργά ή γρήγορα είναι απαραίτητη για τους πλείστους.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Αν προοριζεσαι για NW4-5 και κατω συνηθως δεν ειναι απαραιτητη
Αν είναι όμως κάποιος NW4-5 αλλά οπτικά μόνο γεμάτος, δηλαδή έχει αρκετά μαλλιά αλλά αδύναμα-που δεν αναπτύσσονται σωστά, έχει και εκεί μεγάλο value η φιναστερίδη πιστεύω.
 

psilos86

New Member
Παιρνοντας φινα ομως ρισκαρει για παρενεργειες κ τοτε τι γινεται; τη σταματαει κ συμβιβαζεται οτι δεν θα γινει ποτε ισπανος; :D
εγω αυτο σκεφτομαι κ δεν εχω ξεκινησει ακομα τπτ, θελω να πιστευω οτι εχω σταματησει να χανω πλεον κ εχει σταθεροποιηθει η κατασταση.
 
Μπλουζα