Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δε φανταζεσαι !!! ´αξιζε πραγματικά, το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου!Πάει προς τα πίσω το ρολόι Δημήτρη ε; Κερδίζεις χρόνια. Μπράβο. Καλά πάει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Super μπραβο φιλαρακι...τελειο μεχρι στιγμης αν αναλογιστουμε κ τα 2.500 μοσχευματα! Δεν νομιζω να εχουν μεγαλη διαφορα πλεον οι εκκηνικες κλινικες με του εξωτερικου(δεν μιλαω για τις τοp lorenzo bisagwa hanson αυτες παρεχουν εγγυημενο αποτελεσμα κ ποιοτητα) εγω μπαινω σε διαδικασια κ το ξανασκεφτομαι για ελλ.κλινικη μιας κ απ την κυπρο μου ειπαν αρκετα μεγαλο ποσο για 3000 μοσχευματα..κ μονο η διαδικασια αεροπλανο περισσοτερη αδεια κ πολυ περισσοτερα χρηματα για τα ιδια μοσχευματα..ελλαδαρα ολε!!!!
Μήπως εσύ είσαι φανατικά εναντίον της advance φίλε μου και βλέπεις παντού φαντάσματα ??Της κλινικής είσαι?
Μεταξύ σοβαρού, με 2 λέξεις που έγραψες, κάνεις οποιονδήποτε άλλο να σκέφτεί πολύ να γράψει ένα μπράβο (όχι μονο εδώ-οπουδήποτε) μην τυχόν και θεωρηθεί κατάσκοπος και μεταξύ αστείου ναί είμαι συνήγορος υπεράσπισης. Εσύ ;; Αναγνωριστής κατασκόπων;;