Dr Ahmed Altan 3.800 grafts f.u.e 37 ετών

Xristoforos1917

New Member
Επειτα από διετή τουλάχιστον έρευνα μέσω της πλατφόρμας αλλά και γενικότερα διαδικτυακής, "έπεσα" τυχαία σ ένα βιντεάκι το οποίο παρουσίαζε τη ΜΜ του δημιουργού του(video), από τον Dr Altan. To αποτέλεσμα συμφωνα με τη δική μου αισθητική ήταν εντυπωσιακό κι έπειτα απο αρκετά ενδελεχή έρευνα γύρω απο τη δουλειά του συγκεκριμένου γιατρού αποφάσισα να επικοινωνήσω με τη κλινική του (Aestepool), στη Κων/λη. Όσον αφορα το portfoliο του γιατρού η αλήθεια είναι πως βρήκα δυο τρεις περιπτώσεις ατόμων στο u tube τα οποία παρουσίαζαν το αποτέλεσμα τους και διαπίστωσα πως συνεργάζεται πολύ με Πολωνούς ασθενείς.
Η επικοινωνία ήταν ιδιαιτέρως εύκολη καθώς έγινε στα αγγλικά και μου παρουσιάστηκε επακριβώς το πλάνο που θα ακολουθήσει ο γιατρός για τη δική μου περίπτωση αλλά και το κόστος αυτής. Η αλήθεια είναι ότι μόλις ενημερώθηκα για τη τιμή ενθουσιάστηκα καθώς ύστερα απο ιδιαιτέρως ενδελεχή, επαναλαμβάνω, έρευνα διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα σοβαρό και υπεύθυνο επαγγελματία. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έχει στήσει μια πολύ αποδοτική και λειτουργική ομάδα όσον αφορα το χειρουργικό κομμάτι και παρακάτω θα το αναπτύξω.
Στις 15 Απριλίου κανονίστηκε η επέμβαση. Στο κόστος της περιλαμβάνεται transpotation από και προς το αεροδρόμιο καθώς και διήμερη ή τριήμερη διαμόνη σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Πόλης. Εγω επέλεξα τη τριήμερη διαμόνη χωρίς έξτρα επιβάρυνση για την παραπάνω ημέρα.
Για να μη μακρηγορώ περνάω αμέσως στη μέρα της επέμβασης , η οποία έγινε σε ιδ.κλινική και διήρκησε 9 ώρες από τις 09.00 ως τισ 18.00. Τρεις νοσοκόμες προχώρησαν στην εξαγωγή των grafts έπειτα ακολούθησε ένα μικρό διαλειμμα για φαγητό και στη συνέχεια ο ίδιος ο γιατρός άνοιξε τις υποδοχές στις οποίες θα τοποθετηθούν τα τριχοθυλάκια. Μ ενημέρωσε πως αυτό είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι της επέμβασης καθώς ουσιαστικά χειραγωγεί το τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθούν οι νέες τρίχες δλδ πως θα φυτρώσει το μαλλί για να είμαι και λίγο πιο κατανοητός. Στη συνέχεια η τρεις νοσοκόμες τοποθέτησαν τα grafts αφού προηγουμένως ενημερώθηκα για τον αριθμό τους. Η εξαγωγή έγινε χειροκίνητα και το punch που χρησιμοποιει ο γιατρος είναι 0,7mm.
Παρακάτω παραθέτω φωτογραφίες πριν τη ΜΜ(οι δυο πρώτες) , στο πενθημερο(οι επόμενες τρεις) , δεκαπενθήμερο και στο μήνα(οι τρεις τελευταιες). Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση του shedding κάνω υπομονή.
Θα επανέλθω στο εξάμηνο και στο χρόνο.

Υ.Γ κατοπιν συζήτησης με τον γιατρό δε προχώρησα στη λήψη φιναστερίδης η μινοξιδίλης.
Υ.Γ2 το κόστος ήταν 2000 euro
Υ.Γ3 τα graft τοποθετήθηκαν σε hairline όπου έγινε reconstruction και crown
 

Συνημμένα

  • 0.jpg
    0.jpg
    44.5 KB · Προβολές: 278
  • 2.jpg
    2.jpg
    58.9 KB · Προβολές: 308
  • 4.jpg
    4.jpg
    57.4 KB · Προβολές: 309
  • 5.jpg
    5.jpg
    40.1 KB · Προβολές: 295
  • 8.jpg
    8.jpg
    89.6 KB · Προβολές: 310
  • 9.jpg
    9.jpg
    49 KB · Προβολές: 311
  • 10.jpg
    10.jpg
    50.8 KB · Προβολές: 281
  • 12.JPG
    12.JPG
    301.6 KB · Προβολές: 269
  • 14.JPG
    14.JPG
    302.9 KB · Προβολές: 284
  • 13.JPG
    13.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 267

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Καλή επιτυχία φίλε..είσαι σίγουρος ότι ήταν 0.7 το punch?γιατί σε θέρισε πίσω .επίσης γνωρίζεις τι μπήκε που?γιατί πολλά τα 3800 που είπες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που έχουν μπει τόσα grafts.μηπως μπήκαν τα περισσότερα πίσω?.δεν υπάρχουν εικόνες από τη μέρα τοποθέτησης?
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε.
Πόσα τοποθετήθηκαν στο crown και πόσα στους κροτάφους και hairline;
 

dimitraza

Member
Καλή φύτρωση φιλε!!! Φαίνεται προσεγμένη δουλειά και πας για πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο γιατρός σου είπε να μη πάρεις φίνα ή μινοξ; Σου αιτιολόγησε γιατί;
 

Xristoforos1917

New Member
Ευχαριστώ πολυ, όσον αφορά τη φίνα νομίζω δεν εχει σημασία η άποψη μου καθώς ο γιατρός έκρινε βασει της δίκη μου και μόνο περίπτωσης και το ότι δε παρατηρείται επιθετική τριχόπτωση σε αυτη, για την ακριβεια σχεδόν καθόλου τριχόπτωση τα τελευταία δυο χρόνια. Το punch ήταν 0,7 έτσι μου είπε, ο γιατρός αυτό διαφημίζει στο site του , λέτε να μου πε ψέμματα , τι να πω δεν ξέρω! Επίσης δε νομίζω ότι με θέρισε παιδιά, η φωτογραφία ειναι πενθημέρου η πρώτη και οι υπόλοιπες όπως αναφέρω ακριβώς ημερομηνιακα...
Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη καθώς δε ρώτησα τι έβαλε που κι ούτε μ ενδιέφερε , εμένα προσωπικά, να μάθω κάτι τέτοιο καθώς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου ο άνθρωπος και τον αφησα να κάνει τη δουλειά του. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει σύμφωνα με την αντίληψη του κλπ κλπ.... επίσης το νήμα το άνοιξα ως μια περαιτέρω ενημέρωση για όσους αναζητούν κάτι και παραθέτω την ειλικρινή μου εμπειρία .
Λόγω φόρτου προσωπικού κι εργασιακού , δε μπορώ να τσαταρω και θα επανέλθω στο εξάμηνο και στο χρόνο οπου και θα δούμε όλοι τ αποτελέσματα και θα βγάλει οποίος θέλει τα συμπεράσματα του.
Φιλικά!
 

aeratos28

Just aeratos
Καλή συνέχεια να έχεις αλλά φίλε δυστυχώς νομίζω πως δεν θα έχει τόσο αξία αυτή η ενημέρωση ..όπως είπες στο πρώτο μνμ σου έκανες ενδελεχή έρευνα.κατι το οποίο εσύ ο ίδιος δεν προσφέρεις με τη σειρά σου στους άλλους.φαινεται να μην έχουν μπει σε καμία περίπτωση τα grafts τα οποία αναφέρεις ,(προσωπικη άποψη είναι πως δεν ξεπερνάνε τα 2.5-2.8k grafts)μιλάς για 0.7 punch κάτι που πάλι δεν φαίνεται να ισχύει .με μία δύο φωτό στους 6 μήνες και άλλες δύο στο χρόνο ενώ δεν έχουμε δει καν ούτε τη μερα της τοποθέτησης δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι αυτή η ενημέρωση.και πάλι ότι καλύτερο εύχομαι ,καλή επιτυχια
 
Μπλουζα