paulakos266
Active Member
έχω βάλει φωτογραφίες στην 1η σελίδαΜακάρι να βγούν όλα ή έστω κοντά στο 90%. Αν αυτό γίνει τότε πραγματικά θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά να σου πω, χωρίς φωτογραφίες του πριν δεν μπορούμε ειλικρινά να κρίνουμε.
έχω βάλει φωτογραφίες στην 1η σελίδαΜακάρι να βγούν όλα ή έστω κοντά στο 90%. Αν αυτό γίνει τότε πραγματικά θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά να σου πω, χωρίς φωτογραφίες του πριν δεν μπορούμε ειλικρινά να κρίνουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έχω βάλει φωτογραφίες στην 1η σελίδα
Εμένα όσες τρίχες έμειναν και δεν έπεσαν μεγάλωσαν κανονικά δίχως προβλημαΠαιδιά θέλω να κάνω μία ερώτηση βλέπω μπροστά στην hairline αρκετα μονοτριχα γύρω στα 10-15 που δεν έχουνε μεγαλώσει και παραμένουν στο ίδιο μήκος από την ημέρα που τοποθετήθηκαν, αυτές οι τρίχες θα μεγαλώνουν στην πορεία η πάει τα χάσαμε?????
Εχω κρατήσει και εγώ αρκετες τριχες που συνεχίζουν και μεγαλώνουν κανονικά αναρωτιέμαι τι θα γίνει με αυτά τα μονοτριχα στη hairline Αν ήταν νέκρα αυτα τα μόσχευματα δεν θα πέφταν οι τρίχες?Εμένα όσες τρίχες έμειναν και δεν έπεσαν μεγάλωσαν κανονικά δίχως προβλημα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λίγοι μπορούν να κάνουν σπλιταρισμα σιγα μη ξερει αυτος4680 grafts δεν γινονται σε μια μέρα. Λογικά πήγε το split σύννεφο. Και πάλι δύσκολο. Καλή φύτρωση φιλε , μονο αυτο εχει σημασία τωρα
Φινα παίρνω 1,5 χρόνο ξεκίνησα και μινοξ ένα μήνα μετά τη μμ μαζί με βιταμίνεςφίλε paulakos266 σου πρότεινε να πάρεις φίνα; Αν μαι, τελικά πηρες η προχώρησες έτσι;
Καλά αποτελέσματα αδερφέ
Οι πιο πάνω φώτο δείχνει την πυκνότητα που πιάσαμε σε κάθε περιοχήΦίλε μου στη φωτό που έχεις επισυνάψει παραπάνω...τι ακριβώς σημαίνει το 25, 20 και 45? Είναι μέτρηση σε cm2, δλδ η έκταση σε τετραγωνικά εκατοστά της κάθε περιοχής? Η είναι σε gts/cm2,δλδ η πυκνότητα τοποθέτησης σε κάθε μία από τις περιοχές? Ρωτάω γτ αν είναι σε cm2 , τότε κάνοντας τη διαίρεση προκύπτει μια πυκνότητα τοποθέτησης από 44 έως 50+ gts/cm2, περίπου ίση σε όλες τις 3 περιοχές... Ωστόσο η πυκνότητα τοποθέτησης μπροστά φαίνεται μεγαλυτερη και από πίσω και από το middle όπου το πηλίκο είναι οριακά όσο.... Άρα τι ισχύει τελικά?
Οι πιο πάνω φώτο δείχνει την πυκνότητα που πιάσαμε σε κάθε περιοχή