Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι αν έχει κάνει μμ? Φυσικά και έκανε.Ας έκανε και προσθετική στήθους, δεν μας νοιαζει.
Μεταμοσχευση μαλλιων αν εκανε και το πλασαρουν ως αποτέλεσμα θεραπείας είναι απατη.
Εγώ βλέπω τι έκανε και έβαλα 2 φωτογραφιες που δεν χωρουν αμφισβήτησης. Για άλλα μέλη δεν είναι απολυτα ξεκαθαρο ομως όπως βλέπειςΕσύ ακόμα αναρωτιέσαι αν έχει κάνει μμ? Φυσικά και έκανε.
και καλα αναρωτιεται για να συνεχισει την κουβεντα και να λεει τα ιδια. αφου εχει φαγωθει να κραξουμε την dhi το ιδιο με την εταιρεια του. σαν παιδακι πραγματικα. ενα θεμα που ηδη το συζητησαμε, εγω μαλιστα το εφερα στο προσκηνιο, και τωρα ο τσεκ το ανοιξε ολοκληρο νημα για να ξαναπουμε τα ιδια. εκανε και θεατρο οτι πρωτη φορα παρατηρησε την διαφημιση στην τηλεοραση σημερα και αυτη ηταν η αφορμη που ανοιξε το νημα.Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι αν έχει κάνει μμ? Φυσικά και έκανε.
Έχει βάψει μαλλί και πιθανότατα ειναι και τοπικαρισμένος , αστοΠοιος είπε ρε τσεκ ότι δεν έκανε?έχει κάνει επέμβαση.οπως ειδες όμως όλοι λένε πως λόγο πυκνότητας δεν την έχει κάνει στη dhi.,πες ότι είναι δεκτό,γιατί και εγώ να πω την αλήθεια τωρα,όσο το βλέπω,ότι αν δεν έχει τοπικ στις φωτό και είναι το κανονικό μαλλί του,συμφωνώ πως τέτοια πυκνότητα δεν την πιάνει κάνεις ελλαδα με τπτ.πως μπορείς εσύ να αποδείξεις ότι την έκανε στη dhi.
Ο μόνος που κάνεις αυτη τη συνδεση είσαι εσυ.@aeratos28 ασ το μην ασχολεισαι. ο τσεκ δε θελει ν ακουσει. θεωρει οτι η ahc αδικηθηκε απο το ξεβρακωμα που της εκανε ο στριπαρ πριν κανα μηνα και θελει παση θυσια να γινει ενα αντιστοιχο νημα που να κραζει την dhi. του χουμε απαντησει με λογικα επιχειρηματα και κανει πως δεν καταλαβαινει.
τσεκ, πιο πολυ θα βοηθουσες τον Β. με το να αφηνες τις φωτογραφιες της μεταμοσχευσεις σου στο νημα σου, παρα με το να προσπαθεις να δυσφημισεις την dhi.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχεις κάποιο πρόβλημα κατανοησης του εν λογω τίτλου?Θα απαντήσεις για τον pilotaki ο οποίος ήταν στημένος για φουλ παραπλάνηση και για να βγάλει με κάθε τρόπο σκάρτη τη dhi ότι δεν πήγε καλά η επέμβαση του εκεί?