Dhi h advanced;

ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ

  • DHI

    Ψηφοφορίες: 8 44.4%
  • ADVANCED

    Ψηφοφορίες: 10 55.6%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    18
Λόγω πίεσης χρόνου θα κάνω μεταμόσχευση στην Ελλάδα.
Ποιά από τις 2 κλινικές θεωρείτε καλύτερη
Οι τιμές που μου 'εχουν δώσει είναι περίπου οι ίδιες
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Μην περιμένεις να πάρεις απάντηση ! Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τα νήματα από τις κλινικές ( έχει αρκετά και από τις δυο) κανε και από ένα ραντεβού με την καθεμιά να σε δουν και αυτοί και την απόφαση θα την πάρεις μόνος σου !
Η δίκη μου συμβουλή είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις ! Καλή τύχη σε ότι επιλέξεις
 
Ευχαριστώ για την απάντηση
Το ψάχνω καιρό και τα έχω κάνει αυτά που λες και ραντεβού έχω κάνει τώρα και στις 2 κλινικές και email για γνωματεύση έχω στείλει σε γιατρούς στο εξωτερικό..Αλλά βασικά επείδη περισσότερο μπερδεύτηκα παρά με βοήθησαν συν του ότι υπάρχει θέμα χρόνου όποτε αν είναι να το κάνω πρέπει να το κάνω τώρα.
Εχώ κάνει αλλές 2 μμ σε άλλους γιατρούς ξέρω πάνω κάτω για την μμ απλά μια γνώμη ζητάω για τις κλινικές γιατί και οι 2 κλινικές αυτές που κατέληξα και μετά από την επίσκεψη μου μου φαίνονται το ίδιο
 

kolias

Active Member
αν δεν ανεβασεις φωτογραφιες να μας δειξεις σε τι φαση βρισκεσαι να μας αναλυσεις την κατασταση σου και τι ακριβως σου προτεινανε δεν θεωρησε φυσικο προσωπο και θα δεχτεις πολλα πυρα εδω μεσα , Να το ξερεις
 
ευχαριστώ πολύ!
Επειδή έχω διαβάσει το blog ναι το έχω καταλάβει επιπλεόν όμως επειδή έχω δει πολλά πικρόχολα,ξερολίστικα και κακεντρεχή σχόλια σε φωτό από κάποια μέλη δεν θέλω να μπω στην διαδικασία ούτε να χαλαστώ αλλά ούτε να τσακωθώ με κάποιον.
Παρότι δεν έχω να κερδίσω ώστε να με ενδιαφέρει το αν θα δεχτώ πυρά από κάποιους και δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να αποδείξω κάτι,αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει και έχει ενδοιασμούς επειδή δεν έχω φωτό ας μου γράψει εδώ και στέλνω pm φωτό και το ο,τι άλλο θέλει
 

koumparos

Well-Known Member
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα .Βεκρη για πυκνοτητα με αρκετα καλα αποτελεσματα και μεγαλυτερη επιτυχια στη φυτρωση,dhi χαμηλοτερες πυκνοτητες και ρισκο στο τελικο ποσοστο φυτρωσης αλλα σεβασμο και διαχειριση στη δοτρια υψηλου επιπεδου.Αυτα εχουμε δει προς το παρον κατα την προσωπικη μου αποψη
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ είλικρινα με βοήθησες πολύ και στην ουσία μου επιβεβαίωσες (αυτό για την δότρια ) τις υποψίες που είχα από τις προτάσεις των κλινικών.
 

koumparos

Well-Known Member
Επισης απαραδεκτες τιμες dhi συμφωνα με τα αποτελεσματα και τα συνολικα μοσχ που βαζει και αστειες προσεγγισεις στα consultation του βεκρη.Αυτα good luck my friend!!!!
 

kolias

Active Member
ισαι ισα ειναι το μαναδικο μερος που μπορεις να μιλησεις για το προβλημα σου και να σε καταλαβουν, ο τομεας των μεταμοσχευσεων ειναι ως επι το πληστον για περιπτωσεις που εχει φτασει ο κομπος στο χτενι κανεις δεν μπορει να κοροιδεψει κανεναν ακομα και σε καλυτερη κατασταση να βρισκεται ξερει που θα καταληξει?
ιδιαιτερα αν μπλεξει με μεταμοσχευσεις
αν εισαι μελος του φορουμ για καιρο θα δεις οτι τα καραφλοκραξιματα εχουν πολυ πλακα
 

athenian

Well-Known Member
Ανάλογα την εικόνα σου. Αν έχεις δοτρια βούρτσα πας Βεκρη. Αν όχι DHI. Βάλε φωτογραφίες της κατάστασης των μαλλιών σου αν θες.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Tα ποσοστα που πιανει ο βεκρης στη φυτρωση νομιζω δεν τα πιανει σε καμια περιπτωση η dhi.

Συμφωνώ. Αλλά έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές όλα αυτά. Το μόνο που μπορεί να βγει από αυτή την κουβέντα είναι τσακωμοι.
Το θέμα είναι να έβαζες καμία φώτο ώστε να φαινόταν τι χρειάζεσαι.
Πχ αν θες αρκετά μοσχευματα στη d*I θα χρειαστείς 2 συνεδριες ενώ ah* ίσως 1.
Όπως τα είπε ο koumparos είναι. Κάτσε και ξεψαχνισε τα νήματα των κλινικων. Έχεις πολλές πληροφορίες για να κάνεις την επιλογή σου.
 

Stratos

Well-Known Member
Φίλε μάζεψε λεφτά μην βιαστεις και πηγαινε εξωτερικο.
Εδώ λαμογια,ατάλαντοι, τεμπέληδες,
Κλέφτες κλπ
έχω κάνει δύο σε γνωστές ελληνικές κλινικές..με αποτέλεσμα χάλια
 
Μπλουζα