Dimitris92 , dhi ευαγγελάτος fue, nw4-2979 grafts (27-28/03/19)

dimi92gr

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

Στις 27-28 Μαρτίου έκανα διήμερο Mega Session στην DHI Clinics. Μέσα από αυτό το νήμα θα ήθελα να δείξω την πορεία της μεταμόσχευσης μου για τους επόμενους 12 μήνες βοηθώντας όσο μπορώ και εγώ το Φόρουμ από το οποίο άντλησα αρκετές πληροφορίες πριν πάρω την απόφαση μου.

Η απόφαση μου να κάνω την μεταμόσχευση μου στην συγκεκριμένη κλινική ξεκίνησε από πέρυσι όταν είδα από κοντά τον Φαρμοκοποιό μου που από N3 είχε πάει πάει N2 με πολύ καλό φυσικό αποτέλεσμα. Κατευθείαν τον ρώτησα διακριτικά που έκανε την μεταμόσχευση του και χωρίς κανένα πρόβλημα μου απάντησε στην DHI και μου έδωσε κιόλας μια συμβουλή ότι αν θέλω και εγω να πάω εκεί να ζητήσω αποκλειστικά την Κ. Μπίρου. Παρόλα αυτά όταν γύρισα σπίτι ξεκίνησα κατευθείαν έρευνα καθώς μέχρι τότε ήμουν λιγάκι δύσπιστος με τις μεταμοσχεύσεις και το κατά πόσο φένετε φυσικό το αποτέλεσμα. Κατα τύχη έπεσα στο Φόρουμ και εκεί άρχισα να ανακαλύπτω οτι υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός της DHI. Ωστόσο πάλι κατέληξα στην DHI αποκλείωντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές που είχα διαβάζοντας το Φόρουμ (G**as (Strip), Ana***is (Strip) , Papa**los-Vek***is (Combo FUE-FUT), AHC λόγω κακής διαχείρης της δότριας που διάβαζα σε ορισμένες περιπτώσεις σε συνδυασμό με την ηλικία μου και το σχετικά κοντό κούρεμα που κάνω συνήθως(Παρόλα αυτά είναι μια αρκετά τίμια επιλογή (πχ dimitris50423) για κάποιον με περιορισμένο budget ) , για τις κλινικές Me***i J***e kai B**** K*** δεν μπάινω στην διαδικασία να αναλύσω, Εξωτερικό λόγω δυστηχώς περιερισμένου budget (αν και η πρώτη μου επιλογή ήταν ο Εrdogan αλλά χρειαζόμουνα σχεδόν το διπλάσιο budget συνολικά ~9Κ-10Κ και δεύτερη επιλογή HDC (2.95€/graft αλλά για κάποιο λόγο ήταν πάλι κοντά στο ίδιο κόστος με Erdo). Τελικά επέλεξα τον Κ.Ευαγγελάτο αντί της Κ.Μπίρου βλέποντας δουλειές του μέσα από τις παρουσιάσεις στο Φορουμ (Mogan,Raphael,Geogreek) στην φυσικότητα και πυκνότητα (για τα δεδομένα της DHI) που πετυχαίνει στην Hairline

Μερικές πληροφορίες σχετικά για την μεταμόσχευση και εμένα:

-Ηλικία: 26 Χρονών
-Κλίμακα ΝW: IV ( Σύμφωνα πάντα από την διάγνωση της κλινικής)
-Συνολική ικανότητα δότριας περιοχής (πριν την μεταμόσχευση): 7K-8K grafts από την τριχοσκόπηση που έγινε στην DHI καθώς συμφώνησε και ο γιατρός μετά την εξαγωγή για αυτήν την εκτίμηση
-Γενικός μέσος όρος μαλλιών ανά μόσχευμα: 2,58
-Διάμετρος τρίχας: ~59μ
-Κόστος Μεταμόσχευσης: 4.800€
-Grafts/Τρίχες: 2979grafts / ~7685 τρίχες
-Κλίμακα NW του Πατέρα μου: VII (7)
-Χρήση Φαρμάκων: Καμία
-Η ΑΑ ξεκίνησε από τα 17 και ήδη στην ηλικία 19-20 είχα χάσει όλους τους κρόταφους

Την πρώτη ημέρα της μεταμόσχευσης κάναμε εξαγωγή 1598 grafts (~4350 τρίχες) με λόγο 2,72 και καλύψαμε με μέση πυκνότητα 35 graft/cm2 όλη το κομμάτι της Γ ζώνης καθώς και μικρό κομμάτι της Β ζώνης.

Την δεύτερη ημέρα συνεχίσαμε πάλι λίγο με την Β ζώνη αλλά δώσαμε περισσότερο έμφαση στην Α ζώνη και στον σχεδιασμό της Hairline με μέση πυκνότητα 45 graft/cm2. Όταν ρώτησα τον γιατρό με τι πυκνότητα θα πάμε στην Hairline μου απάντησε ότι για την περίπτωση μου είναι καλύτερα στα ~35 graft / cm2 καθώς έχω σχετικά υψηλό λόγο και χοντρή τρίχα παρόλα αυτά επέμεινα να πάμε άνω τον 40 graft/cm2 και τελικά μου είπε στο τέλος πήγαμε στα 45 graft και σε κάποια σημέια είναι άνω των 50 graft. Ελπίζω να δικαιωθώ για αυτήν την απόφαση μου καθώς πιστεύω πήγαμε πιο πυκνά στην Hairline εις βάρος των κροτάφων μου.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν ξεκινάω αυτήν την παρουσίαση για κανένα οικονομικό όφελος (έκπτωση) και ούτε για λόγους διαφήμισεις την κλινικής. Το κάνω καθαρά για να μπορεί να έχει μια σχετική εικόνα ένας μελλοντικός υποψήφιος μεταμόσχευσης όπως είχα και εγώ και φυσικά για να δεχτώ κριτική για τυχόν οποιαδήποτε τεχνικά λάθοι της εταιρείας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανευάσω και τις επίσημες φωτογραφίες από την κλινική μόλις τις πάρω
 

Συνημμένα

  • side1.jpg
    side1.jpg
    1 MB · Προβολές: 387
  • 20190316_213042.jpg
    20190316_213042.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 425
  • me_1.jpg
    me_1.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 377
  • front.jpg
    front.jpg
    890.5 KB · Προβολές: 356
  • 55551894_833827460301788_4369827691206017024_n.jpg
    55551894_833827460301788_4369827691206017024_n.jpg
    113.6 KB · Προβολές: 358
  • AFTER.jpg
    AFTER.jpg
    115.3 KB · Προβολές: 350
  • 55802398_614005585687715_5402722808557993984_n.jpg
    55802398_614005585687715_5402722808557993984_n.jpg
    132.5 KB · Προβολές: 375

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kardinalios

Well-Known Member
Φίλε καλησπέρα . Καλή επιτυχία στην μεταμόσχευση σου και εύχομαι το αποτέλεσμα πραγματικά να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχεις θέσει για το κεφάλι σου . Κάποιες γρήγορες παρατηρήσεις και στο μέλλον θα μπούμε και σε λεπτομέρειες :
1) Σε καμιά περίπτωση δεν είσαι NW4 . Περισσότερο για NW6 σε βλέπω άντε 5V το πολύ .
2) Τα μοσχεύματα κατά την προσφιλή τακτική της DHI απλώθηκαν σε ολο το κεφάλι . Καλό θα ήταν να ρωτήσεις που μπήκε τι .
3) Τα μοσχεύματα για μια τόσο προχωρενη αραίωση είναι πολύ λίγα . Ο Ερντογάν σου είπε κοντά στα 10 χιλιάρικα γιατί σε υπολόγισε πάνω από 4.000 grafts .
 

dimi92gr

New Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως kardinalios νομίζω το NW6 είναι λίγο υπερβολικό. Σχετικά με το 5v εκεί νόμιζα ότι άνηκα και εγώ πριν την μεταμόσχευση αλλά μου είπαν ότι έχω σχετικά υψηλές γέφυρες (ίσως ξεγελάει λίγο η πανοραμική αλλά θα το διαπιστώσεις κοιτάζωντας την φωτογραφία που με δείχνει πλάγια) και για αυτό μου είπαν N4. Βέβαια καταλαυαίνω οτι έχει ανοίξει αρκετά το Crown και για αυτό είπες NW6
 

kardinalios

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως kardinalios νομίζω το NW6 είναι λίγο υπερβολικό. Σχετικά με το 5v εκεί νόμιζα ότι άνηκα και εγώ πριν την μεταμόσχευση αλλά μου είπαν ότι έχω σχετικά υψηλές γέφυρες (ίσως ξεγελάει λίγο η πανοραμική αλλά θα το διαπιστώσεις κοιτάζωντας την φωτογραφία που με δείχνει πλάγια) και για αυτό μου είπαν N4. Βέβαια καταλαυαίνω οτι έχει ανοίξει αρκετά το Crown και για αυτό είπες NW6

Φίλε μου πραγματικά δεν θέλω να γίνομαι κακός όμως διαβάζω κάποια πράγματα και κάποιες ιατρικές γνωματεύσεις οι οποίες επ' ουδενί δεν στέκουν . Αντιμετωπίζουμε την μμ σαν μια εικαστική παρέμβαση ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ιατρική διαδικασία τυποποιημένη με συγκεκριμένους κανόνες και συγκεκριμένα μετρήσιμα χαρακτηριστικά . Δεν θέλω να γράψω παραπάνω διότι καταλαβαίνω ότι είσαι στη φάση της ανάρρωσης και η ψυχολογία παίζει σοβαρό ρόλο στην πορεία σου . Για αυτό και είπα λεπτομέρειες θα συζητήσουμε αργότερα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο,τι και να λέμε , ο,τι και να γράφουμε η συγκεκριμένη κλινική κάνει τα ίδια και τα ίδια . Εγώ προσωπικά είμαι ένα από τα περιστατικά της για αυτό και εγώ δική μου άποψη και καταλαβαίνω ακριβώς τι σου είπαν , πως στο είπαν και το ήθελαν να πετύχουν . Το μόνο που μπορώ να γράψω για την ώρα για να μην σε επηρεάσω είναι ότι τα μοσχεύματα που έβαλες είναι πολύ λίγα και πως αν εγώ αποφάσιζα για το αν έπρεπε να κάνεις επέμβαση η όχι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε έβαζα στο χειρουργείο για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ .

Καλή συνέχεια και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου εύχομαι καλή επιτυχία
 
  • Like
Reactions: tol

dimi92gr

New Member
Δεκτή η γνώμη σου. Έτσι και αλλιώς ένας από τους λόγους που άνοιξα το ποστ είναι για να ακούσω κριτικές και γνώμες.
 

makis25

Well-Known Member
Επειδη ακριβως εισαι νεαρος , στα 26 , πρεπει να σκεφτεις σοβαρα την χρηση φαρμακων μακροχρόνια . Εδωσες σχεδον 5Κ ευρω . Πρεπει να εξασφαλισεις την επενδυση σου . Με την τριχοπτωση που ειχες μεχρι τωρα , διχως φαρμακευτικη παρεμβαση ειναι πρακτικα βεβαιο πως θα χασεις παραπανω μαλλια . Πρεπει να το σταματησεις αυτο .
 
  • Like
Reactions: tol

dimi92gr

New Member
Στην 10 ημέρα θα ξεκινήσω σίγουρα μινοξιδίλη 5%. Έχει διαφορά σε αποδοτικότητα αφρός με λοσιόν?
 

dimi92gr

New Member
Ίσως ξεκινήσω και φιναστερίδη με 0.5g την ημέρα. Βέβαια με όποιον γιατρό και αν μίλησα εδω Ελλάδα όλοι ήταν κάθετη σε αυτό το θέμα και σε καμία περίπτωση μου είπαν δεν χρειάζετε να ξεκινήσω. Επίσης δεν ανέφερα οτι μακροπρόθεσμα σε βάθος 10 τίας έχω σκοπό έτσι και αλλίως να κάνω και δεύτερη αλλά σίγουρα θα πάω στις πρώτες μου επιλογές τότε.
 

tol

Well-Known Member
Ίσως ξεκινήσω και φιναστερίδη με 0.5g την ημέρα. Βέβαια με όποιον γιατρό και αν μίλησα εδω Ελλάδα όλοι ήταν κάθετη σε αυτό το θέμα και σε καμία περίπτωση μου είπαν δεν χρειάζετε να ξεκινήσω. Επίσης δεν ανέφερα οτι μακροπρόθεσμα σε βάθος 10 τίας έχω σκοπό έτσι και αλλίως να κάνω και δεύτερη αλλά σίγουρα θα πάω στις πρώτες μου επιλογές τότε.
Φιλε μου, διαβαζοντας το πρωτο σχολιο σου στο νημα, ευκολα συμπεραινει κανείς οτι εχεις διαβασει αρκετα και εχεις ασχοληθει πολλες ωρες με το forum.

Και φυσικα πολυ καλα εκανες. Πριν απο μια σημαντικη αποφαση (οπως η μμ), ειναι απαραιτητο να υπαρχει καλη ενημερωση.

Ομως αλλο η ενημερωση και αλλο η προσωπικη εμπειρια.

Αν θελεις μια συμβουλη απο "πελατη" της DHI, θα σου προτεινα να αρχισεις αμεσα τη ληψη φιναστεριδης (proscar σε 5 ή 4 κομματια).

Τα grafts που εβαλες σε τοσο μεγαλη περιοχη και με τη χαμηλη πυκνοτητα και φυτρωση (ιδιον χαρακτηριστικο της DHI), μαλλον θα σε απογοητευσουν ως τελικο αποτελεσμα.

Επιπλεον, επειδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα (λογω ηλικιας και λογω σοκ λος) να χασεις και τα εναπομειναντα μαλλια, θα πρεπει αμεσα να υποστηριξεις την επιλογη που εκανες και με φαρμακευτικη αγωγη.

Αλλιως θα εχεις ενα μετριο φυσικο αποτελεσμα.

Φυσικα, ο,τι εγινε, εγινε. Δεν μπορεις να αλλαξεις την επιλογη που εκανες. Δεν εχει νοημα να σου παραθεσουμε τις προσωπικες μας εμπειριες απο την DHI.

Γι' αυτο η μονη βοηθεια που μπορουμε να σου προσφερουμε ειναι οι συμβουλες μας για το μελλον......

Λοιπον, "κρατα μικρο καλαθι", μην εχεις υψηλες προσδοκιες και προπαντων ξεκινα αμεσα φαρμακευτικη αγωγη....οχι μονο με μινοξιδιλη (δεν αρκει στην περιπτωση σου) αλλά κυριως με φιναστεριδη.

Ειτε ακολουθησεις τις φιλικες μας συμβουλες, ειτε οχι, σου ευχομαι ολοψυχα καλη συνεχεια και στο τελος του ταξιδιου σου να εχεις το αποτελεσμα που θα σε ικανοποιησει.
 

dimi92gr

New Member
Ευχαριστώ tol για την συμβουλή σου και τον χρόνο που διέθεσες. Αναφέρεις ότι χωρίς φαρμακευτική αγωγή το αποτέλεσμα θα είναι ένα μέτριο φυσικό αποτέλεσμα. Πιστεύεις δηλαδή με χρήση Φίνας και Μίνοξ θα είναι άνω του μετρίου?

Οι προσδοκίες για την πρώτη μου μμ μου φυσικά δεν είναι να γίνω σαν τον Αλέξανδρο η τον Μόγκαν που ανέφερα και πιο πριν αλλά τουλάχιστον να καλυφθεί κάπως η φαλάκρα στην Γ ζώνη με συνδυασμό hair fibers και μπροστά να έχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που να μπορώ να κάνω και λίγο styling καθώς εδώ και 3 χρόνια τα κουρεύω μόνο κοντά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Ευχαριστώ tol για την συμβουλή σου και τον χρόνο που διέθεσες. Αναφέρεις ότι χωρίς φαρμακευτική αγωγή το αποτέλεσμα θα είναι ένα μέτριο φυσικό αποτέλεσμα. Πιστεύεις δηλαδή με χρήση Φίνας και Μίνοξ θα είναι άνω του μετρίου?

Οι προσδοκίες για την πρώτη μου μμ μου φυσικά δεν είναι να γίνω σαν τον Αλέξανδρο η τον Μόγκαν που ανέφερα και πιο πριν αλλά τουλάχιστον να καλυφθεί κάπως η φαλάκρα στην Γ ζώνη με συνδυασμό hair fibers και μπροστά να έχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που να μπορώ να κάνω και λίγο styling καθώς εδώ και 3 χρόνια τα κουρεύω μόνο κοντά.
Φιλε Δημητρη, με τη χρηση μινοξιδιλης θα δεις αποτελεσμα, αλλα με την παροδο του χρονου (μετα απο 1-2 χρονια) θα φθινει....σε συνδυασμο ομως με φιναστεριδη μπορει να δεις πιο καλα και πιο μακροχρονια αποτελεσματα (σε βαθος πενταετιας).

Διαβαζοντας το τελευταιο σου σχολιο, συμπεραινω οτι εισαι προσγειωμενος οσον αφορα το προσδοκωμενο αποτελεσμα.....και ετσι πρεπει να εισαι και να σκεφτεσαι.

Ναι, θεωρω οτι μετα την ολοκληρωση της μεταμοσχευσης (με φαρμακευτικη αγωγη και την ενισχυση του τοπικ, οπως εγραψες και οπως ηδη γνωριζω εξ ιδιας πειρας) θα αλλαξει η εικονα και η ψυχολογια σου. Και παλι σου το ευχομαι ολοψυχα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλησπέρα φίλε dimi, καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία.
Θα συμφωνήσω λίγο πολύ και με τα υπόλοιπα παιδιά.
Μια παρατήρηση μόνο...Στην HDC η τιμή δεν είναι 2,95 ανά μόσχευμα, ξεκινάει από 1,80 έως 2,30.
Στην περίπτωση σου για τα μοσχεύματα που έβαλες θα χρειαζόσουν 600 ευρώ παραπάνω με τα έξοδα όλα πληρωμένα φυσικά.
 

dimi92gr

New Member
Ίσως τελικά η δεύτερη να γίνει πιο σύντομα αντι σε βάθος 10τίας. Όταν λες όλα πληρωμένα είναι μέσα και τα αεροπορικά,έξοδα μεταφοράς, φαγητό , διαμονή κτλ?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
  • Διαμονή μέχρι και 7 ημέρες.
  • Αεροπορικό εισιτήριο.
  • Μεταφορικό μέσον (ταξί) από/προς το αεροδρόμιο.
  • Μετεγχειρητική φροντίδα μέχρι και την αναχώρηση από την κλινική.
  • Βαλιτσάκι (kit) με τα σχετικά σκευάσματα που αφορούν την Μετεγχειρητική φροντίδα.
  • Γεύμα τις 2 ημέρες του χειρουργείου.
Εγω αυτό που ήθελα να πω είναι ότι εφόσον έχεις κληρονομική προδιάθεση λόγο του πάτερα σου άλλα και λόγο του patern σου που βλέπουμε θα έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον έως τα 30 σου.
Πλέον ας πάνε όλα καλά τώρα με την φύτρωση σου,υπομονή για το αποτέλεσμα σου και βλέπεις πως προχωράς μελλοντικά.
Καλή συνέχεια στην πορεία σου!
 

renos espresso

Active Member
Στην 10 ημέρα θα ξεκινήσω σίγουρα μινοξιδίλη 5%. Έχει διαφορά σε αποδοτικότητα αφρός με λοσιόν?
To ιδιο αποτελεσμα εχουν απλως με τον αφρο κανεις και styling γτ στεγνωνει πολυ γρηγορα.
Εγω προσωπικα βαζω υγρο το βραδυ μετα το μπανιο και αφρο το πρωι.

Εχεις καλο λογο και ψηλες γεφυρες και αυτο ειναι πολυ καλο!!
Σιγουρα θα χρειαζοσουν πιο πολλα μοσχευματα αλλα βλεπεις πως θα ολοκληρωθει αυτη η μμ και μετα βλεπεις πως θα κινηθεις με μεγαλυτερη εμπειρια.

Για μενα αν φτιαξεις μια ωραια χερλαιν και ενα διακριτικο αραιο crown θα την θεωρω πετυχημενη επεμβαση!!

Καλη σου επιτυχια και απολαυσε την διαδικασια της φυτρωσης...ειναι ωραια περιοδος..
 

Veron

Well-Known Member
Θα συμφωνησω με τους απο πανω,ηθελες περισσοτερα μοσχευματα αλλα εισαι μικρος ακομα και η κατασταση σου δεν εχει σταθεροποιηθει.Οτι χρειαζεσαι υποστηριξη απο φινα-μινοξ ειναι δεδομενο.Ισως επρεπε να μπεις σε 1-2 χρονια για μ.μ. Επισης ισως επρεπε να αξιολογησεις λιγο καλυτερα την Κυπρο γιατι και μενα μ φαινεται περιεργη η τιμη που γραφεις,αλλα και η 2 κλινικες παιζουν κοντα στα 2ευρω.Τελοσπαντων οτι εγινε εγινε μακαρι ολα τα καλα,φαινεται καθαρη δουλεια αλλα κρατα μικρο καλαθι.

p.s Ωραια παρουσιαση
 

kardinalios

Well-Known Member
Το συγκεκριμένο περιστατικό ένας σοβαρός γιατρός θα το αντιμετώπιζε ως ένα 5V ίσως και 6 με σίγουρο pattern για 6ρι . Η πιο σωστή στρατηγική θα ήταν να βάλει ΟΛΑ τα μοσχεύματα που έβαλε μπροστά ( Α+Β ΖΩΝΗ ) για αρχή και να ξεκινήσει θεραπεία με φιναστερίδη . Σε επόμενο στάδιο , μετά από περίπου ένα χρόνο , ο γιατρός θα έπρεπε να επαναξιολογήσει την κατάσταση και ειδικά το πως αντιδρούν οι τρίχες που ξεκάθαρα είναι σε thinning ακόμα και στο πίσω μέρος του crown και να δει πως αλλά κυρίως πότε θα προχωρήσει σε δεύτερη μμ . Μιλώντας με τον Feriduni ο οποίος θεωρείται πολύ τίμιος για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μου είχε αναφέρει ότι αποφεύγουν να κάνουν μεταμοσχεύσεις στο crown πριν τα 30 και χωρίς την παρουσία θεραπείας .
Κάτι τέτοιο θα πρότεινα και εγώ . Αυτό που έγινε ,όπως έγινε σίγουρα θα βελτιώσει την ψυχολογία του παιδιού όμως δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα κεφάλι με πολύ λίγα μαλλιά παντού .
Εξωφρενικά θεωρώ τα εξής :
1) Την εκτιμηση για NW 4 βαθμίδα αραίωσης .
2) Τον υπολογισμό της δότριας .
3) Το ρίξιμο 3000 περίπου grafts σε όλο το κεφάλι . Άραγε , του ανέφεραν σε τι πυκνότητες δούλεψαν ?

Ενδεικτικά σχετικά με την βαθμίδα αραίωσης σου επισυνάπτω μία δική μου φωτογραφία . Και εγώ βρίσκομαι σε φάση μεταμόσχεσυης και είμαι NW5 σύμφωνα με τον Lorenzo . Θα βάλω περίπου 2800 grafts μπροστά και έχω ήδη βάλει 1600 στην ίδια κλινική με σένα , ευτυχώς μόνο μπροστά . Δες πως είμαι και κρίνε εσύ σε ποια βαθμίδα nw ανήκεις .

Φιλικά . Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω απλά αυτό το φόρουμ είναι για να γράφονται αλήθειες .

20171130_154736.jpg
 
Μπλουζα