Dhi μέμος μπεγνής.

Tsek

Well-Known Member
Ρε τυπε είσαι ότι να ναι..πραγματικά όμως..τελικά δεν είναι ότι κανείς πως δεν καταλαβαίνεις..πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέμε..δεν έχει ουσία πλέον,καρφιτσωσε το θέμα να φαίνεται μπροστά ,ζητά το από τους mods να τελειώνουμε.να σου φύγει
Ελα πηγαινε στον πιλοτακι εσυ και ασε μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Τον εχω δει πανω απο 30 φορες απο αποσταση του ενος μετρου λόγο οτι μένουμε στον ιδιο δρόμο στο Φάληρο και ειλικρινα ειναι σπουδαιο αυτο το αποτελεσμα που βλεπω!
Επισης επειδη τον εβλεπα και πριν την μμ ειχε διαχυτη αλωπεκια και μονο μικρο πρόβλημα δε το έλεγες!εβγαζε τα σκυλια κατω απο το μπαλκονι μου και τον εβλεπα πανοραμικα οποτε εχω εικονα για τον συγκεκριμενο.

Adriano

Well-Known Member
Τον εχω δει πανω απο 30 φορες απο αποσταση του ενος μετρου λόγο οτι μένουμε στον ιδιο δρόμο στο Φάληρο και ειλικρινα ειναι σπουδαιο αυτο το αποτελεσμα που βλεπω!
Επισης επειδη τον εβλεπα και πριν την μμ ειχε διαχυτη αλωπεκια και μονο μικρο πρόβλημα δε το έλεγες!εβγαζε τα σκυλια κατω απο το μπαλκονι μου και τον εβλεπα πανοραμικα οποτε εχω εικονα για τον συγκεκριμενο.

Το toppik που βάζει το βλέπεις;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Αχτενιστος ,διαφορες ωρες πρωι,μεσημερι με αμανικα,φορμες βγαινοντας μεσα απο το σπιτι του για να παει στο φουρνο η στο mini market δηλ με οχι προσεγμενες εμφανισεις καταλαβαινεις...δεν παιζει toppik.
Σκεψου οτι πριν κανει μμ που ειχε «μπιφτέκι» και φυσικα hairline πρόβλημα σπανια θα τον εβλεπες με σκουφη η καπέλο και ποτε με toppik.
Σε εμφανισεις στην tv ας πουμε και εγω πιστευω οτι βάζει toppik αλλα εκει ειναι αλλα τα δεδομένα.

Μπλουζα