Daohair, Aloe vera

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Ntia

New Member
Μπαίνω συχνά εδώ και προσπαθώ να ενημερώνομαι. Σε άλλο post αναφέρω τη περίπτωσή μου...

Τελευταία χρησιμοποιώ τα σαμπουάν panrogrin με saw palmetto και biocap για κνησμό. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαλλαχτώ από τον κνησμό. Τελευταία άκουσα για το σαμπουάν daohair. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό?

Διάβασα για την Aloe vera σε gel. Κάνουμε κανονικά με αυτή μασάζ στο τριχωτό?

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Daohair, Aloe vera

Ntia είπε:
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαλλαχτώ από τον κνησμό.
Δοκίμασε και το Tricomin. Μόνο από έξω όμως παραγγελία.Δεν ξέρω αν υπάρχει Ελλάδα.

Ntia είπε:
Τελευταία άκουσα για το σαμπουάν daohair. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό?
Πέραν το ότι έχω διαβάσει από Έλληνες χρήστες για αυτό, σε forums, δεν το ξέρω. Λένε ότι έχου αποτέλεσμα όσοι το χρησιμοποίησαν.
Είναι Ελληνικό; Μου φαίνεται ότι φτιάχνεται από την ΦAPMEΞ AE;
Δεν νομίζω να το έπερνα εγώ πάντως.

Ntia είπε:
Διάβασα για την Aloe vera σε gel. Κάνουμε κανονικά με αυτή μασάζ στο τριχωτό?
Ναι και είναι πολύ καλό/ή. Φαντάσου ότι από την στιγμή που την χρησιμοποιώ, δεν ξαναείδα κοκκινίλες και φαγούρα στο σημείο που βάζω μεινοξιδίλη ξανά. Και να φανταστείς με το μοναδικό που δεν είχα κοκκινίλες από την μεινοξιδίλη ήταν μόνο το Tricomin.
Άρε μάνα φύση τί κάνεις...

Πάντως, από την θάλασσα και ήλιο, είχα καεί άσχημα στο σώμα. Έκανα χρήση ενώς φαρμάκου, για μετά την έκθεση σε ήλιο, της La Roche Posay, το PostHelios.
Έκανε δουλειά και μάλιστα τρομερή, αλλά το αποτέλεσμα το καλό το είδα όταν έβαζα αλόη βέρα. Κουφό;
Το προϊόν που χρησιμοποιώ εγώ είναι της Macrovita, περιέχει 99.9% αλόη (όπως γράφει) και επίσης περιέχει:
καλεντούλα, χαμομήλι, ηλίανθο, γλυκύριζα και προβιταμίνη Β5.
Το κόστος του είναι 9.5€.

Δοκίμασε το.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

να καταλάβω:
το macrovita είναι gel,το απλώνουμε στις περιοχές που χρησιμοποιούμε regain...
ερωτήσεις:
1.πόσο συχνά;
2.υπάρχει σε όλα τα φαρμακεία

Άκης

Administrator

_SPIROS είπε:
να καταλάβω:
το macrovita είναι gel,το απλώνουμε στις περιοχές που χρησιμοποιούμε regain...
ερωτήσεις:
1.πόσο συχνά;
2.υπάρχει σε όλα τα φαρμακεία
Είναι Gel και το απλώνεις στα σημεία που αισθάνεσαι φαγούρα, έχεις κοκκινίλες κλπ

1)Κάθε μέρα, όσο συχνά θες
2)Το πήρα από κατάστημα με φυτικά προϊόντα. Δεν γνωρίζω, αλλά λογικά όλα τα μεγάλα φαρμακεία θα έχουν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα