Due 4800 grafts 29/07/2019

gio81

New Member
Καλησπέρα σε όλους.Δυστuχως, ανακάλυψα τη ύπαρξη του φορουμ,μετά την μμ μου, ψάχνοντας στο web για πληροφορίες επί της μετεγχειρητικής περιόδου.Η αλήθεια ειναι πως η απόφαση πάρθηκε αρκετά βιαστικά,μιας και επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 18 χρόνια έχοντας τελειώσει το διδακτορικό μου,οπότε μάλλον με έπιασε κάποια μανία να εξαφανίσω ο,τι με προβληματίζει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα...Η μμ έγινε στην ahc Πάτρας,έχοντας διαβάσει κάποια νήματα,υποθέτω πως η Γιατρός ήταν η ξανθιά κοπέλα που αναφέρεται σε πολλά,όπως και η βοηθοί ήταν η Λίνα και η Ελένη που έχει αναφέρει στο νήμα του και ο althis.Το κόστος ήταν στις 4500 ευρώ για περίπου 4800 grafts σε δύο 8ωρες συνεδρίες.Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τις συνθήκες της επέμβασης,η οποία έγινε σε διαμορφωμένο χώρο της κλινικής που ουδεμία σχέση είχε με χειρουργείο και γενικά οι πληροφορίες που μου δόθηκαν από την κλινική ήταν ελάχιστες(σίγουρα σε αυτό φταίω και εγώ με την βιασύνη μου).Αυτή την στιγμή έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος των γκραφτς (σχεδόν 1 μήνα μετά) και αναμένω την φυτρωση...χρησιμοποιώ μινοξιδιλη και μόνο...λόγω επαγγέλματος (φαρμακοποιός),διαφώνησα εξαρχής με την χρήση φιναστεριδης και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω και τα PRP...Το συντομότερο δυνατόν θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτό μιας και σε 2 μέρες έχω ραντεβού επανεξετασης στην κλινικη και ελπίζω αυτοί να έχουν καποιες καλής ποιότητας,γιατί οι δικές μου δεν νομίζω να είναι και πολύ κατατοπιστικές....Θα ήθελα την γνώμη σας όσο αναφορά το PRP και γενικά η οποία παρατήρηση καλοδεχούμενη
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
καταρχήν καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στην μ.μ ! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά ! Εριξες πολύ πράγμα στο κεφάλι σου 4800 grafts όποτε είχες και μεγάλη έκταση να καλύψεις ! Ανεξάρτητα από τις εντυπώσεις που είχες από την κλινική το ζητούμενο πλέον είναι να έγινε σωστή τοποθέτηση και να έχεις υψηλή φυτρωση και στο εύχομαι ολόψυχα ! Αναμένουμε φώτο πριν και μετά την μ.μ !
 

gio81

New Member
Η μοναδική φωτό που έχω πριν την μμ είναι αυτή,που δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση...Αν θυμάμαι καλά στην κλινική μετά το κούρεμα έβγαλαν και αυτοι,οπότε Παρασκευή ελπίζω να είμαι σε θέση να βάλω ξανά και το πριν και το μετά...προς το παρών βάζω την μοναδική που έχω από το πριν και άλλη 1 αμέσως μετά την μμ
 

Συνημμένα

  • IMG_20190731_143428.jpg
    IMG_20190731_143428.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 177
  • IMG_20190722_012724.jpg
    IMG_20190722_012724.jpg
    26.9 KB · Προβολές: 171
Τελευταία επεξεργασία:

gio81

New Member
Δεν ξέρω αν φαίνεται στην φωτο του πριν,αλλά δεν είχα κανένα σημείο του κεφαλιού εντελώς κενό,μόνο μεγάλη αραίωση σε όλο το επάνω και πίσω μέρος.Κατα την γνωμη σας,το PRP έχει επιρροη στην φυτρωση,η γίνεται απλά για να συντηρήσει τα εναπομείναντα δικά μου μαλλιά?
 

ntinos04

Member
@gio81 Γιατί δεν ενημερώνεις το νήμα με φωτογραφίες σου; Έχεις κάτι να μας δείξεις για την εξέλιξη; Άμα διαβάσεις λίγο στο φόρουμ θα βρείς πολλές συζητήσεις γύρω από το PRP. Καλή φύτρωση από εμένα φίλε μου.
 
Μπλουζα