dr.RAHAL

GUS

New Member
Γεια σας παιδια,

σκεφτομαι να κανω μεταμοσχευση στο dr rahal λιγο στη hairline και περισσοτερο κροταφους. Μου προτεινε FUT και οταν ρωτησα για FUE μου ειπε σχεδον τα διπλασσια. Τι διαφορες υπαρχουν? Ο rahal ειναι εμπειρος στη fue?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Απ: dr.RAHAL

GUS είπε:
Γεια σας παιδια,

σκεφτομαι να κανω μεταμοσχευση στο dr rahal λιγο στη hairline και περισσοτερο κροταφους. Μου προτεινε FUT και οταν ρωτησα για FUE μου ειπε σχεδον τα διπλασσια. Τι διαφορες υπαρχουν? Ο rahal ειναι εμπειρος στη fue?

Λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους σε τετοιες περιπτωσεις... Τι τιμες σου ειπε?

crossfire

Well-Known Member

GUS είπε:
Γεια σας παιδια,

Η ειδικοτητα του rahal ειναι το strip.Με αυτο ξεκινησε,με αυτο εγινε απο τους κορυφαιους στον κοσμο.Το 90% των φωτογραφιων με αποτελεσματα του rahal που βλεπεις σε ολα τα site, ειναι με strip.Για μενα.....οτι σου προτεινει.

hairlosscursed

Well-Known Member

O Rahal ΑΥΤΗΝ τη στιγμη που μιλαμε ειναι βαση αποτελεσματων,σταθεροτητας και τιμης ο κορυφαιος...μεχρι φυσικα και αυτος να αρχιζει να χαλαει τις δουλειες του οπως πολλοι αλλοι στον παρελθον..

best1210

Member

ειλικρινα ειχα καιρο να ακουσω για dr rahal αλλα βλεπω τρομερη δουλεια!

http://www.rahalhairtransplant.com/meet-our-patients/before-after-photos/

καποιος που εχει παρακολουθησει αποτελεσματα του στο διαιδικτυο κ ξερει τιμες αν θελει ας πει μια κουβεντα(εννοω πιο συγκεκριμενα).

Joda

Member

εγω προσωπικα τον rahal απο αυτα που βλεπω σε φωτογραφιες απο μεταμοσχευσεις δεν τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση...ειναι πολυ επιθετικος βαζοντας πολλα grafts...πιστευω οτι ειναι στην στην ιδια κατηγορια με τον armani..

lab_rat

Member

Joda είπε:
εγω προσωπικα τον rahal απο αυτα που βλεπω σε φωτογραφιες απο μεταμοσχευσεις δεν τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση...ειναι πολυ επιθετικος βαζοντας πολλα grafts...πιστευω οτι ειναι στην στην ιδια κατηγορια με τον arm*ni..

3154 grafts δε μου φαινονται πολλα για ενα αποτελεσμα σαν αυτο στο παραπανω βιντεο...

Joda

Member

οχι αυτη μια χαρα ειναι..αλλα εχω πετυχει μερικες που κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι επιθετικες..τωρα καποιοι μπορει να διαφωνησουν αλλα οκ απλως εγω λεω τι πιστευω..

pavlos

Member

Αστο 16000 δολλαριακια + 12% φορο + αεροπορικα +ξενοδοχεια + λοιπα εξοδα - εκπτωση επειδη εισαι απο εξωτερικο , περιπου κανα 16000 - 17000 euro ( 8 euro το graft παει με FUE) !!!!! :-X

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alekontas

Member

Παίδες επειδη δεν λές οτι τό χω ψάξει και λίγο......έχω την εντύπωση πως τα πιο όμορφα αποτελέσματα απο φώτος ΑΣΘΕΝΩΝ το τονίζω και όχι φώτος απο κλινικές,,,,τα έχει ο RAHAL????Τι πιστεύεται εσείς???Και πολλά megassesions....Ανάμεσα σε RAHAL,HASSON,HDC,BISSANGA,ΤΟΥΡΚΙΑ τι λέτε????

geo.

Member

για μένα τα καλύτερα αποτελέσματα που έχω δει ποτέ μου και με διαφορά ( μικρά αλλά και μεγάλα nw)
τα έχει ο Armani . έχω φάει άπειρες ώρες στα site όλον και τα αποτελέσματα που είδα στον συγκεκριμένο δεν τα είδα σε κανέναν άλλον.
και όχι μόνο αυτά που έχει ανεβάσει η κλινική αλλά κυρίως απο τα blogs των ασθενών του που βάζουν φωτό.

Μπλουζα