Ολοι οσοι θελουν να κανουν μεταμοσχευση μαλλιων θα πρεπει να θυμουνται πως κανουν μια πολυ σοβαρη αισθητικη παρεμβαση στην εμφάνιση τους . Κανουν χειρουργειο . Δεν πας να κανεις οποιοδηποτε χειρουργείο διχως μελετη , ερευνα , διχως να εισαι σίγουρος τι θες . Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος , με σχεδιο και το σχεδιο να συζητηθει εμπεριστατωμενα απο πριν και οχι μιση ωρα πριν την εξαγωγη . Πρεπει να ξερεις ποιος ειναι αυτος ο γιατρος που θα σου κανει πραγματα στο κεφαλι σου , τι εμπειρια εχει , τι επιτυχιες και τι αποτυχιες εχει . Επισης καποιος που ειναι καλος τεχνικα και για παραδειγμα πετυχαινει μικρο transection και ετσι επιβιωνουν περισσοτερα μοσχευματα , δεν ειναι απαραιτητο πως θα εχει και την καλλιτεχνία να φτιαξει hairline .Αν η τεχνη ηταν μονο τεχνικη τοτε ολοι θα ηταν μεγαλοι καλλιτεχνες .Ομως η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη. Οταν ειχα παει στη dhi , φευγοντας μου ειχε πει το παλικαρι που δε θυμαμαι το ονομα του , προσεξε πολυ γιατι προκειται για το κεφαλι σου και το κουβαλας μια ζωη . Και ειχε δικιο . Και γιαυτο εχω προς το παρον συστολη να τους ξανα επισκεφτω . Γιαυτο αν κανεις δεν νοιωθει καλυμμένος με αυτα που του λενε καλυτερα να μη κανει μεταμοσχευση ,να συνεχισει την ερευνα, παρα να κανει συμβιβασμους . Η dhi θα μπορουσε να ειναι οντως απ τους καλυτερους , αρκει να σταματησει η ανωνυμια των γιατρων ωστε να ξερει καποιος ποιοι ειναι διαθεσημοι , να ποσταρουν ξεκαθαρα κοντινα αποτελεσματα σε φωτογραφιες και βιντεο , και να κανουν οτι περνα απο το χερι τους για τη μεγαλυτερη βιωσιμότητα των μοσχευματων . Τελος να πω ( το εχω ξαναγραψει ) πως φυσικη hairline δεν ταυτιζεται με την αραιη hairline .
Αν τα αποτελεσματα της κλινικης ηταν συγκρισιμα με αυτα που βλεπουμε απο ισπανους η τον ερντογαν η και κυπρο , τοτε δεν θα ειχαν αναγκη τα παζαρια με τις τιμες , ουτε θα ειχαν αναγκη παραπλανητικες τακτικες με τριχες αντι μοσχευματα . Οσο περισσοτερο ενημερωνεται ο κοσμος πριν παει στις κλινικες , τοσα λιγοτερα προβληματικα κεφαλια θα υπαρχουν στο δρομο και τοσο καλυτερες θα ειναι οι κλινικες . race to bottom τακτικη στις τιμες , που ειδα τωρα πως και η κυπρος κανει , δεν ειναι καλο σημαδι για την ποιοτητα των παροχων .