dutasteride

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gelisva

New Member
παιδια παντως διαβαζοντας το forum regrowth.com απο χρηστες της ντουτας 2 φορες την εβδομαδα δεν αναφερονται πολλα sides τουλαχιστον και μετα την 3μηνη χρηση της αυτα που λενε ειναι αληθεια η τα εχουν βαλει οι εταιριες για να παουλησουν..να τη παρω τη ντουτα η θα με κλαινε οι ρεγγες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: dutasteride

εγω παντως με τοπικη ντουτα μια καψουλα την μερα ειχα sides και την σταματισα,δεν δοκιμασα με μικροτερη ποσοτητα

denis2712

Member

και εγω φιλε μου,ενω με φινα 1mg δεν ειχα κανενα sides,με dutasteride 0,5 ειχα προβλημα.Αλλα πιστευω η duta ειναι πιο αποτελεσματικη απο τη φινα,τουλαχιστον σε μενα.

tropheus

Well-Known Member

gelisva είπε:
παιδια παντως διαβαζοντας το forum regrowth.com απο χρηστες της ντουτας 2 φορες την εβδομαδα δεν αναφερονται πολλα sides τουλαχιστον και μετα την 3μηνη χρηση της αυτα που λενε ειναι αληθεια η τα εχουν βαλει οι εταιριες για να παουλησουν..να τη παρω τη ντουτα η θα με κλαινε οι ρεγγες?

Φίλε gelisva, παρόλο ότι εγώ παίρνω καθημερινά duta εδώ και 5 χρόνια δε θα σου τη συνιστούσα... μείνε στη φιναστερίδη γιατί το τίμημα είναι πολύ ακριβό ... και δεν αξίζει τον κόπο ...

Η ντούπα όπως έχει ήδη προειπωθεί πάμπολλες φορές στο φόρουμ, είναι ένα ιδιαίτερο δυνατό φάρμακο. Το παίρνω κι εγώ, ειλικρίνα οι τραγικές παρενέργειες δε μου παρουσιάστηκαν. Προσωπικά μου έκανε καλό. Αλλά δε θα μπορούσα να πάρω φιναστερίδη γιατί δυστυχώς η απώλεια μαλλιών στην γενετική αλυσίδα της οικογένειας είναι πάρα πολύ ισχυρή και χρειαζόμουν κάτι που να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου. Χωρίς φυσικά να έχω δοκιμάσει κάτι άλλο πρώτα. Εγώ για όσο καιρό μπορώ να το γράφω σε βιβλιάριο (ακόμη κι αν δε μπορώ) θα συνεχίσω να το παίρνω. Η απόφαση είναι δική σου (και του γιατρού σου). Και πίστεψέ με δεν πουλάω αβοντάρτ!

tropheus είπε:
[quote author=gelisva link=topic=1825.msg33063#msg33063 date=1273129809]

Φίλε gelisva, παρόλο ότι εγώ παίρνω καθημερινά duta εδώ και 5 χρόνια δε θα σου τη συνιστούσα... μείνε στη φιναστερίδη γιατί το τίμημα είναι πολύ ακριβό ... και δεν αξίζει τον κόπο ...
[/quote]

τι ενοεις δηλαδη?θες να γινεις πιο συγκεκριμενος?

gelisva

New Member

ναι για γινε λιγο συγκεκριμενος τι δηλαδη οχι κουκου?τα αλλα με την καρδια..??παιρνει κανεις ντουτα 3 φορες την εβδομαδα?

Georgex6

Well-Known Member

Άγγελος είπε:
Η ντούπα όπως έχει ήδη προειπωθεί πάμπολλες φορές στο φόρουμ, είναι ένα ιδιαίτερο δυνατό φάρμακο. Το παίρνω κι εγώ, ειλικρίνα οι τραγικές παρενέργειες δε μου παρουσιάστηκαν. Προσωπικά μου έκανε καλό. Αλλά δε θα μπορούσα να πάρω φιναστερίδη γιατί δυστυχώς η απώλεια μαλλιών στην γενετική αλυσίδα της οικογένειας είναι πάρα πολύ ισχυρή και χρειαζόμουν κάτι που να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου. Χωρίς φυσικά να έχω δοκιμάσει κάτι άλλο πρώτα. Εγώ για όσο καιρό μπορώ να το γράφω σε βιβλιάριο (ακόμη κι αν δε μπορώ) θα συνεχίσω να το παίρνω. Η απόφαση είναι δική σου (και του γιατρού σου). Και πίστεψέ με δεν πουλάω αβοντάρτ!
πες μας λιγα πραγματα για σενα ηλικια κλπ..
ποσω καιρο τι παιρνεις και τι εχεις παρατηρησει

Άκης

Administrator

gelisva είπε:
ναι για γινε λιγο συγκεκριμενος τι δηλαδη οχι κουκου?τα αλλα με την καρδια..??παιρνει κανεις ντουτα 3 φορες την εβδομαδα?
Είναι πολύ ποιο πιθανό το όχι κούκου με την ντουτα. Ωστόσο, αν υπάρχει όντως παρενέργεια στην καρδιά από την ντουτα, ούτε το 3 φορές την εβδομάδα σε σώζει.

Είμαι 25 χρονών, και είμαι στο τέταρτο κουτάκι Avodart, κοινώς 4ος μήνας. Παίρνω κάθε μέρα από 1 χαπάκι. Δεν έχω παρατηρήσει και τπτ το ιδιαίτερο για να είμαι ειλικρινής πέραν της επανέκφυσης μαλλιών. Ίσως στην αρχή κάποια σχετική αραίωση στο σπέρμα, αλλά τώρα είναι όλα φυσιολογικά, στύση κανονική, η λίμπιντο στα ίδια επίπεδα. Τι άλλο θέλετε να μάθετε;

dhmos

New Member

Αγγελε, θα μπορουσες να δωεις λιγες παραπνω πληροφοριες για την ντουταστεριδη. Σκεφτομαι και εγω να την αρχησω και μεχρι τωρα εχω διαβασει μονο τα αρνητικα. Εσυ ειδες λες αποτελεσμα, μπορεις να πεις σε ποσο καιρο και πως αντεδρασε ο οργανισμος σου στον πρωτο, δευτερο τριτο μηνα και παει λεγοντας. Μονο τα χοντρικα που παρατηρησες και οτι τελος παντων ειναι αξιοσημειωτο. Οτι γραψεις θα βοηθησει and will be appreciated

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Άγγελος είπε:
Είμαι 25 χρονών, και είμαι στο τέταρτο κουτάκι Avodart, κοινώς 4ος μήνας. Παίρνω κάθε μέρα από 1 χαπάκι. Δεν έχω παρατηρήσει και τπτ το ιδιαίτερο για να είμαι ειλικρινής πέραν της επανέκφυσης μαλλιών. Ίσως στην αρχή κάποια σχετική αραίωση στο σπέρμα, αλλά τώρα είναι όλα φυσιολογικά, στύση κανονική, η λίμπιντο στα ίδια επίπεδα. Τι άλλο θέλετε να μάθετε;
Άγγελε,
χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω,
μπορείς να ποστάρεις καμια φωτο να δούμε;!

Με ευχαρίστηση, αρκεί να βρω φωτογραφίες που να φαίνεται η διαφορά, γιατί δεν κρατάω φωτογραφικό ιστορικό και δεν βγαίνω και ιδιαίτερα πολλές φωτογραφίες. Ωστόσο πιστεύω ότι κάτι θα βρω που να αποδεικνύεται αυτό που λένε οι φίλοι μου πρώτα και μετά παραδέχομαι κι εγώ. Υπήρξε μια σχετική αραίωση στο σπέρμα στην αρχή, αλλά τώρα όλα δείχνουν απολύτως φυσιολογικά.

giannis1991

Well-Known Member

αγγελε λες οτι εισαι nw3...επανεκφυση ειδες στο βερτεξ ή και κροταφους??????επισης σεξουαλικη ζωη ολα κομπλε?

gelisva

New Member

να δωσουμε ντουτα σε αυτες τισσ καραφλες τισ γατες να δουμε εκει τα sides..εχουμε γινει πειραματοζωα..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα