Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο μόνος λόγος που το σταμάτησα ήταν ότι μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτόν εδώ
Προβολή συνημμένου 13277
Το θετικό ήταν πως εκεί που το δέρμα δίπλωνε συνεχώς τα μαλλιά άρχισαν να δείχνουν μεγαλύτερη πυκνότητα, το αρνητικό πως όταν τα είχα πολύ κοντά το κεφάλι μου ήταν τιγρέ...![]()
Aπό τα 23 μου που το ξεκίνησα η hairline μου σταμάτησε να υποχωρεί. Οκ μπορεί να έτυχε κλπ, αλλά δε πιστεύω στην τύχη...
Aπό ό,τι έχω χρησιμοποιήσει το θεωρώ το καλύτερο για διατήρηση. Ναι, μετά από κάποια χρόνια δε χρειάζονταν να το κάνω καθημερινά αφού το δέρμα είχε πάρει τον δρόμο του και μαλάκωσε σε σημείο που να είναι στην κατάσταση που βρίσκεται και το πλαινό. Για λάδωμα δε μπορώ να σου πω γιατί λούζομαι δύο φορές την ημέρα και δε προλαβαίνει καν να λαδώσει το μαλλί.pithika δεν χρησιμοποιείς και άλλα πράγματα όμως όσον αφορά την διατήρηση;Πιστευείς πως η συγκεκριμένη μέθοδος είναι τόσο σημαντική; Το δικό σου δέρμα είναι πια μαλακό και δεν λαδώνει αρκετα ή πιστεύεις πως κάτι τέτοιο δεν παίζι ρόλο;
Ούτε εγώ πιστεύω στην τύχη, αλλά πιστεύω στην ατυχία...Aπό τα 23 μου που το ξεκίνησα η hairline μου σταμάτησε να υποχωρεί. Οκ μπορεί να έτυχε κλπ, αλλά δε πιστεύω στην τύχη...
Φιλόσοφος.-Ούτε εγώ πιστεύω στην τύχη, αλλά πιστεύω στην ατυχία...
Δεν το έχω παρατηρήσει... Κάνε ένα ήπιο φυτικό peeling ρε συ. Σιγά, τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει...@leas κανονική ήταν η πίεση, αν το έκανα πιο χαλαρά δεν έβλεπα κάποια ουσιαστική διαφορά.
@pithikas η ελαστικότητα και σε εμένα είναι πλέον η ίδια με τις άλλες περιοχές στο κεφάλι, αλλά στην αφή, υπάρχει κάποια διαφορά που δεν μπορώ να την προσδιορίσω. Στην άνω περιοχή είναι σαν να υπάρχει στο δέρμα μια πολύ λεπτή μεμβράνη...πολλές φορές έχω σκεφτεί ένα πολύ καλό peeling ή ακόμα καλύτερα dermabration αλλά πρέπει να μείνω σπίτι για λίγες μέρες, πράγμα δύσκολο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν το έχω παρατηρήσει... Κάνε ένα ήπιο φυτικό peeling ρε συ. Σιγά, τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει...
Kακό σίγουρα δε κάνει και δημιουργεί και συσπάσεις στους μυς που ενδεχομένως να παίζουν ρόλο, ενώ επηρεάζει θετικά και το σμήγμα.@GOMI k @pithikas μικρη σημασία θα έχει αλλα θα ήθελα να το ρωτήσω. Μετα την όποια διαδικασία(ρόλερ detu κτλ.) αλλά και γενικότερα, το λούσιμο με αρκετα κρύο νερο το θεωρείτε ευεργετικό η δεν παίζει κανένα ρόλο, κάπου πήρε το μάτι μου πως ο Γκόμι εφάρμοζε μια κρέμα τέτοιου τύπου ή που έκανε τέλος πάντων κάτι σχετικό..;
συμπερασμα? πως δεν καραφλιαζουμε μονο απο την αγα αλλα και απο το σκληροδερμα,μυκητες,απουσια βιταμινων ,πυτυριδα,ΣΔ,λιπαροτητα,κακη κυκλοφορια αιματος κοκ γιαυτο δεν εχει βρεθει θεραπεια,γιαυτο σε καποιους κανει δουλεια η φινα και σε καποιους οχι,γιαυτο ενα παλικαρι απο εδω εκοψε μαχαιρι την τριχοπτωση με φαρμακο για την ακμη και αλλες πολλες περιπτωσης
Αραιώνουν και αδυνατίζουν κι εκεί που επανήρθε η ελαστικότητα, αλλά σε πολύ αργούς ρυθμούς είμαι και 33 πλέον και το θηρίο που πολεμάμε πάντα βρίσκει τρόπους να μας νικά.@pithikas Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο, ανέφερες πως το δέρμα σου πια λόγω της τεχνικής είναι αρκετά ελαστικό και στο επάνω μέρος. Και πως αφού ξεκίνησες την θεραπεία η hairline σου δεν συνέχισε να ανεβαίνει(ίσως έτυχε) .,Τα υπόλοιπα τμήματα του τριχωτού έχασαν από τότε(ποιότητα-όγκο-πυκνότητα);Και επίσης στην περιοχή που επανέφερες την ελαστικότητα-ποιότητα του δέρματος ,οπου και αραιώνουμε όλοι έχεις τελείως γυμνές περιοχές ή πιο αραιωμένες;
Minox βαζεις παράλληλα;Αραιώνουν και αδυνατίζουν κι εκεί που επανήρθε η ελαστικότητα, αλλά σε πολύ αργούς ρυθμούς είμαι και 33 πλέον και το θηρίο που πολεμάμε πάντα βρίσκει τρόπους να μας νικά.