Ο Πάνος εχει καέι απο την φινα για αυτο αντεδρασε ετσι.
Εχω κανει τοσα ποστ ρε συ γι αυτο το θεμα κ εχω βαρεθει αλλα οκ..... ας κανω αλλο ενα....... :S
Για να μην δημιουργουντε λαθος εντυπωσεις, αν θεωρεις οτι αντεδρασα καπως επειδη εμενα μου εβγαλε παρενεργειες αλλιως θα αντιδρουσα διαφορετικα, απλα εισαι λαθος.
Εγω δοκιμασα το φαρμακο δε μου βγηκε το εκοψα και συνεχιζω χωρις φαρμακα και ειμαι οκ αυτη τη στιγμη και end of story οσων αφορα εμενα.Η φινα ανηκει στο μακρυνο παρελθον κ εγω ειμαι πολυ καλα με το θεμα μαλλι κ δεν εχω αναγκη καποιο φαρμακο...
Μην θεωρεις οτι εχω καποιο μενος η οτιδηποτε γιατι δεν εχω.
Το ποστ μου αναφερθηκε κυριως στο αν καποιος που εχει παρενεργειες με φινα δεν θα εχει με ντουτα.
Πανω σε αυτο απαντησα κυριως.
Οσων αφορα στις μελετες οταν διαβασα το ποσοστο απλα χαμογελασα με τα νουμερα....
κ γι αυτο εγραψα κ το ποστακι για τα νουμερα...απλα τραγικα...
@vag25
επειδη εισαι παλιο μελος θα ξερεις πιθανως οτι εχω κανει απειρες συζητησεις πανω στο θεμα αυτο
κι εγω κ πολλοι αλλοι κ εχουμε διαβασει απειρες ωρες γι αυτο το ζητημα απο αρκετα χρονια πριν, και το εχουμε εξαντλησει το θεμα τελειως ..... πλεον δεν ασχολουμε κιολας....
Το ολο θεμα για να μην κουραζουμε κ μην γραφουμε θαλασσες γιατι το εχουμε κανει πολλες φορες κ δεν υπαρχει κ νοημα πλεον,
δεν ειναι στο αν βγαζει παρενεργειες η οχι το φαρμακο, ειναι γνωστο οτι βγαζει οκ ( εχω βγαλει ο ιδιος )
αλλα η ολη παγιδα κ το ολο τρικ ειναι στο ποσοστο που τις βγαζει, και εκει οι μελετες ειναι λαθος σκοπιμως κ ειναι λιγο πολυ γνωστο αυτο χρονια τωρα !!!!
και ξερουμε κ τον λογο

Αν εσυ πας αυριο να τους κανεις μηνυση θα σου πουνε φιλε μου σου ανεφερα τις παρενεργειες κ σου ειπα οτι ενα 1,5 - 2 %
υπαρχει περιπτωση να τις εχει...αρα ειμαι καλλυμενος δε φταιω !!!
Πως θα πουλαγε το φαρμακο βεβαια αν σου ελεγε οτι το 70% εχει παρενεργειες , θα τρομαζες.... ενω με το 1,5% εισαι cool....
Αρχοντας !!
Ειναι καθαρα θεμα μάρκετινγκ για να κοβουν χρημα !!!
Εν ολιγης φιλε Vag δε θα μιλησω τοσο για τα poll του φορουμ που τα ποσοστα εβγαιναν στο 75%
αστο αυτο γιατι τα παιδια που ψηφιζαν δε τα γνωριζω κιολας προσωπικα.
Θα σου πω οτι οταν πηρα φινα κ εκανα μαζι κ επεμβαση το 2009 πολλοι φιλοι με ρωτησαν τι εκανα κ τους ειπα επεβαση βανκουβερ κ οτι περνω φινα. μη πολυλογω παροτρυνα κ πηραν φινα περισσοτεροι απο 20 φιλοι κ γνωστοι μου.
Τωρα που σου γραφω ξερεις ποσοι απ αυτους περνουν ακομα ? οι 2 !!!
Επισης Συναντιομασταν παιδια απ το φορουμ για καφε τοτε. ειμασταν περιπου 10 ατομα που βρισκομασταν πολυ συχνα.
περναμε και οι 10 φινα. Σημερα περνουν οι 3. Ο ενας συνεχιζει παρα τις παρενεργειες. Οι 2 ειναι ακομα στο φορουμ κ πιθανως θα δουν κ το ποστ...δε θα αναφερω ονομα θα καταλαβουν, κι αν θελουν ας μιλησουν μονοι τους.
Στη τελικη δεν εχει σημασια ουτε τι λεω εγω ουτε τι λες εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος,
οποιος θελει το χαπι ειναι εκει παει το δοκιμαζει κ βλεπει.
το θεμα δεν ειναι η διαφωνια η ενας τσακωμος δε προσφερει κατι....
το θεμα ειναι να υπαρχει απ τη συζητηση ενα κερδος, ενα οφελος.
Προσωπικα δεν εχω θεμα με το μαλλι πλεον , δεν αφορα εμενα αυτο το ποστ,
αλλα οσους το ψαχνουν ακομα και θελουν να το παλεψουν....
απλα συνιστω να ειναι λιγο πιο πονηρεμενοι, αυτο ειναι για μενα το κερδος της συζητησης και ο σκοπος που εγραψα το σχολιο στο 1ο ποστ, αλλα κ ο σκοπος που εκατσα να γραψω κι αυτο το ποστ.
Γιατι τα πραγματα δυστηχως δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν αγγελικα πλασμενα κ δεν ειναι ασπιρινη αυτο το θεμα.
Τωρα αν ο ποιοσδηποτε πιστευει οτι στους 100 που θα παρουν ντουτα οι 98-99 θα ειναι οκ και 1 με 2 θα εχουν προβλημα
μπορει να του αρεσει αυτο στο ακουσμα απλα προτεινω να πονειρευτει λιγο για αρχη
κ για συνεχεια να το ζυγισει αρκετα καλα πριν μπει σε αυτο το μακρυ δρομο γτ ειναι ενα χαπι που πρεπει να το περνεις για ολη σου τη ζωη.
Αν η ντουτα οντως δεν ειχε παρενεργειες στο 98,5 -99 % των ανδρων θα ειχαμε λυσει το προβλημα της τριχοπτωσης βασικα...το 98 -99 % θα ειχε μαλλια πλεον δε θα βλεπαμε καραφλους παρα μονον 1 κάθε 100 ατομα...
Αυτα.... ^^